Het kinderdagverblijf waar ik werk gebruikt Shiftmanager om mee te plannen. Voor mij als freelancer werkt dat super fijn omdat ze mij op basis van mijn eigen beschikbaarheid diensten toekennen. De ure... Toon meer
Shiftmanager helps you make the best staff schedule
Achter de Tolbrug 151, 5211 SM, 's-Hertogenbosch, Nederland
- +31 (0) 858 88 44 09
- info@shiftmanager.com
- shiftmanager.com
Mensen keken ook naar
Efficiënt en overzichtelijk
Sinds we werken met de planningstool van Shiftmanager is er enorm veel rust gekomen in ons team. De tool is overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en bespaart ons elke week uren werk. Roosters maken, wijzigingen doorvoeren en beschikbaarheid beheren gaat nu supersnel.
Wat ik vooral waardeer is de transparantie voor medewerkers: iedereen heeft altijd direct inzicht in zijn of haar rooster via de app. Ook het communiceren over open diensten of ruilverzoeken gaat heel soepel.
Daarnaast is de klantenservice top – altijd snel bereikbaar en denken echt mee. Shiftmanager is voor ons niet meer weg te denken uit de dagelijkse operatie. Aanrader voor elk bedrijf dat efficiënt en duidelijk wil plannen!
Fantastische planningstool!
Fantastische planningstool zowel voor onze klanten als werkenden! Mooie website en app, die keer op keer met nieuwe features gereleased wordt. Aardige medewerkers zoals Maurice, Stefan en Nick. Zij staan je altijd vriendelijk te woord en helpen en reageren snel. Goede prijs/kwaliteit verhouding en staan open voor maatwerk.
Uitstekende planningstool!!
Uitstekende planningstool! Zowel de medewerkers als klanten hebben er dagelijks profijt van. Het platform is overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en blijft groeien met nieuwe, handige functies. Een speciaal bedankje aan het team, waaronder Stefan, Maurice en Nick die altijd klaarstaan met snelle en vriendelijke ondersteuning. De prijs/kwaliteit verhouding is top, en de mogelijkheid voor maatwerk maakt het nog waardevoller!!
Loze beloftes
Alles is mooi, totdat je een contract tekent met Maurice Koch van Shiftmanager, waarna je een Saas-overkomst nooit ontvangt, nog ondertekend, zeer onprofessionele op alle vlakken. Beloftes die gemaakt zijn verdwijnen als sneeuw voor de zon. Training die wij zouden moeten volgen om de app te kunnen gebruiken zijn volledig van de baan. Je hebt werkelijk geen idee wat je overkomt. Behalve dat je uiteindelijk veel tijd kwijt bent en rond de €5000 lichter bent, geen product nog dienst ontvangt. Je tekent in feite voor €5000 om sponsor te zijn voor Shiftmanager en meneer Koch.
Ik noem dit gewoonweg oplichterij.

Antwoord van Shiftmanager
Zeer betrokken bedrijf
Zeer betrokken bedrijf! Shiftmanagers oplossing assisteert ons met het plannen en factureren van onze variabele staf.
Behulpzaam personeel
Behulpzaam personeel. Vriendelijk, meedenkend en oplossingsgericht! Ze behandelen je daar ook niet als een nummertje. Je wordt netjes aangesproken met je naam, en er wordt altijd gezocht naar meerdere mogelijkheden en/of oplossingen als die nodig zijn.
100% aanbeveling!
Wij maken sinds 2 jaar, met heel veel werkplezier, gebruik van Shiftmanager. De klantenservice is goed bereikbaar, oplossingsgericht en vriendelijk. De software is gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en geeft ons bedrijf wat we nodig hebben in ons werk.
Wij maken sinds 2005 succesvol gebruik…
Wij maken sinds 2005 succesvol gebruik van het software pakket van Shiftmanager. De klantenservice is altijd erg vriendelijk en de software werkt zeer gebruiksvriendelijk.
Zeer tevreden met deze overstap!
Sinds kort ben ik overgestapt naar Shiftmanager en het team van medewerkers heeft mij enorm geholpen tijdens het inladen van mijn medewerkers. Het gebruik van de medewerkers app word als zeer gebruiksvriendelijk ervaren!
Perfect software wat…
Perfecte software wat gebruiksvriendelijk is. Nooit geen spijt van gehad en zeker aan te raden.
Sinds kort gestart met het product van…
Sinds kort gestart met het product van shiftmanager bevalt goed !
Aanrader
Super tevreden over de software. Zeer gebruiksvriendelijk en maakt het werk een stuk gemakkelijker. Ook 100 punten voor de klantenservice. Vriendelijk, en écht bereid je te helpen. Aanrader!
Aanrader!
Wij maken al een aantal jaar met succes gebruik van het softwarepakket van Shiftmanager. Het is namelijk erg makkelijk in gebruik. Ook de klantenservice is erg vriendelijk en behulpzaam. Ga zo door!
Top service
Ik was zelf nog niet bekend met plannen via een software pakket omdat ik zelf niet heel veel technische kennis heb. Ze hebben mij geholpen door mij telefonisch uit te leggen hoe dat het software pakket werkt. Het is even wennen maar binnen 1 week tijd had ik de software al onder de knie. Bij vragen kun je bellen en helpen ze mij naar alle tevredenheid verder
Gemakkelijk in gebruik
Gemakkelijk in gebruik. Ben al jaren een tevreden klant en zou inmiddels ook niet meer zonder de software kunnen werken. Voor bedrijven waar planning essentieel is, is dit platform onmisbaar
De klantenservice is altijd erg…
De klantenservice is altijd erg vriendelijk en de software werkt zeer gebruiksvriendelijk. Zeer tevreden dus!
Tijdswinst
Goede software waar mijn personeel gemakkelijk mee kan werken met de planning. Scheelt mij ook veel tijd die ik eerder bezig was met administratie van uren van personeel
Helemaal up to date
Overzichtelijk, snel en gemakkelijk in gebruik. Prima vervanging van ons oude systeem! Men denkt ook mee om een passende oplossing te bieden inzake planning...
Sinds wij gebruik maken van…
Sinds wij gebruik maken van Shiftmanager kunnen wij gemakkelijker personeel inplannen voor events. Ook kunnen er diensten opengezet worden indien er iemand uitvalt. Wij zijn er zeer tevreden over.
Ze doen wat ze beloven!
Het kost wat, maar het levert een veelvoud op. Ze doen wat ze beloven!
Softwarepakket van shiftmanager maakt dat je snel, makkelijk, intelligent en foutloos werkt. Wat een verademing! Wat een tijdsbesparing!
De klantenservice/helpdesk verdient speciaal compliment: Bereikbaar, servicegericht, geen enkele vraag is teveel, humor en het belangrijkste: een oplossing!