Ooit heb ik mij aangemeld voor deze scheermesjes, en ik was er redelijk tevreden mee. Maar mijn voorraad bouwde zich alsmaar op, omdat ik mij maar 1x in de week scheer. Dus gebeld om het abo... Toon meer

Jarenlang zonder problemen abonnement gehad maar omdat er nu na bestelling geen mesjes werden geleverd toch maar eens gemaild echter geen antwoord gekregen. Ook telefonisch niet te bereiken. Update:... Toon meer

Jammer, laatste levering was november 2024. Heb tot november niks gemerkt dat er wat mis was. Elke twee maanden netjes de spullen geleverd gekregen en betaalt, merkte pas in januarie 2025 dat ik n... Toon meer

1. Kappersbenodigdheden winkel
  2. Haarproductenwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Waarom nog veel te dure scheermesjes in de supermarkt kopen? ShaversClub scheermesjes zijn van de allerhoogste kwaliteit en maandelijks thuisbezorgd.

1,7

Zeer slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Waardeloos bedrijf!

Dus gebeld om het abonnement stop te zetten.
Ik kreeg zowaar iemand aan de telefoon die niet erg overtuigend overkwam, maar mij in ieder geval verzekerde dat het abonnement stop gezet was.
Dat is intussen wel 3 jaar geleden!
Want ze blijven maar sturen en proberen automatisch af te schrijven, hoe vaak ik ook gebeld heb, hoe veel mails en berichten ik ook gestuurd heb dat ik ze niet meer wil.
Ik heb zelfs Kassa hierover aangeschreven, maar ook van hun kant niets gehoord btw.
Ik heb natuurlijk al tijdenlang de automatische afschrijving stop gezet, maar ik moet de mesjes elke maand weer terugsturen, ondanks dat ik er steeds op zet dat ik ze niet meer hebben wil!
Zelfs als ik erop zet dat de bewoner verhuisd is blijft men sturen!
Zeer wazig bedrijf dus dat ik zeer zeker niet kan aanraden, integendeel!
Waardeloos bedrijf dat nooit reageert in welke vorm dan ook!

30 maart 2026

zeer klantontvriendelijk

Een tijdje geen mesjes nodig gehad omdat ik een eigen winkel had. Nu weer het abonnement aangezet voor de sixblade. Ik kreeg de triple blade geleverd. Reactie viade website kreeg ik steeds een foutmelding dus toen via messenger een bericht gestuurd (in het verleden is hier netjes op geantwoord. Na meerdere berichten geen enkele reactie. Zeer klantontvriendelijk. Nu dus een alternatief gezocht en gevonden

17 februari 2026

Nooit meer

30 aug bestelling geplaatst voor een starterset. Inmiddels 2,5 week, 5 telefoontjes en een email verder, nog niks ontvangen. Mooie toezeggingen aan de telefoon maar niks nakomen. Ronduit belabberd slecht

17 september 2025

Scheermessen niet op tijd

Jarenlang goede service gehad, maar inmiddels al 2 maanden aan het wachten op scheermesjes. Extra besteld omdat ze op waren. Het duurde ongeveer 3 weken voor een pakket er was, waar de verkeerde artikelen inzaten, vervolgens weer klantenservice benaderd die aangeven een nieuw pakket gestuurd te hebben.. het is er nog steeds niet..

12 september 2025

Ik was altijd wel fan

Ik was altijd wel fan, krijg altijd netjes de mesjes opgestuurd maar.....
Ik wilde mijn abbonement wijzigen en kom niet in mijn account, ze reageren nergens op niet op mail en kan mijn wachtwoord ook niet resetten.
Na diverse pogingen de betalingen stopgezet, en zelfs dan reageren ze niet en blijven hun produckten toesturen.

21 augustus 2025

Lijkt op sterven na dood....

