Jeg er rigtig glad for Simple digital. Jeg har været kunde i flere år med både website og markedsføring på Google. I er altid søde at tale med og jeg kan mærke at jeres marketing virker. Min SE... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Vi har brugt Simple Digital til at udvikle og implementere vores nye komplekse multi webshops, hvor vi kun behøver at tilgå backenden et sted for at navigere og rette og oprette nye produkter i sam... Toon meer
Mikkel fra Simple Digital Aps er virkelig dygtig til at styre vores annoncering på google. Han er virkelig godt inde i stoffet og utrolig god til at informere mig, når der er behov for det. Mikkel ha... Toon meer
Vi er i dag gået i luften med en ny og redesignet hjemmeside, der skal gøre det lettere for dig at gå i dybden med detaljer om hvem Agesen EL-Teknik er, hvad vi gør og hvordan vi løser dit behov.... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Vi er et full-service digitalt bureau med lokation på Midtsjælland. Vi er i dag 60 medarbejdere i koncernen under Simple Agency Group, og har over 15 års erfaring med udvikling og digital tilstedeværelse. Vores specialer ligger indenfor websites, integrationer, digital marketing (SEO og Ads/PPC, som m.fl.). Vi lever af tilfredse kunder, og har over 2.000 projekter i rygsækken. Vi leverer løsninger til bl.a. Chemometec, Hvidovre Hospital, Kalk A/S, Istobal og mange mange flere. Tag kontakt i allerede i dag, og få et uforpligtende møde.
Contactgegevens
Denemarken
- simpledigital.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Yderst professionelt!
Medarbejderne hos Simple Solution er super effektive og yderst professionelle, min hjemmeside blev lækkert designet og kom i løbet af ingen tid op at køre. Med udgangspunkt i eget udkast til hjemmeside og flyers, har Simple Solution formået at skræddersy et slutprodukt der i den grad har indfriet mine ønsker og behov.
Jeg vil helt klart anbefale det til andre virksomheder.

Værdifuldt samarbejde
Som led i en ny markedsføringsstrategi for virksomheden, hvor vi på udvalgte områder ønskede at forsøge os med onlinemarkedsføring, kontaktede vi Simple Solution ApS med henblik på, at få udarbejdet såkaldte landing pages. Landing siderne var endedestinationen for en adwords kampagne, som vi samtidig ønskede etableret.
Simple Solution fandt i samarbejde med vores markedsføringsteam hurtigt frem til en struktur, opbygning og idé til design, der var i tråd med Advodans koncepter og byggede effektivt de landing pages, som vi efterspurgte. Der var hele tiden god dialog og designeren som vi talte med, var realistisk med sin tidsangivelse og i øvrigt imødekommende. Vi har nu selv fået administration over siden, så vi kan foretage mindre rettelser af eksempelvis billeder og tekst.
Da projektet netop er sat i søen er det svært at sige noget om, hvorvidt produktet rent faktisk virker. Det må tiden vise.
Der er ingen tvivl om, at Advodan Køge kan - og vil - anbefale Simple Solution som en professionel, empatisk og engageret samarbejdspartner, når der skal bygges online løsninger.

Antwoord van Simple Digital ApS
Virkelig flotte hjemmesider og god service!
Simple Solution henvendte sig omkring løsninger af hjemmeside. Jeg kunne med det samme se, at deres design var flottere end det meste jeg tidligere har set, og jeg bestilte en ny hjemmeside.
Resultatet blev flottere end jeg havde turde håbe, og jeg må sige at de rettelser jeg havde blev udført til punkt og prikke - og endda med meget kort ventetid.
Jeg kan kun varmt anbefale andre at bruge Simple Solution!!
Som forventet - en fantastisk oplevelse!
Vi har fået lavet en ny webshop til et nystartet projekt, her valgte vi Simple Solution som leverandør.
Vi havde læst omkring deres service, så forventningerne var høje.
- Jeg kan blot sige at de medarbejdere hos Simple Solution kan levere hvér gang. Vi følte os så godt behandlet og lyttet til. De er dygtige til sparring og til at rådgive omkring struktur m.m. på webshoppen.
Vi kan varmt anbefale hele teamet!
Mvh N'cies Dance Wear
En fornøjelse
Det var været en fornøjelse, at samarbejde med Simple Solution.
Nico har ydet en stor hjælp, i forbindelse med vejledning til Facebook. Derudover er/har hans supportdel været upåklagelig.
Under "Go-public" af hjemmeside, har Simple Solution's service været helt i top. For mig blev et problem løst en fredag aften, efter jeg havde taget kontakt via e-mail kl. 21.15. Min mail blev besvaret efter 5 minutter, og kl. 21.25 var problemet løst. GOD SERVICE.
Jeg kan varmt anbefale Simple Solution.
Suverænt
Yderst behagelige og fantastiske medarbejdere udgør det utroligt stærke og profesionelle team!!
Som virksomhed med nystartet hjemmeside er alt på nettet ligesom det store vilde vesten, derfor søgte vi hjælp og fandt den her!
Jeg har aldrig mødt så imødekommende og skarp en virksomhed som denne, hvilket jeg derfor anbefaler til enhver tid.
De gør virkelig alt for at du og din virksomhed føler dig ved ro og sikkerhed.
Mange stjerner herfra!! 5 er ikke nok..
FANTASTISK!
Super fantastisk oplevelse at bestille hjemmeside hos Simple Solution! Ramte helt fra starten min stil med designet perfekt!
Meget professionelle, konstruktive og utrolig søde personer, kan helt klart anbefales!
Sådan skal det gøres!
Fantastisk oplevelse fra start til slut. Et ungt dynamisk team der i den grad tænker på virksomhedens bedste gennem hele fasen; fra brainstorm, over design og udvikling, til den endelige afpudsning. Ingen smalle steder og ingen umulige opgaver som pludselig koster ekstra. Det bliver svært at få det gjort bedre med den support vi oplevede. Placer med sindsro din website hos Simple Solution. Her er den i de bedste hænder :O)

