Hurtig levering og den hyggelige lille notits og ikke mindst Skipperpiben, den var dog forsvundet fra bordet, da jeg havde monteret fyret hahaha. Jeg er dog ikke imponeret af den lille switchmode p... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Trods I anbefalede mig et fyr der skulle kunne dække behovet på en 60f båd, men ikke kunne blæse helt frem til min forreste kahyt på min 47f båd trods mine varmerør og samlinger er som de skal være, f... Toon meer
Fantastisk kundeservice og fra man bestiller sine varer er det lige før de er fremme dagen efter. Selv om du har spørgsmål til produktet, og man ringer til kundeservice, og han var optaget og ikke kun... Toon meer
En rigtig fin butik her handler jeg igen, samtidig anbefaler jeg gerne jeres butik. Jeg har handlet 2 gange dog vil jeg huske den første pakke der kom med en Lakridspipe i og anden gang som den bedst... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Hos Shop12volt finder du et bredt udvalg af produkter inden for 12 volt løsninger, dieselfyr/oliefyr, vandvarmer, solcelleanlæg og små vindmøller – ideelle til både, autocampere
Contactgegevens
Vandværksvej 9, 5400, Bogense, Denemarken
- info@shop12volt.dk
- shop12volt.dk
Vraagt klanten om een review
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Har nu fået monteret oliefyret i min…
Har nu fået monteret oliefyret i min Kabinescooter og det fungerer bare, Alle tiders køb.
Mvh. Eli.

Antwoord van Shop12volt ApS
Shop 12volt 👍i mange år jeg har købt…
Shop 12volt 👍i mange år jeg har købt noget på nettet 😀jeg har aldrig nogensinde prøvet at få sådan en pragtfuld god service 👍😀mange tak til shop 12 volt 👍10⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️til jer 🥰mvh thomas 😀👌

Antwoord van Shop12volt ApS
I fortjener 5* stjerner ,for den gode…
I fortjener 5* stjerner ,for den gode behandling
5* stjerner for den gode og HURTIGE service, for ikke at nævne hvor hurtigt varen kommer.
Jeg kan kun varmt anbefale Shop12Volt.dk

Antwoord van Shop12volt ApS
Super vejledning og god service
Skrev en mail om aftenen med et spørgsmål om hvilket GSM display jeg skulle vælge og ventede der ville komme svar den følgende dag.
Men allerede et øjeblik efter var det svar og vi skrev lidt frem og tilbage for at finde det rigtige produkt.
Jeg har handlet der et par gange tidligere og hver gang er varen kommet næste dag.

Super kundeservice.
Tager rent faktisk telefonen når man ringer og er super hjælpsomme. Bestilte varer sendes hurtigt. Vil helt sikkert anbefale hjemmesiden til andre. Handler der helt sikkert igen.

Antwoord van Shop12volt ApS
Mega godt service og hurtigt levering…
Mega godt service og hurtigt levering vil helt klart handle der igen

Mega god Service
Mega god Service - og hurtigt
Nem shop at handle på.
Kommer helt sikkert tilbage
/Bjarne

Antwoord van Shop12volt ApS
Martin er en mega flink fyr👍 super go…
Martin er en mega flink fyr👍 super go service til aftalt tid 👍 gode produkter til prisen👍

Antwoord van Shop12volt ApS
En fantastisk god service og hurtig…
En fantastisk god service og hurtig levering , ingen vrøvl når når der er noget der skal byttes, det bliver absolut ikke sidste gang jeg handler her
Jens Andersen

Ud over alt forventning.
Ud over alt forventning! Jeg skrev til Martin og Mathilde med et spørgsmål der i virkeligheden handlede om et produkt jeg ikke kunne finde hos dem. Jeg kunne faktisk ikke finde det nogle steder, selvom jeg havde googlet det jeg var i stand til. Så det var et long shot. Det var i forhold til en fjernbetjening jeg var kommet til at ødelægge, til et diesel fyr der sidder i min bil. Jeg havde håbet at de måske i bedste fald havde mulighed for at sælge mig en ny styring med fjernbetjening fra deres webshop, i tilfælde af at de måske vidste at en anden type passede på mit fyr, eller måske i værste fald måske slet ikke svarede, da det jo er et spørgsmål til et produkt de ikke havde, om et fyr jeg ikke havde købt hos dem (jeg kendte ikke til dem i sin tid). De svarede prompte at de ville se om ikke de kunne finde den originale fjernbetjening, og vendte derefter meget hurtigt tilbage at de havde fundet den. De oprettede den som produkt på deres hjemmeside og tilmed til en helt ualmindelig god pris. Jeg var så tilfreds at jeg browsede deres hjemmeside for at se om de skulle risikere at have andet jeg manglede. Jeg fandt også noget, men desværre kun nogle småting. Til gengæld kan jeg garantere at jeg kigger hos dem som det første næste gang jeg mangler noget. Måske jeg også skal have fyr i min båd en dag? Jeg modtog også pakken hurtigere end forventet, og udover at der var mere tilbehør med end jeg havde regnet med, var der også en lille snack, og en personlig hilsen. Jeg ved ikke helt hvad det var, for prikken over i'et var for længst sat. Jeg har nu også anbefalet min kammerat at kigge hos dem. Han har også en båd og overvejer at få fyr i den.

Antwoord van Shop12volt ApS
Rigtig flinke behagelige at snakke med…
Rigtig flinke behagelige at snakke med super service og hurtig levering handler helt sikkert der fremover

God rådgivning
God rådgivning. Lynhurtige om at svare. Ganske fornuftige priser.

Antwoord van Shop12volt ApS
Hurtig levering og verdensklasse…
Hurtig levering og verdensklasse service efterfølgende. Havde en del spørgsmål, som Martin besvarede med det samme på sms og telefon. Kan kun anbefales!

Fantastisk produkter og service
Fantastisk produkter, hurtig levering og ualmindelig god og venlig service. Der er efterhånden langt imellem. En stor anbefaling herfra 💪

Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.