Geachte medewerkers(sters) Goldrepublic, Ben een groot fan van uw site en werkzaamheden. De interviews en de wekelijkse presentatie van Bart volg ik nauwgezet!. Het boek is binnen en is zoals j... Toon meer
Levering van het boek 'van Goud tot Bitcoin' bijzonder slecht afgehandeld door pakketdienst DPD. Wel een 'proof of delivery' maar nergens het boek te bekennen!!! Na contact met de klantenservice heeft... Toon meer
Alle informatie is duidelijk gecommuniceerd (ook voor de leek) in begrijpelijke bewoordingen. Ik heb besloten te sparen en iedere maand iets te kopen in plaats van op het terras te zitten of naar de b... Toon meer
Excellent, snel en ook nog correcte afhandeling van voucher voor 1 gram goud op GoldRepublic. Alleen jammer dat het boek werd bezorgd door DirectPakketDienst - wat een bagger courier. Deze idioten pr... Toon meer
De officiële shop van GoldRepublic. Hier vindt u boeken over beleggen, kleding waar écht goud in zit, en nog veel meer!
Herengracht 450, 1017CA, Amsterdam, Nederland
Netjes en goed verpakt. Kerstcadeau voor onze 2 jongens om mee te nemen in de reis van beleggen/investeren. Een must voor iedereen.
Prima boek en een aanrader voor iedereen om na te denken over ons financiele stelsel in turbulente tijden.
Top geregeld!
Ik ben heel erg tevreden over de service van Goldrepublic.
De klantenservice staat altijd voor me klaar en helpt me uitstekend wanneer ik iets nodig hebt.
Twee boeken (Chaos zonder goud) besteld maar 1 ontvangen. Na melding snel opgelost en alsnog het tweede boek ontvangen.
Duidelijk in de informatie waar het boek over gaat, het bestellen en betalen
Meedenkend en behulpzaam. Bij vertraging wordt er gelijk gehandeld om verdere vertraging te voorkomen.
Dit ging omtrent van de bestelling boeken.
de heldere uitleg over de ontwikkelingen in de monetaire wereld, is voor mij heel leerzaam, waarvoor mijn dank
Ik wou heel graag een hoody maar wad in eerste instantie sceptisch over de kwaliteit. Maar.....
Bij aankomst van de hoosy was ik overdonderd! Zo heb ik nog nooit in mijn leven een hoody ontvangen! Handmatig ingepakt, keurig g.r. strik erom en in een luxe doos. De kwaliteit van de hoody overstijgt de heavy weight versies van de grote merken. Dat is goed te merken aan het gewicht van de hoody. Dit is er 1 die jaren mee zal gaan, absolute aanrader als je een originele hoogqualitatieve hoody wilt! Afz. M. oostkapelle

Antwoord van shop.goldrepublic.com
Ik ben al jarenlang bij Goldrepublic, maar nu naar Duitsland verhuisd. Bestelling van een boek gedaan, en met acceptabele verzendkosten ontvangen binnen 2 dagen! Complimenten.
Goed en veilig verpakt en snel bezorgd.