1. Computerwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

1) Experts hebben de simpelste route uitgestippeld. 2) Het asfalt is uitgebreid gecontroleerd door onze testcoureurs. 3) Bepaal zelf hoeveel gas u geeft en wanneer het tijd is voor een tussenstop. 4) U bevindt zich in een mooi landschap zodat u zorgeloos naar uw bestemming rijdt.

4,2

Goed

TrustScore 4 uit 5

Positief

Positief: Door naast korte beschrijvingen tekeningen van handelingen en afbeeldingen van onderdelenmontage de iPad te gebruiken voorkomt je dat de leken verdrinken in lange tektsten met vaktermen. Gebruikers ziijn ook gediend met het feit dat de inhoud verband houdt met inbreng van gebruikers op cursussen verwerkt door vakmensen.
De video’s heb ik nog niet bekeken.

4 februari 2019

Dank u wel voor de mooie beoordeling! Gr. Timon

iPad boek

Het boek is zeer duidelijk met handige tips,vooral als je net begint op een IPad te werken.

15 november 2018

Ipadboek door Timon en Tobias Moes: een aanrader

Ik ben nog niet ver in de handleiding.
Tot zover zeer duidelijk en heb al iets geleerd! ( accenten).
Ongetwijfeld kom ik nog van alles tegen dat het werken met/op de Ipad nog efficiënter maakt.
Ipadboek door Timon en Tobias Moes - voor mij een noodzakelijk iets.

25 oktober 2018

Dat is leuk om te horen! Dankuwel! Gr. Timon

Mijn man en ik (tachtigers) zijn heel…

Mijn man en ik (tachtigers) zijn heel enthousiast over het i-pad boek van Timon en Tobias Moes:
het is up to date,
geeft geen overbodige ballast,
is duidelijk en overzichtelijk.

Hartstikke bedankt Dick en Lieneke! Gr. Timon

Precies wat ik zocht

Precies wat ik nodig had, toen ik met mijn iPad begon. Een goed verzorgd boek. Beginnende iPadgebruikers kunnen eenvoudig stappen volgen. Door de uitgebreide inhoudsopgave
kun je makkelijk iets terugzoeken. Overzichtelijk, geen afleiding door te veel informatie tegelijk.

Dankjewel Marijke! Gr. Timon

Een heel mooi

Een heel mooi, duidelijk en efficiënt instructie boek.
Wij kunnen het iedere beginneling en gevorderde van harte aanbevelen.
Hans en Greet van Heck.

Dank jullie wel Hans en Greet! Gr. Timon

Het boek is een onmisbare ondersteuning…

Het boek is een onmisbare ondersteuning bij gebruik van de iPad. Ook al heb je een cursus gevolgd dan nog is een geheugensteun(tje) onmisbaar. Het boek neemt je echt bij de hand mee bij de diverse gebruiksmogelijkheden van de iPad. Het is een duidelijke handleiding, zeer gebruiksvriendelijk.

22 oktober 2018

Hartstikke bedankt Jo! Gr. Timon

Een fris en duidelijk ipadboek

Ik had al veel profijt van het duidelijke iPad cursus boek van Timon Moes. Het nieuwe iPadboek is niet alleen veel completer, maar het is ook veel duidelijker en bovendien is de uitgave zo mooi en verzorgd dat je het boek met plezier ter hand neemt.

19 oktober 2018

Dankjewel Jos, nog veel leesplezier! Groeten, Timon