Ångrade mitt köp inom angivna timmar men fick varorna ändå. Kontaktade kundtjänst och fick besked om att de aldrig ber sina kunder att skicka tillbaka varorna men de makulerade aldrig fakturan. Fick b... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Beställt 2 T-shirts , det ena en AC/DC med litet tryck på bröstet och ett stort på ryggen. När T-shirten kom så sitter rygg trycket på framsidan och det som ska vara i fram är inte med. Sen en cool... Toon meer
I usually never leave reviews online, but this time I feel I have to. First of all, delivery with GLS in the Netherlands was absolutely chaotic. Shirtstore decided to ship my package t... Toon meer
Mycket dålig kvalité på både tryck och material. Trycket var buckligt och visuellt skitfult, skrev till kuntjänst som godtog mina bilder som reklamation. Jag fick behålla T-shirten och dom skickade s... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Shirtstore är Nordens onlinebutik för t-shirts och tröjor med tryck. Shirtstore grundades 2003 och har vuxit snabbt till den största "t-shirtbutiken" Norden med verksamhet i Sverige, Danmark, Norge och Finland. Shirtstore´s huvudkontor, produktion och lager är beläget Trelleborg. Shirtstore har levererat fler än 800.000 t-shirts till fler än 100.000 nöjda kunder. Shirtstore är certifierat av Trygg e-handel och vunnit priser som årets e-butik 2011 och årets design 2010. Shirtstore har exklusiva licenser från bl.a Warner Bros, 20th Century Fox, DC Comics, Paramount och CBS.
Contactgegevens
Genvägen 1, 23162, Trelleborg
- 0410353500
- info@shirtstore.se
- shirtstore.se
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Mycket nöjd!
Har beställt av er vid upprepade tillfällen och varit nöjd varje gång.
- Lagom leveranstid
- Bra kvalitet
- Brett sortiment
Kommer absolut handla av er fler gånger :)

Aldrig igen!
Hittade Shirtstore när jag surfade på nätet och tyckte att de hade coola t - shirts. Jag beställde 4 stycken men blev riktigt besviken när jag fick dom, kvaliteten var riktigt usel. Själva t shirts materialet var för enkelt, 3 för 50 kr t shirtar..
Inte nog med det, fanns ingen retursedel?? Alla andra har retursedel tex Stayhard, nelly mm. Fick gå in på deras hemsida och skriva ut retursedel, skicka tillbaka det(kosta mig 150 kr). Sedan gick det en vecka men inga pengar tbx så jag skrev till dom och de sa att de har hamnat på deras butik istället för deras lager. Tog nästan 2 veckor tills pengarna fanns på mitt konto. Ingen vidare service..

Inge vidare..
Materialet på min t-shirt och hoodie var bättre än jag hade förväntat mig men.. Det tog för lång tid att få varorna och kvalitén på trycken var nog det sämsta jag sett, speciellt på hoodien, känns och ser ut som att det ska falla av när som helst, sitter i stort sätt bara fast lite gran vid kanterna utav trycket.. kommer nog bli så att man får ut en enfärgad tröja utan tryck när man tvättar den för första gången.

Antwoord van Shirtstore
Snabb och smidig service, bra utbud
Snabb leverans av varan, bra utbud till bra priser. Kan rekommenderas!

Bra urval på era varor
jag och min familj vill verkligen rekomendera shirtstore men hake finns att önskan om försändelser kommer vid begärt datum för att slippa låta er vänta på betalning, annars är vi väldigt nöjda tack för att ni finns
med vänlig hälsnig HeleneJansson med familj p/s önskar att några av dessa bilder blir något att använda på tryck av luvtröjor tack på förhand d/s
Galet nöjd
Handlade till min sambo jag är galet nöjd med både utbudet och lev.tiden hade inte kunnat vara bättre snabbt och smidigt. Storlek och kvalité är utmärkt han är nöjs och jag med kommer att rekommendera er till vänner och bekanta som letar efter snygga tröjor.

Antwoord van Shirtstore
Kan inte bli bättre än såhär!
Jag är mycket nöjd med mina köp på Shirtstore. Bra kvalitet, mjuka och sköna tröjor med eco-bomull, snabb frakt och bra betalningsmöjligheter. Rekommenderar Shirtstore å det varmaste.
Kommer definitivt att handla där igen.
Sonja

Skitsnygg Bob Marley-tröja!
Varan kom i tid, var billig och skitsnygg!

Riktigt bra!
Har handlat från dessa tre gånger.
Snabb leverans, bra kundsupport och förvånansvärt bra kvalité!
Dom blandade ihop färgen på mina tröjor en gång, men fick rabatt på nästa köp så jag är nöjd :)
Nöjd men ni kan bättre!
Har handlat av er vid tre tillfällen. Tröjorna håller hög kvalitet, priset är bra och er kundtjänst är mycket hjälpsamma. Tycker dock att ni ska bestämma er för vilket märke/modell på tröjor ni ska sälja och hålla er till det. I nuläget vet man inte vad man får och hur varorna passar. Det blir lite av ett lotteri. Har vid två tillfällen fått olika märken vid samma leverans med olika passform som resultat.

