Site is offline en de nieuwe site heet elite.wrestling.com. 1 maand later heb ik mijn bestelling nog niet gekregen. Update: iets meer dan een maand later is het geld terug gestort.

Geweldige ervaring van bestellen tot levering. Blij verrast over de kwaliteit perfecte pasvorm en voelt geweldig aan. Al jaren lang alles van een ander merk gedragen maar nu ik dit sinds enkele w... Toon meer

1. Vechtsportwinkel
  2. Activewear winkel
  3. Kledingwinkel
  4. Sportkledingwinkel

SILVERBVCK (aka silverback). Next level fightwear. Discover premium rashguards, shorts, and fight accessories. Perfect for Wrestling, Brazilian Jiu-Jitsu (BJJ), Kickboxing, and much more.

4,2

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Site is inmiddels offline

Site is offline en de nieuwe site heet elite.wrestling.com.
1 maand later heb ik mijn bestelling nog niet gekregen.

Update: iets meer dan een maand later is het geld terug gestort.

1 mei 2025
Logo SILVERBVCK

Antwoord van SILVERBVCK

We’re sorry to hear that you had a negative experience with your order. We understand that it’s frustrating when products don’t meet expectations and that you feel scammed. We will certainly take your feedback into account for our future improvements.

Een top bedrijf!

Het bestellen van de producten ging enorm soepel. De website is zeer gebruikersvriendelijk en de producten zijn van hoge kwaliteit. Het contact met de klantenservice verliep ook heel goed.

13 september 2024

Positief verrast

Alles liep top, zowel bestellen zelf op de website tot het bezorgen en teven nog vriendelijk geholpen door de klantenservice! Tot slot is kwaliteit van de kleding van top klasse, positief verrast!

5 september 2024

Marcel & Tyrone heb ik ontmoet op de…

Marcel & Tyrone heb ik ontmoet op de Johan Cruyff Academy, waar we alle drie commerciële economie studeren. Het zijn twee extreem loyale en hard werkende mannen met veel passie voor hun sport, sinds hun label Silverbvck op de markt is gekomen kan ik alleen maar met veel liefde praten over hun mentaliteit. Samen op het hoogste niveau worstelen, studeren aan de hogeschool van Amsterdam en hun eigen kleding merk hebben! Zelf zie ik Silverbvck binnen no time uitgroeien tot het sport merk voor atleten! Doen jullie goed mannen!

5 september 2024

Super kwaliteit.

Ik heb kleding voor mijn kinderen gekocht. En de kids ervaren ze als heel fijn tijdens het trainen. Super kwaliteit! Ook na het wassen geen pluisjes of verandering.

22 augustus 2024

Hele lekkere kleding

Hey als eerst wil ik de eigenaren bedanken voor de service die echt top is!

Verder heb ik deze kleren aangehad ook tijdens het sporten en het blijft in vorm zodat dat het uitrekt of misvormt door zweet of geduw. Oprecht tevreden en is dit een aanrader om door te geven aan een ander. Verder is het dus kwalitatief heerlijk om aan te hebben qua pasvorm. Ik kan echtaar 1 ding zeggen, doen!

3 september 2024

Goede kwaliteit

Beste sportgear die ik tot nu toe heb gekocht! Een fijne stof en de lengte van de shirts is perfect! Heb de shirts nu al vaker gewassen en blijft in goede staat👌🏼 Benieuwd naar de volgende drop!

3 september 2024

Geweldige ervaring van bestellen tot…

Geweldige ervaring van bestellen tot levering.
Blij verrast over de kwaliteit perfecte pasvorm en voelt geweldig aan.
Al jaren lang alles van een ander merk gedragen maar nu ik dit sinds enkele weken gebruikt en draagt ook buiten het trainen ben ik om.
Succes
SILVERBVCK