SHE TRADES ALIGNED  Reviews 13

4,5

4,5

Uitstekend

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Meer dan alleen leren traden

Sinds oktober vorig jaar ben ik lid van STA en ik kan eerlijk zeggen dat dit één van de beste beslissingen is geweest die ik heb gemaakt.

Ik kwam binnen als iemand die echt helemaal niets wist van traden, en dat was geen enkel probleem. Alles wordt duidelijk uitgelegd en er is ruimte om te leren, vragen te stellen en stap voor stap te groeien.

Wat mij het meest bijblijft is de motivatie en support binnen de community. Je staat er nooit alleen voor. Niemand kijkt je raar aan als je ergens mee zit, hoe basic je vraag ook is.

Laurel als mentor is echt goud waard. Ze zet zich volledig in voor iedereen binnen de community, is betrokken, aanwezig en altijd bereid om te helpen. Je merkt dat het haar oprecht iets kan schelen hoe jij groeit en niet alleen als trader, maar ook als persoon.

STA is voor mij meer dan alleen een trading community. Het voelt als een team. Als je serieus wilt groeien in trading en omgeven wilt zijn door mensen die je echt vooruit willen helpen, dan is STA absoluut de plek.

15 mei 2026

Antwoord van SHE TRADES ALIGNED

Dankjewel voor je mooie woorden. Trots op jouw groei sinds dag 1 . Mooi om te zien hoe ver je al bent gekomen!

Ik zit net 2 maandjes bij de community…

Ik zit net 2 maandjes bij de community al met wat kennis vooraf begonnen bij STA en dit heeft mij de benodigde kennis gegeven die ik nog miste. De 1 op 1 coaching heeft mij de tijd gegeven om alles te vragen en dubbel te checken om te zien of ik wel de juiste weg op dacht. Me eerste trade al gewonnen afgelopen week met de staregie van STA en up for more 🔥🔥

23 maart 2026

Antwoord van SHE TRADES ALIGNED

Echt mooi om jouw progressie te zien. Blijf vertrouwen op het proces, je bent goed bezig!

THE place to be

Voordat ik begon bij STA was ik al een jaar bezig met het traden en het lukte mij niet om consistent profitable te worden.

Nadat ik begon bij STA (vorig jaar) heb ik veel nieuwe dingen geleerd. Ik heb dingen kunnen aanpassen in mijn manier van traden en heb sinds dien al 4 keer een funded challenge gehaald en ik heb ze nog steeds! Meaning became consistent profitable door te starten bij STA!

Of je nou beginner bent of niet, STA is the place to be! Je kan starten vanaf 0 en het word je in hele simpele taal uitgelegd of je kan starten als intermediate/advanced en je skills naar de next level brengen!

23 januari 2026

Antwoord van SHE TRADES ALIGNED

Van struggelen naar consistent profitable. trots op jouw journey Keep going!

STA - Structuur, discipline en echte alignment

Laurel, dank je wel voor het afgelopen jaar 🤍

Wat ik enorm waardeer aan Laurel is haar energie, discipline en sterke work ethic. Het niet opgeven, blijven kijken, blijven leren en blijven doorgaan. Dat is iets wat ik diep herken en respecteer.

Ik kwam in deze community op een moment dat ik klaar was om een laag dieper te gaan. Vanaf het begin voelde het aligned. Niet alleen op tradingniveau, maar ook in bewustwording en persoonlijke groei.
Deze community is voor mij niet alleen een leeromgeving geweest, maar ook een plek waar patronen zichtbaar werden, focus werd aangescherpt en ik dichter bij mijn eigen ritme ben gekomen.

Laurel leert je niet alleen wat je doet in trading, maar ook hoe je leert denken, vertragen en verantwoordelijkheid nemen voor je eigen proces.
De combinatie van structuur, herhaling en reflectie heeft mij geholpen om mijn fundament als trader én als mens te versterken.
De omgeving die zij creëert is ondersteunend en motiverend, vooral voor traders die bereid zijn om echt werk te doen.

Wat deze community extra krachtig maakt, is de onderlinge support. Je staat er hier nooit alleen voor. Als je de behoefte voelt om te sparren, vragen te stellen of even te reflecteren, is er altijd iemand. Vrouwen die elkaar supporten, meedenken en samen groeien. Die feminine power en safe space maken het proces lichter, maar tegelijkertijd sterker en consistenter.

