Selger har god kunnskap og svarer deg hurtig. Produktet leverer veldig bra , har testa andre merker tidligere og sluttet å bruke pga marginal til null merkbar effekt . Ga denne en sjanse , da denne sh... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Kan sterkt anbefale dette produktet. Testet flere, og valget faller på Shilajit Norway hver gang pga dets gode kvaliteter og potente effekt! For meg med adhd har dette vært en viktig element å tilføre... Toon meer
Jeg har brukt Shilajit Norway sine produkter og er veldig fornøyd! Kvaliteten er topp, og jeg har merket positiv effekt på både energi og velvære. Oppfølgingen fra leverandøren er fantastisk –... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Hos Shilajit Norway er vi stolte av å tilby ekte premium Shilajit, hentet fra de uberørte fjellene i Skardu, i hjertet av Himalaya-fjellene. Dette området er kjent for sin rene natur, fri for forurensning, og gir en Shilajit som er naturlig ren, rik på essensielle mineraler, fulvinsyre og viktige næringsstoffer. Perfekt som et kosttilskudd, støtter vår Shilajit energi, immunforsvar og generell helse. Vi velger Skardu som vår kilde fordi regionens ekstreme høyder og uberørte miljø skaper de perfekte forholdene for å produsere autentisk Shilajit av enestående kvalitet. Hver batch gjennomgår strenge kvalitetskontroller for å sikre at du mottar et produkt som er trygt, kraftfullt og optimalt for din velvære. Som en supermat og del av våre naturlige helseprodukter, er vår Shilajit designet for å hjelpe deg med å oppnå balanse, vitalitet og et sunnere liv. Opplev forskjellen med vår 100 % naturlige og bærekraftige Shilajit, hentet fra verdens reneste kilder. 🌿
Contactgegevens
Oslo, Noorwegen
- Shilajitnorway@gmail.com
- shilajitnorway.no
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Bra shilajit !💪
Veldig bra produkt! Begynte med shilajit for 3 uker siden . Kjenner effekten av produktet allerede . Anbefaler shilajit fra Shilajit Norway ☺️

Antwoord van Shilajit Norway
Rask levering av prima produkt!
Rask levering av prima produkt!

Bra produkt som jeg er på min 4
Bra produkt som jeg er på min 4. krukke på nå. Syntes den er lett å bruke og smaker godt. Jeg bruker den som erstatning for kaffe. Kommer raskt i posten etter bestilling. Får alltid svar på spørsmål. Gir energi og balanse.

God energi
Jeg har snart brukt Shiljit i 4 uker. Opplever god energi og et «klart» hode. Gleder meg til fortsettelsen 👌🏻

Fantastisk!
Veldig bra produkt. Får masse energi i en hektisk hverdag. Anbefales på det sterkeste. Finner ikke bedre.

Gull for kroppen
Jeg har brukt shilajit daglig siden midten av november. Ganske spesiell smak, men med en dæsj honning oppi kom det seg betraktelig. Har kost meg med å lage en kopp hver morgen med shilajit.
Merket økt energi og kjenner at kroppen craver ny dose hver morgen. Veldig god kundeservice! 🤩🫶🏼

Antwoord van Shilajit Norway
I’m using it since more then a year
I’m using it since more then a year. This shilajit is a life style. it gives you the kick you’re missing, the focused and the energy you need during the day, it gives you a better sleep too!
Number one customer service and number one product! I’m really satisfied with it

Antwoord van Shilajit Norway
Har brukt produktet fra Shilajit Norway…
Har brukt produktet fra Shilajit Norway i nå ca 5 mnd, den skiller seg ut fra de jeg har prøvd tidligere. Den har gitt meg bedre utholdenhet på trening, økt styrke, mer energi i hverdagen og bedre søvn. Dette er bare noen av de nyttige fordelene med Shilajit så lenge produktet er av topp kvalitet og det har Shilajit Norway klart å levere bedre enn noen andre her i det norske markedet. Anbefales 💪

Antwoord van Shilajit Norway
Veldig bra produkt som funker knallbra
Veldig bra produkt som funker knallbra. Yter bedre på trening og smertene mine har blitt redusert etter at jeg begynte med Shilajit for 10 mnd. siden.
Rask levering!

Velg Shilajit Norway
Beste shilajit jeg har brukt som funker veldig bra. Shilajit Norway levere også meget god service

Antwoord van Shilajit Norway
Beste virkning av alle shilajit typer jeg har prøvd!!!
Jeg har prøvd mange ulike typer av shilajit, men gav nesten opp da dette ikke gav noe virkning. Jeg ble anbefalt og bestille fra Shilajit Norway og ble virkelig forelsket! Shilajit Norway har den beste virkningen på meg, noe jeg aldri har hatt med noen av de andre typene jeg har prøvd tidligere. Shilajit Norway er GULL! Har til og med sluttet med kaffe(jeg var kaffeavhengig). Dette anbefaler jeg på det sterkeste! Fikk masse energi allerede den 6.dagen og er forelsket! Jeg var morgengretten og utmattet i flere år, men nå gleder jeg meg til og stå opp for og ta min daglige dose av Shilajit Norway!! Ikke lenger morgengretten og heller ikke utmattet lenger! Jeg er helt målløs! Produktet har virkelig frelst meg! Jeg kommer faktisk til ta dette produktet fra Shilajit Norway så lenge jeg lever!! Jeg sier bare WOW! Beste kjøpet ever!

Antwoord van Shilajit Norway
Hetetokter forsvant og jeg får mye…
Hetetokter forsvant og jeg får mye energi !

Veldig bra produkt!
Rask levering. Bra svar på spørsmål. Og ikke minst veldig bra produkt. Brukt dette lenge og det er et fantastisk produkt. Hver gang.

Antwoord van Shilajit Norway
Shilajit fra Shilajit Norway er den…
Shilajit fra Shilajit Norway er den beste jeg har prøvd. Og jeg har prøvd en del forskjellige typer. Jeg merket raskt at jeg fikk økt energinivå i kroppen, og jeg følte at jeg ble mye kvikkere i hodet. Denne anbefales virkelig. Og takk til Shilajit Norway for rask levering og god kundeservice.

Anbefaler shilajit!
Shilajit fungerer veldig fint. Føler meg ganske uthvilt etter søvn. Jeg er ganske aktiv av meg og har mye naturlig energi, det sies den skal hjelpe med å gå ned i vekt, så jeg fortsetter å ta den med riktig kosthold og forventer at den skal hjelpe meg mtp følelsen jeg har fått av shilajit til nå. Anbefaler den virkelig!

Beste Shilajit i Norge 🌱
Ok, først å fremst! Wow!!
Jeg anbefaler alle kjøpe dette magiske produktet.
Dette er noe av det beste jeg har prøvd! Har prøvd mange shilajit fra Norge, men ingen kan måle seg med denne Shilajit! Det er det mest potente produktet jeg har vært bort i!
Kroppen min, sinne mitt har blitt så sterk og skarpt. Jeg er 41 år og føler meg som en 20 åring etter dette her! Det er helt magisk! 10/10 er dette produktet!❤️

Dit is Trustpilot