Een hele slechte klantenservice, geen telefoonnummer te achterhalen en geen reactie op emails. Hoesje betaald maar staat zogenaamd nog in shopping bag en er wordt gezegd dat order en betaling niet z... Toon meer

Zeer positief! Er ging wat fout met de verzending maar deze werden meteen opgepakt en ik ben erg goed en snel geholpen! De hoesjes zelf zijn van hoge kwaliteit en blijven mooi.

Zeer positief! Ik heb zelfs mijn bestelling nog kunnen veranderen en ik ben erg goed en snel geholpen! De hoesjes zelf zijn van hoge kwaliteit en zien er mooi uit met de naam erop !!

4,2

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft 66% van zijn negatieve reviews beantwoord

Een hele slechte klantenservice

Hoesje betaald maar staat zogenaamd nog in shopping bag en er wordt gezegd dat order en betaling niet zijn ontvangen ondanks toegestuurde foto van bank transactie.
Jacqueline van Leerdam

26 mei 2025

Antwoord van Signofsweden

Hej Jacqueline, som vi förklarat via mail så har vi tyvärr inte fått in någon order från dig, din order ligger som obetald och är inte genomförd, du har bara lagt varorna i kassan men inget köp är genomfört, heller ingen betalning. Mvh Sign of Sweden

Kwaliteit is slecht

Aardige klantenservice maar het product valt echt tegen. Helemaal versleten na een paar weken alsof het al 10 jaar oud is.

9 mei 2025

Antwoord van Signofsweden

Hello! If you have received an item that does not meet your expectations, email us and we will be happy to help you! Best regards, Sign of Sweden

Zeer positief

27 juli 2024

Antwoord van Signofsweden

Hi! Thanks for sending us the review! So happy that you liked the cases. have a lovely day!

Waardeloze bedrijf

Waardeloze bedrijf. Ik wacht al sinds 30 juni op mijn bestelling. Een reactie mag je vergeten! Ik wil graag mijn bestelling annuleren maar er is gewoon niemand die mij te woord kan staan.

30 juni 2024

Niet bestellen

Niet bestellen! Heb het verkeerde product ontvangen, 50 euro voor betaald, en nu is er geen communicatie mogelijk. Ze reageren op geen enkele e-mail en zijn niet telefonisch bereikbaar. Waardeloos!

20 juni 2024

Antwoord van Signofsweden

Hi Sam! Please send us your order number and we will help you! Can not find you via the name you have given here, so please send order number or email hellosignofsweden@gmail.com and we will help you today! :) Kind regards Ellen

Je krijgt je bestelling niet en krijgt…

Je krijgt je bestelling niet en krijgt ook geen antwoord op e-mails. Contact gehad via Instagram dan zou ik antwoord terug krijgen. Wederom geen antwoord gekregen. 1 advies: nooit hier bestellen!!

14 juni 2024

Antwoord van Signofsweden

Hi Charissa, thank you for contacting us! Please send your order number and we will help you :) Or send an email to hellosignofsweden@gmail.com - ofcourse we will help you :) Have a lovely day! Kind regards Ellen

Slechte hoesjes, slechte klantenservice, goed opgelost

Voor de derde keer keer hetzelfde hoesje besteld. Vorige twee perfecte hoesjes. Nu een heel ander hoesje gekregen dat totaal niet past, echt een goedkope variant van de vorige hoesjes, terwijl het 3e hoesje notabene het duurste hoesje was. Mail (met foto's) gestuurd, maar geen reactie. Nogmaals mail gestuurd, maar nog steeds geen reactie. Heel jammer.

Update 27-3-24 Just received the correct case! Thanks for the service!

8 maart 2024

Antwoord van Signofsweden

Hi! Your order is already refunded since before. So all money has been payed back to you already.

Which email have you sent an email to? We have noticed that many people send email to a .se adress, our adress is .com. info@Signofsweden.com. Please send your order number and we will check. have a lovely day! Ellen

Dramatisch

Dramatisch. Op 21 januari deed ik een bestelling voor vijf gepersonaliseerde paspoorthoesjes. Het zijn cadeaus en we dachten ruim op tijd te zijn met de bestelling, gezien we ze 15 februari pas nodig hebben. Ondertussen heb ik al 2 mails gestuurd voor een update over de verzending, geen reactie. Wil mijn geld terug!

