De site is makkelijk te bedienen en kom je er niet uit , dan is er een goede communicatie, goed materiaal wat jezelf uitzoekt , ja dit is top , de 2e x al weer

Ik heb nu twee keer een shirt laten bedrukken met een ontwerpje dat ik simpel met chatgpt had gemaakt en beide keren was het resultaat prachtig. Ondanks dat ik het goedkoopste zwarte t-shirts uit de c... Toon meer
Oeverloos mailen over het zogenaamd niet ontvangen logo. Nu 5x gezonden. Zijn dit nu Tjechen? Ik krijg rare antwoorden zoals het is besproken met een collega. Ik heb wel betaald maar krijg niets gelev... Toon meer
Kortingen bij hogere aantallen • snelle voorraadverzending
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Goed product. Vroeg of het product eerder geleverd kon worden vanwege tijdsnoot en het kwam optijd.

Antwoord van Shirttuning
Ik heb een T-shirt besteld met een klein hartje met tekst erop. De bedrukking was van erg slechte kwaliteit, was heel onregelmatig gedrukt, niet vol van kleur. Heb hier melding van gedaan. Ze vonden het zelf prima. Echt onzin, je betaald €28,- voor een T-shirt en dan deze slechte kwaliteit leveren, bizar! Zeker geen aanrader om hier iets te bestellen.

Antwoord van Shirttuning
Ik heb twee shirts en een hoodie besteld met best mogelijke prints (grafisch gezien). Alle kleuren zijn mooi uitgekomen en ik heb alledrie al meerdere malen gewassen en de kwaliteit blijft goed. Dus zeker tevreden met hun kwaliteit. Zeker ook omdat ik ze in de kerstperiode heb besteld en toch snel gekeverd zijn. Goed bezig crew!

Antwoord van Shirttuning
Helemaal blij met de hoodie top kwaliteit

Antwoord van Shirttuning
Zeer fraai bedrukt eigen ontwerp. Ook netjes: binnen een paar uur antwoord op de vraag of de aangeleverde transparent gif image oke was.
Track and trace vanuit Tjechie uitstekend en 4 dagen na de bestelling lag het t-shirt al op de mat. Van harte aanbevolen!

Antwoord van Shirttuning
Heb shirts besteld met een print op de achterkant hebben ze deze in slechte kwaliteit op de voorkant gedrukt!!! Belachelijk en kan fluiten naar me geld. Ik adviseer iedereen om NOOIT hier te bestellen het zijn oplichters!!!

Antwoord van Shirttuning
Absurd aardige en uitgebreide klantenservice!

Antwoord van Shirttuning
Maandag Nacht besteld - Woensdag in huis. Gekozen voor een Polo aan beide kanten laten drukken. Express levering was niet goedkoop maar de productie vindt ook niet plaats in Nederland. Achteraan gemaild of order goed ontvangen was ivm levertijd. Keurig op tijd en een vlotte reactie. Polo voelt wel goed aan, solide A+ kwaliteit.

Antwoord van Shirttuning
heb 23-6 een bestelling geplaatst.Extra €2.00 betaald voor snellere levering.Heb echt nu mail gehad van aan koop of bevestiging.Nu zou post.nl dit mee terug genomen om dat ik niet thuis was.Contact opgenomen met shirttuning- deze reageren met dat ik het via post.nl moet doen( zonder helaas iet s van een tracing nummer)Shirt is kado, wat een teleurstelling niet gekregen.Pakje zou dan terug moeten komen bij shirttuning. Nu na 6x mail nog
steeds geen shirt.
Voel me erg aan het lijntje gehouden:(
Hopelijk komt er nog een oplossing..............

Antwoord van Shirttuning
Duidelijk voor en achteraf, ze denken met je mee

Antwoord van Shirttuning
Snelle service, vriendelijke klantenservice wanneer het pakketje zoek raakt, snel en goed opgelost. Top bedrijf!

Antwoord van Shirttuning
Er ging even wat mis met de post maar Shirttuning ging hier super mee om en hield het mee in de gaten. De shirts zijn alsnog mooi op tijd geleverd en we hebben een leuk vrijgezellenfeest gehad met de mooie shirts! Bedankt!

Antwoord van Shirttuning
Duurde even voordat het pakketje er was maar na uiterste behulpzame medewerkers heb ik pakketje alsnog ontvangen. Kwaliteit van shirt en bedrukking zijn super.
Dank voor de goede service!

Antwoord van Shirttuning
Snelle levering, goede kwaliteit, mooie afwerking, vlotte communicatie met de klantenservice!

Antwoord van Shirttuning
Een shirt laten personaliseren voor vaderdag en deze besteld op 8/6/23 de bevestiging en de track en trace kwam in de spambox maar gelukkig check ik die regelmatig. Vervolgens kwam het shirt gisteren op de valreep binnen op 17/6/23. Kwaliteit was prima voor die prijs, bestel ruim van tevoren dan komt het helemaal goed.

Antwoord van Shirttuning
Design ziet er heel erg goed uit, daar is niks mis mee.. het shirt schijnt alleen heel erg door waarom die eigenlijk niet te dragen valt..

Antwoord van Shirttuning
Ik heb geen mail ontvangen van bestelling of betaling, inmiddels een week verder! Ook nog geen shirt ontvangen of überhaupt iets ontvangen!

Antwoord van Shirttuning
De producten zijn van super goede kwaliteit!
Ik raad wel aan een maatje groter te bestellen dan dat je normaal draagt, als je het nodig hebt voor een evenement of verjaardag bestel je dit ook best heeeeel ver op voorhand, de levertijd is volgens de website 6 werkdagen maar het heeft 2-3 weken geduurd voor ik het aankreeg.
Ook was er iets mis met mijn track en tracé, ik heb hiervoor gemaild en een paar dagen later kreeg ik een antwoord terug met een link rechtstreeks naar mijn track en tracé! :)
Voor de rest, top ervaring en hier bestel ik zeker meer!