Hier laatst voor weinig een hoesje gekocht voor mijn Samsung galaxy a6. Helaas per ongeluk de a6 plus versie besteld. bericht naar klantenservice gestuurd hierover en kreeg nog zelfde dag reactie van... Toon meer
shop4nl.com
Horloge band voor Garmin Fenix7S gekocht, dit voor een mooie prijs. Veel keus snel bezorgd en heel blij mee. Jammer dat er voor deze horloge niet iets bredere banden voor deze horloge zijn maar daar k... Toon meer
Wat een prima, persoonlijke service! Het bestelde hoesje bleek niet gearriveerd te zijn. Meteen werd een tweede verzonden. Uiteindelijk arriveerden beide hoesjes, maar helaas bleek het niet te passen.... Toon meer
Wij hebben na maanden onze bestelling nog niet binnen. De maximale levertijd is al lang verstreken. Na meermaals contact te hebben gehad vragen ze ons steeds om geduld te houden, omdat er leveringspro... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Waarom bij ons kopen? Hier op shop4nl.com, hebben we het opbouwen van deze strakke Gemeenschap van trouwe klanten voor meer dan 15 jaar. We hebben lage prijzen, selectie van grote videospellen, bord- en kaartspellen en verzamelobjecten. We hebben ook een snelle, betrouwbare levering, wat betekent dat je terug wilt komen naar ons opnieuw en opnieuw! We hebben ook een veilige kassa die Ideal, Visa, Mastercard en PayPal-betalingen accepteert.
X-HQ, S43 4GD, Chesterfield, Verenigd Koninkrijk
- 08444145296
- contactus@shop4nl.com
- shop4nl.com
Mensen keken ook naar
Pure oplichterij
Bestelling geplaatst en onmiddelijk na mijn bestelling gezien dat ik toch het verkeerde had besteld. Ik heb gelijk een mailtje gestuurdt dat ik graag mijn betaalde bedrag terug wou of inruil voor het correcte wat ik wou bestellen. Enkele dagen later nog steeds geen reactie van hun. Ik neem contact op met hun en ze beweren dat ze met een tekort aan personeel zaten. Bestelling was ook al verzonden vertelde ze me. Enkele dagen opnieuw nog steeds geen track&trace, opnieuw gemaild pakket is volgens hun wel verzonden en gaven ze me een track&trace. Toch zie ik op de track&trace die ik van hun kreeg dat het pakket nog niet was overhandigd aan de leverancier. Opnieuw beweerde ze dat ze het pakket hebben verzonden. Toch zie ik dat er niet ontvangne is bij de leverancier. De dag nadien pakket verzonden nu enkele dagen opnieuw later pakket aangekomen en nu moet ik retourbon opmaken en het retourneren zelf betalen en bij ontvangst bij hun zullen ze mijn krediet vergoeden als een winkelkrediet. OPLICHTERIJ noem ik dit.
Good prices!
Good prices! And always received everything. I get back to the site regularly!
bestelnummer is 2609724191091
7 sept. blu ray besteld, 14 sept. berichtje: deze is verstuurd kan 3-7 dagen duren. Heb tot op heden nog niets ontvangen.
Vraag me af of bestelling ooit komt
Site ziet er betrouwbaar uit
Site ziet er betrouwbaar uit. Omdat het bedrijf in het buitenland zit, kunnen de levertijden wat langer zijn. Goede prijs/kwaliteitverhouding.
Great site for games etc
AliExpress levert nog sneller dan dit bedrijf
Ik wacht al meer dan 2 weken op een pakketje waar ik nog eens extra heb moeten betalen voor express levering ik begin me bijna af te vragen of ik bij AliExpress nog eerder mijn pakketje binnen zou hebben
Nu voor de tweede keer besteld en kwam…
Nu voor de tweede keer besteld en kwam altijd goed aan.
Order 3787594091091
Order 3787594091091
Ik heb op 30 aug 1 go tcha evolve bestelt. Ik heb 9 dagen gewacht en het is niet aangekomen. Ik heb 1 mailtjes verstuurd en er wordt niet op gereageerd. Ik voel dat ik ben opgelicht.
Great site and service.
Great site and service.. Perfect shipping
Goede prijs kwaliteit verhouding
Goede site
Goede site, goede service en mooie prijzen. Ik blijf kopen!
Kleine tip: graag meer info mbt ondertiteling.
Goede prijzen lage verzending
andere aanpak van verkoop producten
andere aanpak van verkoop producten deze winkel heeft reiskosten die je door puntensysteem ietswats terug krijgt andere winkels met bepaald bedrag geen reiskosten. heeft geen snelle levering maar is soms goedkoper
2e keer al NIET GELEVERD
Zijn nu een MEER DAN EEN MAAND verder, en dus de 2e keer dat een Nintendo-Switch-bestelling NIET (volledig) wordt GELEVERD.
Vervolgens via app-systeem krijg je te horen (nota bene vd “supervising” customer-service manager): “No Problem”.
Ik moet wel ff eerst een volledig ONDERTEKEND formulier invullen, belachelijke methode.
CONCLUSIE:
**ONBETROUWBARE LEVERINGEN
**DRAMATISCH SLECHTE SERVICE
**ZÉÉR ON-KLANTVRIENDELIJK
Ps: En een andere (3e) keer is na te hebben betaald niets gebeurd en na een week stond het overgemaakte bedrag ineens weer teruggestort op mijn rekening.. BIZAR TOCH??
*GEEN BESTE WEBSHOP*
2 Gotcha watches gekocht
2 Gotcha watches gekocht, speciaal express delivery betaald en inmiddels al bijna 1 week te laat met leveren, inmiddels ook al dagelijks proberen contact te krijgen maar ik krijg totaal geen reactie op chat of mail terwijl er staat dat men binnen een bepaalde tijd reageerd. Ik zal hier dan ook nooit meer iets kopen bij zo'n slechte service
Waardeloze communicatie
Bestelling gedaan van een (Switch) spel met specifieke releasedate. Omdat het vanuit Engeland wordt verzonden, heb ik ervaren dat het spel niet op de releasedate wordt geleverd. Zodoende het spel alsnog via NL webshop besteld. Ik heb direct het bestelde spel bij Shop4NL retour aangemeld (nog voordat het was geleverd). Helaas 2 weken niets van ze gehoord. Nu is het uiteindelijk geleverd en wacht ik nog altijd op een reactie op het retourverzoek vanuit mijn kant. Waardeloze communicatie met een Engels bedrijf.
Great shop
Shop4nl is een geweldige winkel om allerlei dingen te bestellen die je niet zomaar ergens anders ziet of veel duurder. De levering gaat snel genoeg!
snel te vinden en goedkoper dan bij…
snel te vinden en goedkoper dan bij andere sites
ga hier vaker iets bestellen
Mijn bestelling is vanuit hun kant…
Mijn bestelling is vanuit hun kant geannuleerd. Via mail geen bericht hierover gehad. Als kant tekening stond er dat mijn geld is teruggestort. Wat niet klopt. Nu meerdere berichten verder nog geen reactie of geld terug ontvangen. Ik hoop dit alsnog te krijgen. Ik ga hier niet meer bestellen. Voornaamste reden dat je geen reactie krijgt.