Antwoord van Simple Digital ApS
Vi vil ikke have noget andet!
Vi har brugt Simple Solution til at designe vores hjemmeside til ML VVS ApS, vi er så glade og tilfredse med dialogen og resultatet af det bestilte produkt. De er hurtige til at sætte sig ind i opgaver, herefter løses de hurtigt. Mvh ML VVS
Intet skulle være anderledes - perfekt!
Jeg kan kun sige at køber man et produkt hos Simple Solution så kan du være sikker på at det er pengene værd. Alle medarbejdere er super kompetente og dygtige.. Og enormt hjælpsomme! Jeg kan kun give dem de varmeste anbefalinger.
super service
Vi betragter Simple Solution som en super samarbejdspartner og sparringspartner. Nyder at kunne sende opdateringer til hjemmesiden afsted til de søde medarbejdere, hvorefter vi kan se dem på hjemmesiden indenfor et par timer. Tak
Super kundebehandling og kundeservice
Da vi for 1 år siden skulle have ny hjemmeside, valgte vi Simple Solution til at løse opgaven. De har igennem hele processen været super professionelle, præcise og nemme at arbejde sammen med. De holder hvad de lover og lidt til..
Vi har i løbet af det år der er gået, haft brug for at opdatere vores hjemme side nogen gange - vi har bare sendt vores rettelser/opdateringer på mail og i løbet af kort tid er hjemmesiden blevet opdateret - det er super nemt og fungerer rigtig godt. Selvom vi har købt varen og har fået den leveret, bliver vi stadig taget lige seriøst.
Vi kan kun anbefale Simple Solution.

Super
Jeg har fået en super god service, god hjælp og rigtig godt produkt fra dem. Og de har været hurtige. Kan kun anbefalede dem, og vil selv bruge dem igen

Passion og professionalisme hos Simple Solution
Ny Sæbe valgte at bruge Simple Solution til vores nye webshop, dette har jeg bestemt ikke fortrudt. Allerede ved mit første møde med Mike, følte jeg hans passion og professionalisme omkring hans virksomhed. Simple Solution har på rekordtid og til den aftalte pris, udført et fortrinligt stykke arbejde så jeg med stolthed kan fremvise. Jeg har flere virksomheder, hvor Simple Solution er valgt som leverandør til både ny hjemmeside men også Facebook Erhverv, jeg håber vores samarbejde kan vare flere år frem. Tusind tak til Mike og hans kompetente hold.
Simple Solution lever op til forventningerne
Vi har brugt Simple Solution til 3 forskellige projekter, De formår at levere en kanon service hver gang. Jeg kan varmt anbefale denne virksomhed til andre. Medarbejderne er altid søde og venlige, samt hurtige til at løse en hver forespørgsel på mail eller telefon. De har leveret tingene til lovet tid gang på gang - Vi er meget glade!
Simple Solution - Et firma som yder en FANTASTISK service!
Da vi skulle have en ny hjemmeside valgte vi Simple Solution ud fra, at de kunne give os det vi søgte. Efter et par møder fik de vores hjemmeside op at stå til tiden og alle de ønsker, som vi havde til hjemmesiden, har de formået at indfri. Vi er super glade for det færdige produkt, der er i høj kvalitet. Vi er rigtig glade og tilfredse for det store arbejde som Mike, Dennis og alle de andre har lavet. Vi vil til enhver tid anbefale Simple Solution til andre - uden tvivl!
Med venlig hilsen Rikke Willemoes Jørgensen, LEDSign A/S
Vi fik en god personlig betjening og de er meget hjælpsomme med opbygningen af vores hjemmeside.
De var gode til at have en dialog under opbygningen af hjemmesiden, så vi kunne være med til at sætte vores personlige præg.
De er altid parate til at hjælpe også med tekniske problemer med hjemmesiden.
Vi anbefaler Simple Solution.
super flot hjemmeside & høj kvalitet super firma ;-)
halds malerservice har fået lavet en super flot & professionel hjemmeside
hos simple solution og samarbejdet vedr. siden / og dialogen har været
super skarp og alle tidsfrister har været overholdt.
vi kan kun på det varmeste andbefale dette firma ;-)
vi glæder os til at se vores nye webshop som vi er igang med ;-)
tak for et super godt samarbejde både nu & i fremtiden.
Professionelt Firma med super service
Har kun positivt at sige om Simple Solution. Engagerede medarbejdere, super service og meget professionelt arbejde. Kan anbefale denne virksomhed til alle der ønsker en flot hjemmeside til en fair pris.
Super service. Kompetente medarbejdere i topklasse!
Simple solution har virkelig fået min nye hjemmeside til at fremstå som jeg kun turde håbe på. Jeg har kun godt at sige om dette firma. Tak!