Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering og planterne lignede nøjagtigt billederne på hjemmesiden:) Især den kunstige hortensia er utroligt naturtro og står og pryder altanen, uden jeg behøver vande den. Jeg vender tilbage... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget naturtro lyserøde pelargonier ,der lyser op på min altan,bliver beundret af naboer.Jeg har "grønne fingre",siger de. Er glad for købet.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har netop købt ét af Silkeplanters kunstige træer – en Scindapsus (130 cm) - og wauw, det er virkelighedstro! Hurtig levering, og træet var i rigtig fin stand ved modtagelse, hvor det stod bundet fas... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bestilte en kunstig Phalaenopsis Orkidé hos Silkeplanter.dk, og hele oplevelsen fra bestilling til levering var super nem og problemfri. Det største wow-øjeblik kom da jeg pakkede orkidéen ud - kva... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Kunstplanten leverancier
  2. Bloemist
  3. Bloemenmarkt
  4. Binnenplantleverancier
  5. Winkel voor zijdeplanten

Geschreven door het bedrijf

Hos Silkeplanter.dk finder du et stort udvalg af forskellige naturtro kunstige grønne planter, blomster & træer. Du finder også et stort udvalg af Capi krukker, som er vores specielt designede miljøvenlige letvægtskrukker, fremstillet af genbrugsplast. Vi har mere end 25 års erfaring inden for branchen og vi følger passioneret moden inden for plante og interiørbranchen, så vi altid er klar med den nyeste viden og tendenser inden for indretning med kunstige planter.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jeg har bestilt naturtro planter fra…

Jeg har bestilt naturtro planter fra silkeplanter af et par omgange. Hver gang er jeg super tilfreds, planter ligner til forveksling levende planter, selv mine gæster bliver behageligt overraskede over den fine, naturtro kvalitet.
Giver dog kun 4*, da jeg kunne have ønsket der var ‘potter’ med, så man ikke bagefter skal ud og finde matieriale.
Men kvalitet et til 5* og hurtigt levering får
også 5*.

1 december 2024

Antwoord van Silkeplanter

Mange tak for din fine anmeldelse, Jane, det er vi glade for! Og tak for den gode feedback, den kan vi bestemt bruge.
Størstedelen af vores kunstige træer, planter og blomster kommer monteret i potter (men uden en krukke naturligvis) - men det er rigtigt nogle af af vores hængeplanter og sukkulenter kommer uden potte, men er i stedet afsluttet med en stilk. Ved de fleste planter er det angivet, hvor vidt planten er monteret i potte eller ej. Vi har også potter og krukker på webshoppen, så du er velkommen til at skrive eller ringe til os en anden gang, så hjælper vi dig gerne med at finde potter, der passer til dine planter 🍀

Men igen, tusind tak for de fine ord, det sætter vi pris på 🌳

Perfect look and image

Perfect look and image - our son gave them wather douring our hollidays!

1 december 2024

Antwoord van Silkeplanter

Thank you so much for your review, and please let your son know, he is not the first to do that, haha 😁 Best regards, Daniel

Rigtig god kvalitet

Rigtig god kvalitet, hverken min familie eller jeg kan ikke se, at det er kunstige planter!!

12 november 2024

Tusind tak for den fine anmeldelse, Bo! 🍀

God kvalitet

Jeg har købt forskellige silkeplanter, og i forhold til de fleste andre jeg har set, er "planterne" fra Silkeplanter af meget fin kvalitet

31 oktober 2024

Det er vi meget glade for at høre, Jørgen. Tusind tak! Vh Daniel

Silkeplanter er fine

Jeg er en tilfreds kunde, der hat flere silkeplanter

4 december 2024

Tusind tak for din flotte anmeldelse, Lene! 🌱

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

ingen rabat på tilmelding af nyhedsbrev, som lovet

Jeg har endnu ikke modtaget planten jeg har bestilt så det er ikke kvaliteten jeg bedømmer på. bestilte og kunne tilmelde nyhedsbrev og få 10 % rabat, men fik o,00 kr... fik afvide den var sat på "pause" fordi der allerede var nedsatte priser. måske man så ikke lige skulle skrive 10% for at melde sig til nyhedsbrev. øv