Ooit was ik een fan van SC. Ze hebben uitstekende producten: prima mesjes, prima handvat, goede aftershave. Kortom: WAS niks mis mee.
Maar recentelijk reageren ze nergens meer op.
Mail: geen antwoord.
Bericht via website ("we geven binnen 24 uur antwoord!"): geen reactie.
Link naar Messenger: werkt niet.
Als je belt krijg je iemand aan de lijn die op hele simpele vragen als "wanneer zijn jullie mesjes weer op voorraad?" geen antwoord heeft. Hallo! MESJES?? daar gaat het toch allemaal om!?!?!?
Echt jammer, want ik was een fan, en gebruik hun producten nog steeds graag - voor zover ze op voorraad zijn dan.....
Het heeft er alle schijn van dat de eigenaren zijn uitgekeken op Shaversclub en die dood laten bloeden, terwijl de focus nu kennelijk ligt bij hun nieuwere bedrijf Happysoaps. Jammer - en dom. "Succes comes by foot, and leaves by horse".....
En met de ervaringen met SC zou ik nooit wat willen bestellen bij Happysoaps. Want daar raken ze straks ook gewoon op uitgekeken...

4 juni 2025

Extra betalen voor snelle zending, duurt meer dan een week

Lange tijd abonnement gehad. Mesje na paar jaar en paar keer vallen kapot, prima. Ik bestel een nieuwe set. Betaal extra voor snelle zending (want alles was op). 5 dagen later nog NIKS. Ik bel ze op: goh ik heb bijbetaald voor snelle zending maar ik zie nog niks. Ohh nou ik denk dat het deze week wel verstuurd wordt. Klantenservice echt ongeloofloos slecht.

13 mei 2025

Een grote puinhoop daar,ik ga per…

Een grote puinhoop daar,ik ga per direct mijn abonnement stopzetten,zeer slecht bereikbaar,mesjes bijna altijd veel te laat, abonnement s geld 3 x aftrekken voor een maand,dan beloven nee meneer u krijgt het terug,niet dus BEN HELEMAAL KLAAR MET JULLIE EIKELS.En dan zeggen ze dat je de datum moet schatten hahaha hete hele jaar door is dit bijna het geval.

14 maart 2025

Zeer teleurgesteld in de professionaliteit

Na jarenlang keurig elke twee maanden een set mesjes te hebben ontvangen stopt de service ineens ... (?)
Ik zie dat er ook niets wordt afgeschreven.
Omdat response op mijn e-mail uitblijft bel ik maar eens; de eerste paar keren kreeg ik direct een wachtmuziekje en na een aantal minuten werd de verbinding verbroken ...
Maar de aanhouder wint, uiteindelijk krijg ik iemand aan de lijn; die lijkt tijdens het gesprek ook andere dingen te doen en ik krijg als antwoord dat er geen voorraad is.
Wanneer ik aangeef dat ik dat, als vaste klant, graag eerder had geweten krijg ik als reactie dat ze toch niet iedereen kunnen bellen :(
Ik ben er dus helemaal klaar mee en heb mijn account beëindigd.

19 februari 2025

Jammer

Jammer, laatste levering was november 2024.
Heb tot november niks gemerkt dat er wat mis was.
Elke twee maanden netjes de spullen geleverd gekregen en betaalt, merkte pas in januarie 2025 dat ik niks meer ontving en er is ook niks meer afgeschreven na november.
Mijn ervaring is dus minder slechte dan bij veele andere mensen maarja toko lijkt wel stuk te zijn ja.
Nu maar even op zoek naar wat anders dan zonder dat de rekening leeg loopt aan duure mesjes.

14 februari 2025

Geen levering!!!

Geen levering!!!

Ondanks telefonische toezeggingen wordt de bestelling 000094562 niet geleverd.

Bij vorige bestellingen werd er uiteindelijk na enkele weken geleverd, maar nu helemaal geen levering.

23-03-2025 nu enkele maanden verder na vele mail en bel berichten nog steeds geen levering.
Wel antwoord op mijn mail vanuit HappySoaps en dat blijkt na onderzoek het zelfde bedrijf met zelfde KVK nummer (ik blijf u op de hoogte houden).