21 januari 2024

Antwoord van Signofsweden

Hi! Possible to share your order number, we will of course check this and track the parcel! Kind regards and thanks for reaching out! We really look forward to your answer, so we can help you? We have tried to reach you for a while now :) ELLA

Ik had een hoesje besteld in september

Ik had een hoesje besteld in september. Na lang wachten werd in december mijn bestelling gecanceld. Nooit geld retour ontvangen. Meerdere malen contact gehad maar uiteindelijk geen resultaat

13 januari 2024

Antwoord van Signofsweden

Hi! Thank your for this information, we have sent you an email to not share sensitive information here. The money was re payed to you last year. More information in the email. have a wonderful day! I also checked again after you sent your order number and it was re payed to your last year. Ellen

Heel erg slecht het duurt land na 10…

Heel erg slecht het duurt land na 10 dagen is het product niet leverbaar de tweede gaat nu op de post weer 6 dagen wachten.Bestel hier niets is een onbetrouwbaar bedrijf nu geld weg en nog geen product

23 augustus 2023

Antwoord van Signofsweden

Hi! Can we please have your order number via email and we will check the status of the parcel? If no parcel, ofcourse we will refund the total amount. Please email us. Thank you! Kind regards Ella

Slecht materiaal, bedrukking is na weekje weg!!!

Je betaal super veel voor een hoesje!
Zwarte hoesje besteld met een naam erop. De letters staan er scheef op. Hierover gemail maar geen reactie gekregen. Mezelf eroverheen gezet en het hoesje dan maar toch in gebruik genomen. Het hoesje heb ik nu twee dagen. De letters A zijn al voor 50% vervaagd!! De rest van de letters beginnen ook al. Weer mailtje gestuurd maar geen reactie! Dus kwaliteit prijs verhouding echt slecht.

28 juli 2023

Antwoord van Signofsweden

Hi Fayza, I can not fint your order, can we please have the order number? Ofcourse we will help you! Can not find your email either. Thank you in advance kind regards Ellen

Hele slechte kwaliteit hoesjes

Hele slechte kwaliteit hoesjes. Eerst vervaagden de initialen na 2 weken al. Vervolgens nieuw hoesje gekregen , wat erg fijn is, maar een ander probleem is dat het hoesje nu wijder is geworden waardoor je telefoon er ieder keer van af “glijdt”. Super irritant

Ik raad het af

16 juli 2023

Bestelling niet ontvangen en geen reactie op mailverkeer

Een hoesje besteld en betaald. Mailtje ontvangen dat de gewenste kleur niet meer beschikbaar is. (Staat wel nog online) Reactie gegeven maar nooit meer reactie terug ontvangen. Meerdere malen gemaild naar diverse emailadressen maar geen respons. Geen idee hoe nu verder. Ik raad een ieder aan hier niks te bestellen!

15 juli 2023

Slechte prijs-kwaliteitsverhouding en geen klantenservice

In eerste instantie tevreden met mijn aankoop, maar na minder dan een maand was het product (à 65 euro!) al kapot. Hierna 3x contact proberen te zoeken met het bedrijf via verschillende kanalen, maar tot op heden geen gehoor. Ze zeggen binnen 1-2 werkdagen te reageren via de mail. Echter zijn we al ruim 3 maanden verder en heb ik nog steeds niks vernomen. Ook via hun socials niet te bereiken.
Zeer slechte prijs-kwaliteitsverhouding met daarnaast nog een klantenservice van niks.
Zeker het geld niet waard!
Nu een bijna identieke hoes via AliExpress besteld voor nog geen 1/6 van de prijs die wél langer dan een maand mee gaat...

25 juni 2023

Je krijgt je product niet!

Enkele weken geleden heb ik hier een hoesje van besteld. Een paar dagen na men bestelling krijg ik een mail dat dit product niet meer beschikbaar was —> op de site staat dit product nog steeds! Ik heb dan contact gezocht met klantendienst krijg hier geen reactie van! Dan probeer ik dit op andere manieren nog steeds geen reactie! Geen geld terug + geen hoesje.

19 mei 2023

Ik bestelde een geel hoesje met…

Ik bestelde een geel hoesje met pashouder voor de iPhone 11.
Ik kreeg een mail dat geel niet meer beschikbaar was of ik ook een andere kleur wilde.
Ik reageerde nee, ik wil geel..
ik denk moet erop wachten tot weer beschikbaar of ik krijg m’n geld terug.
Maarrr ik krijg ongevraagd oranje opgestuurd en verder nooit meer antwoord op mijn e-mails.

Heeeeeeeeel slecht 👎🏼
Communicatie alleen van 1 kant en als klant ben je alleen een geldgever. Bah 🤢

5 juni 2023

Nooit wat opgestuurd gekregen

Nooit wat opgestuurd gekregen, veel mails gestuurd maar geen reactie.

31 mei 2023

Antwoord van Signofsweden

Hi Lisa! Can I please have your order number and I will check this, could not find your email, but we will of course check this! // ELLA

Nog niks binnen

Geen reactie op mail die ik stuur kheb nog steeds geen hoes binnen en raak het zat!
Ik wil graag mijn geld terug en reactie !

18 april 2023

Antwoord van Signofsweden

Hi! I will look at this right away! Can I please have the order number and I will check this and what happened, of course we will help you. Kind regards ELLA