Galet sköna shorts! Fick precis mitt andra par levererade 👍 + De sitter bra och är väldigt sköna att spela i även när man sträcker sig ordentligt djupt lågt nere eller gör andra rörelser där en de... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Alltså - jag älskar mina nya kläder jag köpte från Silvapadel! Den blåa klänningen - så fin färg, passform o härlig kvalité, likaså kjolen och T-shirt som har blivit min favorit outfit! Kjolen är... Toon meer
Ändrar mitt omdöme efter att jag blivit kontaktad av silvapadel som åtalade att de faktiskt hade återkopplat. När vi tillsammans började kolla närmre på det så visade det sig att jag hade ett medd... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Riktigt sköna träningskläder. Fantastiska slitstarka bollar som håller betydligt bättre än andra bollar på marknaden. Men det bästa av allt är Silva Padels egna racket, otroligt bra! Toppen!
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Bästа Cаsinоn utаn Svеnsk Liсеns осh Spеlpаus 2026
Contactgegevens
Finspångsgatan 55, 163 53, Spånga, Zweden
- 0720237554
- Support@silvapadel.com
- silvapadel.com
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Mycket nöjd!
Sååå nöjd! Två snygga klänningar som är väldigt sköna att använda. Positivt att man själv kan välja underdel, varierar med hotpants och knälång cykelbyxa.
Silva padel takes the experience of…
Silva padel takes the experience of playing padel to the next level. They have rackets for both beginners and the highest pro players and their clothes not only look good but has genuine thought and purpose behind it. It truly makes you want to play💯🔥
Sjukt bra kvalitet
Sjukt bra kvalitet, snabb leverans och snygga kläder som sitter bra. Jag rekommenderar verkligen Silva Padel till alla typer av spelare.
Själv kör jag med TITO’s signatur racket, favoriten!
Bästa padel märket
Utan tvekan det bästa padel märket på marknaden. Kvalitén ligger i minsta detalj! Rekommenderar varmt Silva padel
Köpte ett par Silvia padel kortbyxor
Köpte ett par Silvia padel kortbyxor, som är så sköna att ha när jag spelar!
Snabb leverans!
Rekommenderas starkt!
Kanon grejer 👍
Bästa lösningen på ”bollproblemet”
Bästa lösningen på ”bollproblemet”, superbra! Dessutom bra kvalitet och supersköna material, ett extra plus för kjolen! Har köpt tights, kjol och linne. Allt över förväntan!
Snabb leverans & personlig service.
Snabb leverans, fina tights!
Personlig servicebi form av litet handskrivet meddelande. Snyggt! 5/5 ⭐️
Bra kvalitet och passform
Klass👌🏽
Otroligt snabb leverans och så klart aldrig besviken över kvalitéten på kläderna!
/Dino
Best racket i ever played with.
Önskar jag kunde ge 5 stjärnor
Önskar jag kunde ge 5 stjärnor, för modellen är verkligen spot on! Det som gör den oanvändbar är att den är ALLDELES för kort fram. Jag beställde S, M och L. Jag är en S. S satt perfekt upptill och längden bak var bra. Alla storlekar var minimini-korta fram och även med bikershorts under var de mer som tunika i lö gd än klänning. Tyvärr retur. Kommer köpa om modellen görs längre fram.
Kläder som sitter som ett smäck
Kläder som sitter som ett smäck! Speciellt padelkjolen och deras leveranser är sjukt snabba! beställde på en måndag och fick det på en onsdag inklusive två små gåvor! Suveränt bra!
Galet sköna shorts
Galet sköna shorts! Fick precis mitt andra par levererade 👍
+ De sitter bra och är väldigt sköna att spela i även när man sträcker sig ordentligt djupt lågt nere eller gör andra rörelser där en del shorts stramar eller fastnar till lite i rörelsen. Testa, jag tror inte du blir besviken.
- Det enda typ negativa jag kan hitta med dom är att du kommer köpa ett par till … om det är något dåligt 😀
Snygg piké i riktigt skönt material!
Dit is Trustpilot