Dankbaar voor alles wat in beweging is gezet.
Voor wat is opgebouwd en ook voor wat mocht afvallen.
De inzichten, de confrontaties en de basis die hier is gelegd neem ik mee.

Voor iedereen die trading serieus wil benaderen, bereid is om naar zichzelf te kijken en wil bouwen aan een stevig fundament, kan ik deze community oprecht aanraden.

21 januari 2026

Antwoord van SHE TRADES ALIGNED

Wauw… deze raakt me echt. Dankjewel voor je mooie woorden en vertrouwen het afgelopen jaar. Mooi om te zien hoe diep jouw groei is gegaan, niet alleen als trader maar ook als persoon. Trots op jou en dankbaar dat jij onderdeel bent van STA

Het voelt niet als een big thing!

Laurel maakt traden toegankelijk en overzichtelijk; het voelt niet als een “big thing”, maar als iets wat je stap voor stap leert beheersen. Tijdens de basistraining zijn de lessen zorgvuldig opgebouwd, werkt ze met duidelijke PowerPoint-slides en krijg je huiswerk mee om het direct in de praktijk toe te passen. Ze neemt uitgebreid de tijd om vragen te beantwoorden en legt alles zo simpel mogelijk uit.

De advanced training gaat dieper in op de basis en helpt je om de fijne kneepjes echt onder de knie te krijgen. Daarnaast is de community een enorme meerwaarde: je staat er nooit alleen voor. Er is altijd iemand die met je meedenkt of je vraag beantwoordt, en fouten maken wordt juist aangemoedigd, omdat daar de echte groei zit.

Al met al ben ik ontzettend blij dat ik bij She Trades Aligned terecht ben gekomen!

11 augustus 2025

Antwoord van SHE TRADES ALIGNED

Dank je wel voor je mooie en uitgebreide review!

Het is precies mijn intentie om traden overzichtelijk, toegankelijk en haalbaar te maken en het doet me oprecht goed om te lezen dat je dat zo ervaren hebt. Dat het niet als een “big thing” voelt, maar als iets wat je stap voor stap leert beheersen, is voor mij het grootste compliment.

Fijn ook dat je de opbouw van de trainingen en support in de community waardeert. Fouten mogen er zijn, want juist daar zit inderdaad de echte groei.

Superblij dat jij onderdeel bent van STA
Let’s keep growing!

Mijn trading experience

Ik heb een tradingcursus gevolgd bij Laurel en ik kan oprecht zeggen dat dit één van de beste beslissingen is die ik ooit heb genomen. In het begin was ik enorm bang om opnieuw een cursus te volgen. Ik had al op verschillende plaatsen minder goede ervaringen gehad en weet hoe moeilijk het is om online een aanbod te vinden dat écht eerlijk, correct en betrouwbaar is.

Ik kende Laurel al van een eerdere ervaring die wij allebei hebben meegemaakt en die niet positief was uitgedraaid . Juist daarom wist ik dat ik haar kon vertrouwen. En ik ben ontzettend blij dat ik die stap heb gezet en dat vertrouwen heb gevolgd.

Voor de eerste keer in mijn leven voelde het alsof iemand mij écht iets wilde aanleren. Het draaide niet om geld, maar om passie en oprechte begeleiding. Laurel geeft les met een ongelooflijke passie. Ze straalt in haar vakgebied en je voelt aan alles dat trading voor haar veel meer is dan alleen kennis doorgeven. Ze blijft zichzelf continu bijscholen en haar kennis uitbreiden, puur om de mensen die haar vertrouwen nog beter te kunnen helpen.

Ik heb bij haar groepslessen gevolgd en omdat het zo goed aanvoelde en de begeleiding zo sterk was, heb ik ook gekozen voor een één-op-één traject. Dat heeft mijn groei enorm versneld. Mijn zelfvertrouwen is gigantisch gegroeid en ik heb dankzij Laurel een stevige basis kunnen leggen voor mijn toekomst met meer zekerheid en vertrouwen in mezelf.

Ik heb het gevoel dat ik dankzij haar begeleiding eindelijk iets voor mezelf heb kunnen opbouwen. Daarom raad ik deze cursus oprecht aan aan iedereen die echt wil investeren in zichzelf. Je komt terecht in vertrouwde handen, bij iemand die het met hart en ziel doet.

