Hej, Meget god service og et bredt udvalg af produkter. Hurtig levering og godt pakket. Jeg bestiller gerne igen i fremtiden.
Deltog i en intim romsmagning som blev afholdt i butikken. Det var en dejlig aften med god stemning, kyndig vejledning (på engelsk) og rom på et højt niveau til en meget favorabel pris. Efterfølgend... Toon meer
Bookede en vermouth-tasting til en polterabend, og de kom ud med alt (glas, is osv.) til vores adresse. Dejlig nemt og rigtig gode vermouths
Shoppen is and allways will be one of your best Copenhagen experiences when your are in need of some premium quality spirits. Staff has a abundence of knowledge about what are sold on the shelfs and w... Toon meer
Your local booze pusher in the heart of Nørrebro. Now also with a webshop. We have a world class selection of craft spirits and vermouth. Everything from Mezcal, Tequila, Rum, Gin, Single malt whisky, Bourbon, Genever, Brandy, Cognac, Pisco and local craft beer. For most bottles we even sell 10cl/25cl samples instead of buying the full bottle. Some of the brands we offer: Picaflor, Mezcal Vago, Lalocura, Foursquare, Plantation, Hampden, G4 Tequila, Cascahuin, Fortaleza, Ballechin, Gordon & Macphail, Ardnamurchan, Springbank, High Coast, Cocchi, Apros + many more
Ahornsgade 22, 2200, Copenhagen, Denemarken
- 53388568
- info@shoppencph.dk
- shoppencph.dk
Beställde från Sverige
Beställde från Sverige. Inga problem och det gick snabbt! Min son kunde hämta smidigt och jag tror att ni packade det fint (birthday gift). Mycket bra service.

Fantastisk trevligt utbud
Fantastisk trevligt utbud, snabba leveranser, trevlig kundtjänst

Antwoord van Shoppencph
Absolut bedste udvalg her i Danmark
Absolut bedste udvalg her i Danmark - Derudover er servicen i top, - altid kompetente svar, man mærker at dette er en passion og at Shoppen ved ALT om deres produkter.

Antwoord van Shoppencph
Havde lige den flaske jeg ønskede
Havde lige den flaske jeg ønskede, endda på tilbud. Hurtig levering, godt emballeret, fair pris

Antwoord van Shoppencph
Imødekommende og hjælpsom betjening i…
Imødekommende og hjælpsom betjening i butikken, effektiv forsendelsesservice, fornemt udvalg.

Antwoord van Shoppencph
Vi havde booket en Tequila Smagning hos…
Vi havde booket en Tequila Smagning hos Shoppen. Vores host var super passioneret og velvidende omkring emnet og forberedt en knald god Power Point.
Vi synes alle det var et godt udvalg af Tequila vi fik med forskellige smage og typer.
Alt i alt en super god oplevelse.

Antwoord van Shoppencph
amazing attention to detail and problem…
amazing attention to detail and problem solving

Antwoord van Shoppencph
Trevlig och varmt bemötande av både…
Trevlig och varmt bemötande av både personal och butik!
Väldigt kunnig personal och mycket bra sortiment!

Perfect!
Reactive seller, always answers correctly when the package is stuck. Reliable online shop! I recommend it!

Antwoord van Shoppencph
Hurtig ekspedition og varen pakket…
Hurtig ekspedition og varen pakket forsvarligt. Glad og tilfreds kunde😊

My brothers 60th required a special bottle
I wanted a special bottle of rum for my brothers 60th birthday and , me being in the UK and him in Denmark, I needed a lot of help and advice. From my initial enquiry to the advice, wrapping and prompt delivery service this was a seamless process. My brother is elated with the choice of rum too, so a great big thank you!😊