Grymt bra!
Stort utbud och bra priser. Inte de allra snabbaste leveranserna och tyvärr kan vissa tröjor saknas i vissa storlekar ibland men det är petitesser. Jag har vid något tillfälle fått en felaktig vara men det var inget problem att få byta. Rekommenderas varmt.
Väldigt nöjd
Jag är väldigt nöjd med mitt köp, där var många tröjor att välja mellan och jag fick spara några till nästa gång ^^ Mycket snabb leveranstid.
Dock var trycket på den ena tröjan lite sprucket, som att tröjan blivit vikt under tiden som trycket fästes på tröjan och därför har det blivit några svarta veck i den vita texten.. men det är ingen deal breaker direkt..
E-handel funkar
Alltid snabb leverans. Vid ett tillfälle har jag fått en tröja med ett hål i, vid ett tillfälle en tröja då trycket inte fastnat och vid ett tillfälle var jag inte nöjd med färg och storlek. De "defekta" tröjorna ersattes med felfria d:o och de med "fel" färg/storlek byttes också ut. Allt skött smidigt och utan krångel. E-handel kan fungera mycket bra, även när det blir lite fel. (Jag har naturligtvis fått leveranser där allt stämt också)
Mvh
Gerhard
Tänk om offline företag var så här bra
Jag har handlat på shirtstore sedan 2009. Alla leveranser har kommit fram, och när det har blivit fel ( vilket händer alla företag/lager) så har lösningen alltid blivit smidig och enkel. Kostnaden för ett plagg med dessa motiv skulle kosta det dubbla om man köpte det på stan.
Tack Shirtstore, inte bara för bra service men för bra content och grym hemsida.
Dålig koll.
Fick hem 4st tröjor idag, va snabb hantering. Råkade beställa fel, så tröjorna blir inte så billiga ändå när returen kostar runt 40kr, trots fri frakt. SÅ nästa gång blire nog att beställa från något annat ställe.

Bra!
Fick rätt storlek, snabb frakt, hög kvalité och ett bra pris. Tveka inte!
Shirt Store
Det var snabb leverans, inga problem med varan, sjukt häftiga t-shirts och det strulade inte alls på något sätt :D
Supersnabb leverans och bra service!
Jag var ute i sista stund och beställde en t-shirt runt kl. 02:00 natten till den 29:e december och hoppades på att den skulle hinna komma innan nyår, men var väldigt tveksam till det. På eftermiddagen den 29:e fanns t-shirten för hämtning. Riktigt imponerande! Dessvärre var t-shirten lite för liten, så jag skickade tillbaka den och två dagar senare har den nya storleken trillat ner i brevlådan. Högsta betyg på leveranstiden!
När jag ringde kundtjänsten för frågor angående frakten tillbaka till dem fick jag ett trevligt och bra bemötande utan att behöva sitta i en lång telefonkö, vilket gav ett proffsigt intryck.
Storleksguiden var något som gjorde mig lite förvirrad dock. Jag mätte en gammal t-shirt som jag tycker sitter bra, men när jag jämförde med storlekarna på Shirtstores hemsida så tyckte jag att deras mått var lite skumma, då deras storlek Small var smalare, men mycket längre än den t-shirt som satt bra på mig. När jag sedan fick hem t-shirten jag beställt var den inte alls speciellt lång, men däremot för smal. Jag köper annars Small i butiker, men hos Shirtstore verkar det vara Medium som gäller.
Priserna är dessutom helt klart överkomliga. Hur kvaliteten på min t-shirt är återstår att se.
Det som fattades för ett 5-stjärnigt betyg är avsaknaden av en funktion där man kan spara plagg som favoriter på hemsidan på sitt konto, så man lätt hittar sina önskemål när det är dags för en beställning. Verkar dessutom inte gå att skapa ett konto om man inte gör en beställning.
Jag kommer garanterat köpa fler plagg hos dem i framtiden och ser fram emot nya roliga tryck. Se bara till att ha alla plagg på lager (vilket har varit lite sisådär med har jag märkt) så har ni en trogen kund i fortsättningen!
/J.
Supebt!
Sjukt många tryck, något för alla. Perfekt för sista-minuten-julklappshandling till alla kusiner man inte riktigt känner, pojkvännen med Sheldon-mani och mamman som älskar Rambo. Nackdelen är kanske att storlekarna är lite stora, men om man är lite bättre på att läsa storleksguiderna än jag så kanske det går bättre än när man höftar. (om ni som jag gärna höftar, köp en storlek mindre, iaf i killtröjorna)
Dit is Trustpilot