04-04-2025 update, na 15 weken heb ik in volle tevredenheid mijn producten ontvangen, Ik dank u voor de levering en zie mail van 03-04-2025 maar als reactie op mijn review.

Hoi John,

Ik snap dat het vervelend is, maar volgens het magazijn zijn de producten eerder al opgestuurd.

We zullen ze alsnog opsturen met signeer optie zodat je het zeker krijgt.

Hopelijk kan je dat ook vermelden op je trustpilot beoordeling van ons zusterbedrijf. Wanneer iets misgaat, maak jij het bekend, dus als dit nu eindelijk goed gaat, doe jij dit ook in alle "eerlijkheid"!

Bedankt voor je geduld en het spijt me dat je deze ervaring hebt gehad. We willen er alles aan doen om dit goed te maken.

Kees van Shaversclub

19 december 2024

!!DOE HET NIET!!

!!DOE HET NIET!!

Ik dacht ik geef ze het voordeel vd twijfel want er zijn veel zeikerds maar dom dom dom. Gewoon niet bestellen hier. Starterset besteld, maar na weken wachten alleen de mesjes ontvangen. Nu nog aan het wachten op de houder... Ik zal na ontvangst (mocht dat gaan gebeuren) deze review updaten. Dit kan niet legaal zijn en zal juridische stappen ondernemen.

5 augustus 2024

Ooit goed, nu gewoon slecht

Wat begon als een goed bedrijf met kwalitatieve scheermesjes, is helaas geëindigd in een frauduleuze onderneming.
De website is operationeel, je kan bestellen en een abonnement afnemen. Maar de levering van producten blijft uit. Wanneer je contact opneemt via email dan ontvang je bericht dat ze hun best doen om het proces te versnellen. Lekker nietszeggend. En het is dan ook gebakken lucht. Je ontvangt gewoon niks meer.

Pas na aangifte bij de politie ontvang ik ineens een track & trace code met de boodschap dat ik mijn bestelling ga ontvangen. Nou, ben erg benieuwd of het binnenkomt. Het zal in elk geval de laatste keer zijn.

17 juni 2024

Niet meer te vertrouwen

Paar jaar lid geweest. Nu wel €10 incasseren maar niet leveren. Mail wordt niet beantwoord. Telefoon wordt alleen met harde muziek opgenomen en geen stem. Incasso teruggedraaid. Periodiek incasso geblokkeerd. Niet te vertrouwen.

5 juli 2024

Bestel hier niets meer, ONBETROUWBAAR!

Lang tot volle tevredenheid lid geweest.

Echter er wordt niet of slechts mondjesmaat geleverd.
Een extra bestelling in maart is niet geleverd, terugbetaling is beloofd echter nog steeds niet geleverd.

Ik ga mijn lidmaatschap nu ook opzeggen.

Communicatie gaat erg slecht.

25 mei 2024

KOOP HIER NIETS!

Wat je ook doet, koop hier absoluut niets. Op 08-04-2024 een scheerkwast besteld en tot heden nog niets ontvangen. Zodra je eindelijk contact met dit bedrijf krijgt houden ze je aan het lijntje en wordt er gezegd dat er een zogenaamde vertraging in je bestelling heeft plaatsgevonden.

8 april 2024

Op 12 februari jl heb ik scheermesjes…

Op 12 februari jl heb ik scheermesjes besteld. Tot heden niets ontvangen. Diverse keren telefonisch contact gehad. Kreeg een dame aan de lijn met een buitenlands accent en zij klonk als of ze in een holle ruimte zat. Bijna niet te verstaan. Mijn advies is koop hier niets. Ik ga gewoon weer terug naar de locale drogist/supermarkt. In het begin verliepen de leveringen prima, maar nu niet meer.

1 maart 2024

Communicatie niet mogelijk

Update: vandaag 06-03-24, vallen toch de mesjes in de bus. Dacht even dat de boel failliet was maar misschien valt het toch nog mee. Qua communicatie wel rijp voor verbetering.

5 maart 2024

Is dit jouw bedrijf?