Fitness Brands Shop Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Webshopen är genomtänkt och ger professionellt intryck. Vikter för styrketräning blir lätt väldigt tunga men frakten via DHL direkt till dörr var väldigt prisvärd, speciellt jämfört med andra butik... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag beställde fel storlek och skrev in till deras kundtjänst, fick DIREKT hjälp att cancellera den felaktiga beställningen så jag kunde lägga en ny beställning på rätt storlek. Leveransen var supersna... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Små bitar av metall satt fastkilade på handtagens gummi. Jag fick en sådan genom huden och började blöda. Efter att sedan ha försökt avlägsna dem med trasa och vatten såg jag senare att de minsta bit... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Allt gick snabbt och smidigt. Viktskivorna luktade gummi som det stod beskrivet. Men det har ingen som helst betydelse för mig. Det försvinner ju rätt snabb dessutom. Bra kvalite och inga konstigheter... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Fitnesswinkel

Geschreven door het bedrijf

Med 40 års erfarenhet och kunskap från kommersiella anläggningar utrustar vi nu även ditt hemmagym. Hos oss köper du allt från fria vikter och skivstänger till olika typer av träningsmaskiner och konditionsmaskiner. ✓ Snabb leverans ✓ 30 dagars öppet köp ✓ Lång erfarenhet ✓ Frakt från 49kr

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

49 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Bra produkt och snabb leverans

Bra produkt och snabb leverans

Antwoord van Fitness Brands Shop

Kul att du är nöjd. Tack för omdömet och lycka till med träningen!

Bra priser och produkter

Bra priser och produkter, extremt snabb leverans.
Beställde kl 11 på tisdagen och fick paketet på onsdagen vid 13.

Antwoord van Fitness Brands Shop

Kul att du uppskattar den snabba leveransen. Tack för de fina omdömet!

Väldigt nöjd

Supersnabb leverans och en cykel som är rejäl och enkel att montera.

Antwoord van Fitness Brands Shop

Va roligt att du är nöjd! Tack snälla för de fina omdömet!

Lycka till med spinningen!

Extremt snabb leverans

Extremt snabb leverans, under 24 timmar var beställningen hemma hos mig! Superbra service och fick snabbt svar på mina frågor. Rekommenderas varmt!

26 augustus 2024

Antwoord van Fitness Brands Shop

Tack snälla för de fina orden om både leverans och vår kundservice. Kul att du är nöjd och varmt välkommen åter!

Bra utbud

Bra utbud, snabb leverans och enkelt att betala. Mycket nöjd!

20 augustus 2024

Antwoord van Fitness Brands Shop

Tack för de fina omdömet :)

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

1.Det gick inte att skruva pedalen…

1.Det gick inte att skruva pedalen (1L) med Right crank (36) fel gängsnitt eller
Gängtapp.

2. L shape knob för long
Det går inte att vrida för att man får stop vid handlebar post .etc.

24 juli 2024

Hej Michael,
De var tråkigt att höra. Om du fortfarande har problem med monteringen, hör av dig till vår kundservice så hjälper vi dig.

Här hittar du kontaktuppgifter: https://shop.fitnessbrands.com/kontakta-oss/

Snabb leverans!

15 juli 2024

Antwoord van Fitness Brands Shop

Härligt att höra, vi jobbar hårt för att hålla så snabba leveranser som möjligt :)

Toppenbra!

Jag är hur nöjd som helst! Snabb leverans och mycket hjälpsam kundservice som förklarade skillnaden på de olika paketen.

28 juni 2024

Antwoord van Fitness Brands Shop

Tack snälla för de fina omdömet och kul att du är nöjd med vår kundservice! Lycka till med träningen!

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Svårt att få ihop

Svårt att få ihop, vissa delar stämde med varandra.

28 juni 2024

Antwoord van Fitness Brands Shop

De var tråkigt att höra! Om du har problem med produkten, vänligen hör av dig till vår kundservice på shop@fitnessbrands.com så hjälper vi dig.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Leveransstrul

Skrev in både faktureringsadress samt en annan leveransadress vid köp. Fick sen ett mindre h*lvete med leveransfirman pga detta som slutade med att vi fick hämta varorna själv på ett lager. Fin maskin dock!

26 juni 2024

Antwoord van Fitness Brands Shop

Vi ber verkligen om ursäkt. Vi tar till oss av kritiken och ska säkerställa rutinerna framgent. Tack för din feedback!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Snabb leverans och en stabil…

Snabb leverans och en stabil konstruktion på T-bar handtag. Precis vad jag letade efter. Kanon! Jag är mycket nöjd.

10 juni 2024

Antwoord van Fitness Brands Shop

Vad roligt att du är nöjd! Tusen tack för ett fint omdöme :)

Bra produkter

Bra produkter, snabb leverans och trevlig personal.

30 mei 2024

Antwoord van Fitness Brands Shop

Tack snälla för de fina orden!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Beställde på tisdag kväll och hade…

Beställde på tisdag kväll och hade hantlarna här kl 14 på fredagen. Barnbarnets födelsedag blev lyckad.

14 mei 2024

Antwoord van Fitness Brands Shop

Tusen tack för ett fint omdöme och kul att ni blev nöjda!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Snabb leverans! Inget krångel vid leveransen. Paketen rullades rakt in i hallen . Jättebra och smidigt !

8 mei 2024

Antwoord van Fitness Brands Shop

Kul att du är nöjd Cecilia! Tack snälla för att du tog dig tid att berätta om din upplevelse, de betyder mycket för oss.

/Teamet på Fitness Brands Shop

Dit is Trustpilot