Fijne website, product was snel verstuurd de levering ging niet helemaal vlekkeloos maar dit kunnen we Sieradenmeisje.nl niet aanrekenen. De ring was echt heel mooi verpakt! Lief handgeschreven kaartj... Toon meer
In de zomer een fantastisch mooie vintage ring gekocht voor mijn vriendin met diamantjes en opaal. Erg blij met de afhandeling en service. Ze heeft nu een unieke ring die niemand anders heeft voor een... Toon meer
Bij Sieradenmeisje vind je vintage ringen en andere gouden sieraden. Onze collectie draait om kwaliteit, unieke designs en kleurrijke edelstenen. Altijd zo betaalbaar mogelijk. "Vintage jewellery for modern girls!"
Breda, Nederland
- +31641158807
- info@sieradenmeisje.nl
- sieradenmeisje.nl
Vraagt klanten om een review
Het was snel geleverd..zag er mooi…
Het was snel geleverd..zag er mooi verpakt uit
Ook nog een extra attentie erbij !
Helaas moest ik het retour sturen ..
Top alles van bestellen tot leveren en…
Top alles van bestellen tot leveren en vooral de verpakking is al cadeautje op zich!
Hele fraaie ring!
Blij met mijn aankoop
Blij met mijn aankoop! Een gouden hanger. En prachtig verpakt, als cadeau voor mezelf. Inclusief mooi doosje, poetsdoekje en certificaat.
Ik kreeg een pakje, zó mooi, ik leek wel jarig
Vanmiddag kreeg ik de bestelde ketting met hanger (incl. certificaten) toegestuurd en zo keurig en zorgvuldig verpakt, het is werkelijk prachtig en draag het al de hele middag, jammer dat het nu coltruien seizoen is, maar zodra het weer beter wordt laat ik de gouden ketting van 40 cm. met schattig lief hartje met trots zien. BTW niet alleen het hartje is schattig, maar de prijs is dat ook!
Dankjewel Sieradenmeisje, ik kom gauw terug om weer even bij je te schatzoeken, want wat een keus.
Aanrader!🩷
Hele mooie sieraden en enorm vriendelijke, duidelijke en snelle communicatie. Zelfs de verpakkingen zijn prachtig! De ring was in het echt nog mooier en glimmender dan op de foto’s, zat in een heel mooi ringdoosje (in een extra verpakking waar nog een mooi lint omheen zat). Je ziet dat er tijd, geduld en liefde in deze zaak wordt gestopt!
Goede klantenservice
Het bestelde hangertje kwam niet aan en na contact hierover werd dit meteen opgepakt en opnieuw opgestuurd. Fijn email contact en uiteindelijk ontvangen in een prachtige verpakking en met een lieve notitie.
Super snel en vriendelijke reactie en…
Super snel en vriendelijke reactie en prachtige sieraden!
Heel blij met mijn katten hangertje
Heel blij met mijn katten hangertje. Ze is prachtig en precies zoals op de foto. snel verzonden en zelfs een lief persoonlijk kaartje. Heel mooi ingepakt en zelfs een bedeltje en een poets doekje er bij. Heel netjes en klantvriendelijk. Ik zal zeker vaker bestellen bij sieradenmeisje want er is genoeg pracht en praal te zien op de website.
Ik ben super blij met de ring die ik…
Ik ben super blij met de ring die ik gekocht heb. Hij is precies zoals beschreven en super snel geleverd.
Mooi ingepakt.
Mooi ingepakt.
Verzending, het is uiteindelijk niet persoonlijk afgeleverd,maar in een bakfiets achter gelaten.niet helemaal wat je wenst bij een dure aanschaf.
Het contact gaat niet zo vlot.
Ketting binnen maand gebroken.
Prachtige ring
Prachtige ring en met zoveel zorg ingepakt. Het was echt een cadeautje om te ontvangen.
Levering op tijd
Levering op tijd , mooie verpakking, certificaat erbij . De oorbellen zien eruit gelijk op foto.
Fijne koop ervaring
Mooie oorbellen gekocht voor de 40ste verjaardag van mijn schoonzusje
Mooi verpakt, inclusief poetsdoekje en certificaat
Super mooie sieraden
Super mooie sieraden, en altijd word je bestelling met zorg behandeld en geleverd!
Snelle levering, prachtig verpakt!, aandacht aan besteed.Er zat kaartje bij met gewicht, lengte/ breedte etc.Hier bij Sieradenmeisje voel je je echt als klant behandeld⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️, dankjewel!
❣️👌🏻TOP 👌🏻❣️
Ik ben superblij met mijn prachtige ring! De communicatie was ook nog eens fantastisch en de levering geweldig mooi verpakt en snel.
Ik ben 200 % tevreden en kan Sieradenmeisje aan iedereen aanbevelen !!!
Zeer tevreden over sieradenmeisje.nl
Ik ben zeer tevreden over sieradenmeisje.nl
Het contact per e-mail dat voorafging aan mijn aankoop, was zeer vlot en erg vriendelijk. Ik kocht een ring en die was in topvorm toen ik die ontving. Snel verstuurd na de aankoop ook. Het pakketje was een echt cadeautje om te ontvangen: erg mooi verpakt. Onderhoudsinstructies bijgesloten, top! Heel verzorgd allemaal.