4,3

3 sterren
2 sterren
1 ster

Friis Holm er noget af den bedste chokolade i Danmark

Friis Holm er suverænt noget af den bedste chokolade vi nogensinde har kunnet købe i Danmark. Deres priser er jo høje, men de afspejler kvaliteten. Deres kundeservice er også virkelig god. Da vi en gang skrev til dem om, at have modtaget en æske fyldte chokolader, der ikke havde overlevet transport, fik vi svar - og en ny æske - med det samme.
Kan i øvrigt også varmt anbefale deres julekalender. Det er en god måde at smage sig igennem deres varianter.

6 april 2026

Allergenfri chokolade!!

Friis-Holm chokolade har en HELT særlig plads i mit hjerte. De er de eneste, som jeg kunne finde på det danske marked, der laver FULDSTÆNDIGT allergivenlig chokolade. Vi har en lille pige i familien, som hverken kan tåle soja eller nødder. Og Friis-Holm chokolade er den eneste, der ikke indeholder begge. Det er fuldstændig ren chokolade. Og så smager det fantastisk!! Tusind tak for en lækker chokolade, og jeg håber, at der er mange andre, der vil støtte sådan et solidt og godt produkt!

29 maart 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Verdens bedste chokolade, uden problemer

Jeg har smagt de fleste af kandidaterne til verdens bedste chokolade og jeg hælder vitterlig til at Friis-Holm bogstaveligt talt laver verdens bedste chokolade, der bestemt er alle pengene værd og mere til. Jeg har bestilt fra deres webshop en del gange ellers og aldrig oplevet problemer med levering.

2 april 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har aldrig kunne lide mørk…

Jeg har aldrig kunne lide mørk chokolade, men det kan jeg nu. Hold nu op hvor er deres chokolade lækker. Jeg har lige smagt dem med kirsebær fyld MUMS. Jeg er så heldig at have fået deres julekalender, det sværeste er ikke at spise forud. Men jeg vil prøve at holde stand og nyde et godt stykke chokolade hver aften :-) Det eneste problem jeg har med deres chokolade er prisen, den er godt nok dyr.

2 december 2025
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Havde aldrig hørt om dem før

Havde aldrig hørt om dem før.

En af mine venner nævnte at Danmark havde titlen for at lave verdens bedste chokolade. Jeg spurgte ham om der var et bestemt mærke der havde ansvar for denne titel. Friis Holm. Googlede dem og købte. Ja det er godt! men dyrt

23 april 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Fuyez !

Je viens d'acheter du chocolat Friis Holm dans le salon du chocolat 2024 à Paris, et en tant que grand amateur de Chocolat, je me devais de goûter tous les chocolats du salon, de façon neutre et éclairée. Je peux vous affirmer sans l'ombre d'un doute que c'est le pire de tous. Ses prix sont corrects pour un bon chocolat, mais ce n'est pas un bon chocolat, c'en est même un très mauvais. C'est tout simplement de l'arnaque. Pourtant il y avait dans le salon la crème des artisans chocolatiers, mais franchement il n'en fait pas partie, il ne leur arrive pas à la cheville. Ne gaspillez pas votre argent sur le pseudo chocolat Friis Holm, Vous trouverez du très bon chocolat ailleurs.

1 november 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

super god og hurtig levring og en helt…

super god og hurtig levring og en helt fantastisk smags oplevelse på deres premie vindene chokolader. der intet som dette produkt og en super god købs oplevelse jeg fik rådgivning oom hvilke chokolader jeg ville kunne lide udefra hvad jeg fortalte dem. JEG VIL HELT KLART ANBEFALE AT KØBE HOS DEM

29 mei 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg elsker chokolade og bruger gerne…

Jeg elsker chokolade og bruger gerne penge på dyr chokolade. Friis-Holm er klart det bedste jeg har smagt! Så lækkert og helt udsøgt kvalitet, både i forhold til de mange smagsnuancer og konsistens (:

3 februari 2024
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Øv øv slet ikke pengene værd

Jeg er en rigtig chokolade elsker , og køber normalt god chokolade. Er ikke bange for at bruge penge på det, hvis bare det er godt. Men jeres chokolade er al for dyr og helt klart ikke noget vi køber igen. Flødebollerne koster 120 kr for 4 ikke særlig store flødeboller. Chokoladen på bollerne smagte ok, men skummet var kedeligt og virkede ikke frisk. Alt i alt dyr og kedelig oplevelse. Æskerne med fyldte chokolader smagte ok men igen alt alt for dyre.👎

15 oktober 2022
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Einmal - nie wieder

Habe auf Empfehlung im Internet eine Bestellung bei Friis-Holm ausgelöst.
Bezahlt vorab per Kreditkarte.
Sendung kam ordentlich verpackt an. Leider waren von den 6 im Lieferschein aufgeführten Artikel nur fünf geliefert worden.
Auf meine sofortige Reklamation habe ich bis Heute - auch nach Rückfrage - keine Antwort erhalten.
Von einem sogenannten "Weltmeister" hätte ich mehr Profesionalität erwartet.
Einmal und nie wieder.

25.11.2020 Korrektur

Nach meine Bewertung in diesem Portal hat sich Fries-Holm bei uns gemeldet. Angeblich sind meine Reklamationen im Spam gelandet (nur die ofizielle Bestellung nicht ;-) )

Jedenfalls ist alles nachgeliefert worden - Danke

19 november 2020
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg handler ALDRIG hos dem igen

Jeg har handlet der en gang og fik en dårlig oplevelser, da jeg prøvede at bestille gourmetchokolade. Da bestillingen af et chokoladensæt var ved at være færdigt, gik der imidlertid galt i websiden. Så kunne jeg ikke sætte et mærke på om bestilling blev bekræftet, fordi den var væk, blev bare forsvundet. I løbet af tiden modtog jeg både ingen information om en levering og ingen vare, som tilsvarer ordrennummer 100001919 (ordredato 30. jun. 2020). Den ordrennummer fik jeg oplyst når efter nærmere 3 måneder blev penge fratrukket af min bankkonto. Jeg kunne bare ikke tro på det!
Efterfølgende sendte jeg en reklamation til shop.friis-holm.dk, men den har de ikke reageret på. Derfor kommer den her, og så håber jeg på et svar.
Jeg synes det er skidt, når man sælger kvalitet der koster simple, så burde servicen følge med.
Det er noget svineri, dvs at shop.friis-holm.dk har teknisk set har stjålet 596 kr fra mig - det er ulovligt! Jeg handler ALDRIG hos dem igen, nægter simpelthen at støtte så ringe virksomheden.
Jeg vil råde alle andre, til at de skal holde sig væk fra den side!

10 november 2020

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.