Snelle levering en het product was prachtig verpakt. Om persoonlijke reden wilde ik de bestelling retour doen, maar kon hierover niets vinden op de site dus een email gestuurd. Ik kreeg aanwijzingen h... Toon meer
In eerste instantie heel erg tevreden, maar na 1x wassen is de kleur en kwaliteit van mijn kussensloop enorm achteruit gegaan.. Achteraf wel een beetje spijt, omdat het alles behalve goedkoop was.
Super tevreden over de zwarte slaapmaskers! De lichtere kleuren voldoen niet, maar dat was ook een gok. Zou leuk zijn als er een manier wordt gevonden om de donkerte van deze kleuren weer te geven.... Toon meer
De levering liet wat op zich wachten, de eerste indruk was dat het materiaal wel heel dun is.ik heb eerder zijde kussenslopen gehad en deze waren dikker van kwaliteit.Ik had gekozen voor 22 momme en v... Toon meer
Heb je last van een gevoelige huid, acne, astma, slaaprimpels, gebroken haar, klitten of zweet je veel terwijl je slaapt? Al jarenlang wordt slapen op zijde aangeraden door dermatologen en beautyexperts, maar toch slapen veel mensen op een verkeerde stof. Kies je voor slapen op een 100% zijden kussensloop van Silkyway® dan geniet je vanaf nacht één van een verbeterde nachtrust, een gezondere huid en stralend en sterk haar!
Lichttoren 32 (geen bezoekadres), 5611 BJ, Eindhoven, Nederland
- hi@silkyway.shop
- silkyway.shop
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zeer tevreden over mijn aankoop
De hele bestelling verliep zeer vlot: de betaling, de snelle levering, degelijk verpakt pakje.
Ik ben ook zeer tevreden over het product dat ik aangekocht heb: een zijden kussensloop. Het contact met het gezicht is zeer aangenaam en zacht. Ik heb ook geen slaap-kreukels meer in het gezicht dankzij de gladde structuur van de zijde en het strak zitten van de sloop rond het oorkussen (maat 50/60). Ik kocht er inmiddels nog eentje bij.
Heerlijk!
Prima webshop, mooie keuze mogelijkheden, snelle verzending, als een cadeautje verpakt (!] en het slaapt weer heerlijk! Zal hier vaker kopen!
Er gaat niets boven een echte zijden…
Er gaat niets boven een echte zijden kussensloop!!
Ontzettend fijne & zachte producten!
Ontzettend fijne & zachte producten! Mijn haar heeft een veel betere kwaliteit gekregen, het breekt minder snel af en voelt gezonder. De verzending was ook snel. Helemaal blij!
Kussenslopen silkyway…
Vlotte levering,kussenslopen Silkyway zorgen voor zalig slapen en zalig ontwaken.
Ik blijf zeker klant.
Vlotte afhandeling en blij met aankoop
Vlotte afhandeling en blij met aankoop! Aangenaam om mee te slapen
Prachtig product en een waar cadeau om…
Prachtig product en een waar cadeau om te ontvangen
Geweldige snelle service van Silkyway
Geweldige snelle service van Silkyway. Het kussensloop ligt heerlijk en mijn huid is 's ochtends erg zacht. Kan nog niet goed beoordelen wat het verder voor mijn huid gaat doen, daarvoor heb ik het te kort.
Prima en snel geregeld
Prima geregeld. Bestelde maat slopen waren niet op voorraad. Werd keurig op de hoogte gebracht. Heb toen andere kleur besteld en kreeg nog een leuk cadeautje erbij! Dit alles heel snel geregeld en opgestuurd gekregen!
Top service!
Eerste aankoop voor zijden…
Vandaag mijn eerste aankoop voor zijden beddengoed ontvangen. Ben benieuwd of ik komende nacht lekker slaap. Bestelling en levering verliep snel en perfect.
Prima kwaliteit oogmasker met helaas niet verstelbare hoofdband
Prima kwaliteit oogmasker gekocht. Verf loopt niet uit door transpiratie en is voldoende zacht. Een ster minder omdat de hoofdband niet is te verstellen en ik deze daardoor zelf heb moeten verlengen.
Snelle service en heerlijk zachte fijne…
Snelle service en heerlijk zachte fijne kussenslopen
Wat een zalig product
Wat een zalig product. Het is superzacht en voelt lekker koel aan. Het lijkt wel of ik ook veel beter slaap. In een mooie verpakking, leuk om cadeau te doen.
MV

Antwoord van Silkyway®
Mooie producten van goede kwaliteit
Mooie producten van goede kwaliteit. Snelle levering en leuk verpakt. Helemaal goed!
Heerlijk zacht de kussenslopen
Heerlijk zacht de kussenslopen, slaap echt veel beter en dan met de ooglap helmaal top

Fijne producten
Fijne producten! Ik had al een silkyway slaapmasker, maar wilde ook nog een donkere kleur. Fijne aanbieding, een kussensloop met gratis masker.
Snelle levering, mooi verpakt!
Blij verrast!
Na genoeg subtiele hints voor Moederdag de kussensloop gekregen voor mijn haar maar het meest verrast wat het voor je huid doet! Ik merk dat mijn gezicht gladder en minder droog is in de ochtend. Mijn haar is ook aanzienlijk minder warrig, echt een aanrader zo’n zijde kussensloop!