Als je deze kans krijgt: laat ze niet liggen.

1 december 2025

Antwoord van SHE TRADES ALIGNED

Wat een bijzonder mooie review, dank je wel voor je openheid en vertrouwen. Het raakt me oprecht om te lezen dat je ondanks eerdere minder positieve ervaringen toch opnieuw die stap durfde te zetten, en dat ik daarin iets voor je heb mogen betekenen.
Mijn intentie is altijd geweest om meer te bieden dan kennis alleen, om mensen echt te begeleiden vanuit passie, eerlijkheid en oprechtheid. Dat jij dat zo hebt ervaren, betekent ontzettend veel.

Dank je wel voor het delen van jouw ervaring.
Ik ben trots op je groei en kijk ernaar uit om te blijven zien waar jouw pad je brengt.

De vraag is niet of je succesvol wordt, maar wanneer

Een half jaar geleden kwam de community van Laurel op mijn pad. Lizzy vertelde mij over de manier waarop Laurel alles uitlegt en dit sprak me enorm aan. Dat er dan ook nog zo’n warme en behulpzame community bijkomt, is een enorm pluspunt.

Laurel leert je om zelfstandig na te denken als trader. Niet klakkeloos dingen overnemen, maar je eigen plan maken en uitvoeren. Dankzij de videolessen en de advanced training heb ik echt het gevoel dat het klikt en kan ik vol vertrouwen aan mijn trading journey beginnen.

Als je de community van Laurel joint is het niet de vraag óf je succesvol wordt, maar wannéér. 2025 was om te bouwen, in 2026 is om te shinen.

Let’s go! 🧚🏽‍♀️

14 januari 2026

Antwoord van SHE TRADES ALIGNED

Wat een prachtige review , dank je wel voor je vertrouwen!

Het is precies mijn missie om traders te helpen zelfstandig te denken en niet blind iets over te nemen. Super mooi om te lezen dat de advanced training je het vertrouwen en de helderheid heeft gegeven om echt te starten.

En ja, 2025 was bouwen… 2026 is om te shinen!!

Laurel is de mentor bij wie ik écht heb…

Laurel is de mentor bij wie ik écht heb leren traden. Ze legt alles superduidelijk uit en neemt je zelfs mee in haar dagelijkse bias, wat enorm waardevol is.

Ik heb één keer een basistraining gevolgd bij Laurel en daarna ook de advanced training. Over beide ben ik ontzettend tevreden. Laurel leert je niet alleen hoe je moet traden, maar is ook volledig transparant. Ze deelt haar data, geeft inzicht in haar beslissingen en af en toe traden we zelfs samen live.

Daarnaast is STA een super warme en ondersteunende community. Iedereen helpt elkaar, vragen worden altijd beantwoord en er heerst echt een cultuur waarin geen enkele vraag dom is. Ik zou STA absoluut aanraden aan iedereen die trading serieus wil nemen en écht winstgevend wil worden.

1 juni 2025

Wauw, dit raakt me echt
Dankjewel voor je mooie woorden en je vertrouwen zowel in mij als in het proces. Het feit dat jij alles zo serieus oppakt en blijft investeren in je groei, maakt het voor mij zo waardevol om dit werk te doen. En de community? Die maken we samen. Zo trots dat jij daar deel van uitmaakt! ❤️

Beste trading community van NL!

Ik zou deze community aan iedereen aanraden. Ik heb in meerdere verschillende trading communities gezeten en andere mentors gehad (voor veel hogere prijzen) en ik ben zo dankbaar dat ik uiteindelijk bij She Trades Aligned terecht ben gekomen. Ik heb 1:1 lessen en groepslessen gehad bij Laurel en alles werd duidelijk uitgelegd, she really goes the extra mile om de leden uit de community te helpen naar winstgevendheid. Daarnaast zit de community vol met andere inspirerende dames (en heren) die altijd klaar staan om te helpen en vragen te beantwoorden.

13 januari 2026

Antwoord van SHE TRADES ALIGNED

Ahhh wat een mooie review, dankjewel 🙏
Zo bijzonder om te lezen dat je bij ons echt je plek hebt gevonden en dat je winstgevend leren traden nu wel haalbaar voelt.
Ik doe het niet alleen, deze community is wat het is door mensen zoals jij die ook willen leren, delen en supporten.

Reviews in alle talen tonen. (13 reviews)