3 november 2024

Antwoord van Silkeplanter

Hej Heidi, ups for søren, det kan jeg godt se, det er os, der ikke har været tydelige nok. 😬 De 10% fra nyhedsbrevet kan ikke kombineres med andre rabatter. Det har vi skrevet på formularen du har udfyldt, og i bekræftelsesmailen, som du har fået, og fordi vi lige nu giver mellem 20% og 70% rabat på alle vores varer, undtagen krukker og planter over 180 cm., så får du ikke ekstra rabat udover de minimum 20% du allerede har fået 🍀 Men det er godt, du skriver, for jeg kan godt se, at det kan være forvirrende, så jeg har slettet formularen resten af november, mens vores novembertilbud kører 😁

Vi vil meget gerne høre, hvad du synes om dine nye naturtro planter, når du har modtaget dem 🍀 Tusind tak for ordren, den er vi meget glade for!
Vh Daniel og Silkeplanter

Wow - super lundeservice

Wow - sikke en service fra Bjørn. Købte nogle planter hvor en af krukkerne var gået i stykker. Ringede og talte med Bjørn som resolut sendte en ny uden brok. Kan anbefale dem og ville give dem 6 stjerne hvis muligt. I øvrigt var alle tre planter super kvalitet. Ikke sidste gang jeg køber planter hos dem.

26 maart 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Æv, sure citroner

Æv, sure citroner 😒

Jeg har netop modtaget 6 stk. citroner fra Silke-NOT-planter, der skulle forestille at være naturtro. Øh, det er de ikke; de ligner billigt plastikskrammel fra Østen. 30 kroner pr. citron + levering. Øv!

7 maart 2024

Antwoord van Silkeplanter

Hej Marianne. Vi er rigtig kede af at høre, at varerne ikke levede op til dine forventninger :-(
Du er selvfølgelig velkommen til at sende varerne retur til os og vi sender dig beløbet tilbage.
Mvh Jeppe, Silkeplanter

Rigtig naturtro planter.

29 januari 2024

Antwoord van Silkeplanter

Hej Jørn. Mange tak for din anmeldelse. Hvor er vi glade for, at du er tilfreds med din bestilling :-)
Vh Jeppe, Silkeplanter

Rigtigt fine kunstige planter

Rigtigt fine kunstige planter. Jeg er meget glad for dem.

31 januari 2023

Antwoord van Silkeplanter

Hej Anya. Tusinde tak for din anmeldelse. Det er dejligt at du er glade for vores planter :-)

Et godt sted at handle

Jeg har handlet hos Silkeplanter flere gange nu og har hver gang været yderst tilfreds med både service og produkter.

3 november 2022

Hej Jens
Tak for din anmeldelse. Vi er rigtig glade for at høre, at du er særdeles tilfreds både med vore produkter og service.
Mvh Silkeplanter

Vellignende?

Man ved man køber plastik..
Tænkte, nu prøver jeg sgu.
Har købt en kunstig plante- en rød julestjerne og købte også en ret stor kunstig grangren, til at kunne klippe af.
Det ER altså fin kvalitet.
Jeg synes det ser naturtro ud

17 november 2021

Hej Gitte,
Mange tak for din anmeldelse! Det er så skønt at høre, at du synes at vores planter er af fin kvalitet og er naturtro :)

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Krukker

Vi har købt to meget dyre krukker i sidste uge og intet hørt fra dem. De svarer ikke når man kontakter dem. Skal aldrig handle med dem igen. Man føler sig virkelig røvrent. Det er mange penge vi har mistet. Det er jo bondefangeri at snyde folk på den måde. Ja ret skal være ret. Så fik vi en opringning og en undskyldning og nu kommer krukkerne. Tusinde tak for det.

25 oktober 2021

Hej Ken,
Vi er kede af at høre, du ikke har kunnet kommet i kontakt med os, og det beklager vi meget. Vi snakkede i telefon sammen tidligere, og dine krukker er på vej til dig. Vi håber under alle omstændigheder, at du bliver tilfredse med dem.
Mvh Silkeplanter

Lees meer over geverifieerde reviews.