Super leuke(redelijk)betaalbare schoenen. Blij dat er zo’n Vegan shop bestaat! Goede, vriendelijke en snelle klantenservice. Ben er blij mee 😀
Shop Like You Give A Damn is een geweldige plek voor eerlijke, vegan en mooie kleding, sieraden, schoenen, cosmetica etc. Ze onderzoeken zelf of producten voldoen aan eisen van eerlijk werk, en schone... Toon meer
Shop ethically—effortlessly. We do the research, so you don’t have to 💚 Shop our entirely vegan collection of fair & sustainable fashion, cosmetics and home essentials. For those who give a damn.
Amsterdam, Nederland
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Antwoord van Shop Like You Give a Damn
Een fantastische webshop waar je eerlijke, stijlvolle kleding en schoenen kunt kopen. De klantenservice is vriendelijk en behulpzaam. Ik heb twee keer iets geretourneerd (verkeerde maat besteld) en beide keren ontving ik een persoonlijke e-mail met een duidelijke uitleg over de terugbetaling. Het aankoopbedrag werd netjes teruggestort.

Antwoord van Shop Like You Give a Damn
Wat een verademing om zo’n fijne webshop te ontdekken! Eindelijk een duurzaam bedrijf dat laat zien dat milieubewust ook stijlvol en betaalbaar kan zijn. Het assortiment is verrassend uitgebreid, met producten die niet alleen mooi zijn, maar ook van uitstekende kwaliteit. Je merkt echt aan alles dat er aandacht is besteed aan zowel duurzaamheid als design.

Antwoord van Shop Like You Give a Damn
Heel handig om zoveel duurzame kleding bij elkaar te zien. Veel nieuwe merken ontdekt en klantenservice is top!

Antwoord van Shop Like You Give a Damn
De schoen die ik wilde was er niet in mijn maat, ik heb gemaild of die er weer kwam en kreeg direct een antwoord met alle informatie. Intussen een andere kleur besteld, deze kwamen de volgende dag al. Het contact was heel goed, vlot en zeer vriendelijk. De schoenen zijn precies wat ik wilde en de maat klopt ook goed. Ik ben heel blij met dit bedrijf en vooral omdat het vegan is.

Antwoord van Shop Like You Give a Damn
Super fijne jurk gekocht van Mandutrap. Ik doe hem nooit meer uit.

Antwoord van Shop Like You Give a Damn
Everytime I click an item in the store I get sent back to the homepage. Trash website

Antwoord van Shop Like You Give a Damn
Ik was op zoek naar een nieuwe, handige tas en omdat ik zoveel plezier had met mijn eerste Fraenck tas dacht ik meteen, ik wil ook een grotere. Ik zag Annelien in het rood maar vond de hengels in beige iets minder mooi. In overleg konden deze ook in het zwart geleverd worden en zo heb ik mijn droomtas via Shop Like You Give a Damn gevonden.
Super goede service en ook fijn, snel contact via mail.

Antwoord van Shop Like You Give a Damn
Goede service! Een besteld product paste niet goed, maar de retourservice van de leverancier werkte niet goed. De medewerkers van Shop like you give a damn namen meteen de verantwoordelijkheid en zorgden voor een goede oplossing. Niet alleen in de producten, maar ook in de omgang met klanten is het motto merkbaar!
Super!

Antwoord van Shop Like You Give a Damn
Goed. Prettige winkelervaring, blij met mijn nieuwe schoenen en jeans.

Antwoord van Shop Like You Give a Damn
Hele fijne webshop met een mooie missie. Grote collectie duurzaam en eerlijk geproduceerde kleding en schoenen. Geweldig alternatief voor fast fashion!

Antwoord van Shop Like You Give a Damn
Waarom zijn er niet meer webshops met zulke goede bedoelingen en fantastische klantenservice zou je denken? Omdat er niet meer nodig zijn: deze shop heeft het allemaal! Je zou bijna denken dat ik er aandelen in heb, maar ik ben gewoon zo blij dat er mensen zijn die elke dag hun allerbeste beentje voor zetten om zich in te zetten voor het goede in de wereld. Ga zo door, mensen van Shop Like You Give a Damn! Jullie zijn fantastisch bezig <3.

Antwoord van Shop Like You Give a Damn
Sinds betaling van mijn bestelling niks vernomen.
Bestelling niet ontvangen.
Contact kan alleen via email ook met de verkoper, maar blijft onbeantwoord.
Na email contact bleek er een onduidelijke kink in de kabel bij de verkopende firma buiten Nederland.
Het is voor mij opgelost door mijn geld te retourneren. Waarvoor nogmaals dank.

Antwoord van Shop Like You Give a Damn
Een unieke webshop die daadwerkelijk het probleem van 'fast fashion' probeert aan te pakken. Je krijgt per merk inzicht in waar de producten vandaan komen en hoe de merken scoren op maatschappelijke waarden die jij belangrijk vindt. Zo heb ik iets besteld van LOVJOI, een merk dat 100% vegan, fair en duurzaam is. Mijn bestelling werd snel geleverd, zelfs tijdens de drukke kerstperiode.

Antwoord van Shop Like You Give a Damn
Hele fijne website met super veel mooi aanbod! Daarnaast is de klantenservice ook heel snel en prettig :)

Antwoord van Shop Like You Give a Damn
Je hebt heel veel keus, fijne en gemakkelijke website, hele goede service en snelle levering! Ik ben erg blij met mijn bestelling.

Antwoord van Shop Like You Give a Damn
Wat een fantastische webshop. Ze hebben een geweldige selectie van duurzame en ethische kleding en accessoires. Ik heb er laatst sneakers gekocht en die waren echt TOP! Ook en extra compliment aan de klantenservice, die reageren snel en zijn super behulpzaam. Echt een aanrader!

Antwoord van Shop Like You Give a Damn
Mooie producten. Het voelt zoveel te fijner als je weet dat je een duurzaam item draagt.
Snelle levering. Vriendelijke service.
Een aanrader!

Antwoord van Shop Like You Give a Damn
Fijne webshop met een breed aanbod aan duurzame vegan artikelen.

Antwoord van Shop Like You Give a Damn
Ja, wat kan ik zeggen: heel erg fijn om via Shop Like You Give a Damn kleding te kopen! Op die manier weet ik zeker dat het aan alle eisen qua duurzaamheid en vegan voldoet. Je wordt niet gespamd met nieuwsbrieven en bij vragen denken ze altijd mee. Daar word je toch blij van?!