Innovatieve voer- en vaartuigverzorging met nano-bescherming voor krachtige reiniging en stralende bescherming. Bij BLINKT geloven we in kwaliteit en eenvoud. Onze producten bieden maximale resultaten met minimale inspanning. Met slechts een paar producten bereik je zowel diepe reiniging als langdurige bescherming. Duurzaamheid staat bij ons centraal. Onze formules zijn milieuvriendelijk en zorgen voor een schone wagen én een schonere planeet. Of je nu een doorgewinterde detailer bent of net begint, BLINKT maakt professionele resultaten toegankelijk voor iedereen. Met onze bundels bespaar je tijd én geld, zonder in te leveren op kwaliteit. Vertrouwd door klanten die dagelijks het verschil ervaren. Ontdek het gemak van BLINKT en maak je poetsroutine efficiënter en effectiever.
Nederland
- contact@shopblinkt.nl
- shopblinkt.nl
Mijn camper met blinkt gewassen
Mijn camper met blinkt gewassen.
Wat een ervaring. Het lijkt wel een nieuwe. Camper hoeft niet meer met boenwas geboend te worden.
Enkel alleen met blinkt wassen en hij ziet er weer als nieuw uit.
Geweldig goed product.
Snelle levering, vriendelijk
Snelle levering, had een vraag via de mail deze werd snel en vriendelijk 🤗 beantwoord.
Ook het bestelde product werkt naar behoren. Ben zeer tevreden.
Heb alle producten van Blinkt gebruikt…
Heb alle producten van Blinkt gebruikt en ben super tevreden auto glanst perfect en de producten waren makkelijk te gebruiken.
Zoals het hoort.…
Als klant heb je bepaalde verwachtingen van een produkt. Wanneer die allemaal, van bestelling tot gebruik ervan , worden vervuld kan je toch alleen maar super tevreden zijn toch? Complimenten!
Top spul
Top spul. Makkelijk te verwerken, reinigt als een dolle. Spray is verbluffend doet veel op een zwarte auto. Levering zeer adequaat. Sven is erg servicegericht en komt afspraken goed na. Zeker een aanrader.
Kwalitatief top
Snelle levering van een kwalitatief goede bundel. Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop!
Aanrader!
Top spul, doet wat het beloofd! Zelf gebruikt op de mountainbike, en heb het poetsen nog nooit zo prettig ervaren! Zeker een aanrader, 10/10
Snelle levering van de bestelling.
Snelle levering van de bestelling.
De bijgeleverde "handdoek" voldoet veel beter bij het afdrogen van de auto dan een traditionele zeem.
Na enkele regenbuien blijft de auto schoner dan voorheen na een poetsbeurt
Supersnelle levering en fantastische…
Supersnelle levering en fantastische poetsspullen voor je auto👍
Super tevreden met de producten
Super tevreden met de producten. Aanrader!
Simpelweg een topproduct
Simpelweg een topproduct. Ben al lang op zoek naar een fatsoenlijke shampoo en de Nano shampoo is verreweg het beste poetsmiddel dat ik ooit voor mijn scooter heb gebruikt.
Nano shampoo en coating
Ik heb de nano shampoo en de coating spray mogen testen en ik ben super tevreden met het resultaat. Mijn scooter was snel en simpel schoon zonder al te veel van het product te hoeven gebruiken.
Veel spullen getest
Veel spullen getest, maar dit is voor mij hetgeen ik zoek. Snel en een top resultaat.
Super.
Super kwaliteit
Op advies van een kennis de blinkt bundel gekocht. Mijn verwachtingen zijn overtroffen! De shampoo werkt super en de kwaliteit van de handdoek is uniek. Een echte aanrader!
Nano shampoo is fantastisch
Fantastische resultaten met de shampoo! Mijn auto blinkt weer als nieuw.