2,6

3 sterren
2 sterren
1 ster

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Sämsta soffan jag köpt

Sämsta soffan jag köpt. Nedsutten efter ett par månader och blixtlås sönder på kuddar efter knappt någon användning. 45.000kr för en liten soffa med skitkvalitet. Sämst kundservice med om nått går fel. Har köpt memoryfoam madrasser från Jysk och lagt i den så man ska kunna sitta i den. Spar pengarna och köp nått annat.

13 april 2025

Extremt dålig kvalitet

Extremt dålig kvalitet. Efter ett år har stoppningen i armstödet hasat ner på sidan. Nu vilar armen på en tygkäda bräda. Vilken skitptodukt…

26 oktober 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Oerhört dålig konstruktion och kvalite rakt igenom

Vi köpte en SITS soffa som levererades i början på 2023. Efter 5 månader började soffan knaka i hela konstruktionen. Vi fick filma och fotografera. Efter en längre tid av korrespondens fick vi nya moduler. Tyvärr oerhört slarvigt byggda, ett virrvarr av häftklammer för att hålla ihop stoppning och tyg över stoppning. Ojämna kanter i konstruktion, fogar i bakstycken och armstöd som syntes väl när vi tog på klädsel, förborrade hål för ben saknades (!), sämre stoppning allover & låg sittkomfort, stora mängder fjädrar och dun tog sig ut genom klädsel. Sittdynor som inte låg kvar i soffan när vi satt i den. En soffa som enligt SITS ska vara hög kvalité och hantverk. Högt pris, flera flera tiotusentals kronor. Välj ett annat märke om det är svensk kvalité du ska ha.

5 februari 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Köpte 2 soffor av märket SITS…

Köpte 2 soffor av märket SITS (företaget sits.eu). Reklamerade dessa soffor som jag köpte för knappt 2 år sedan från Folkhemmet. Nästan alla ben har blivit sneda och ena armstödet är helt löst. Jag har aldrig varit med om ett så snabbt förfall på soffor som inte används varje dag (vi har ett tv-rum). Mycket lång process var reklamationen där jag skulle skicka in filmer när jag vickar på det lösa armstödet, bilder på alla sneda, svarta ben. Filmen fick jag skicka flera gånger i olika format eftersom (SITS) leverantören inte se filmen. Efter veckor fram och tillbaka så sa SITS (via Folkhemmet) kort och gott att det var vårt fel att sofforna hade sneda ben och löst armstöd. Tyget och kuddarna är ljusbeige och i perfekt skick eftersom de endast används sporadiskt och endast av vuxna människor. Vi har sammanlagt 6 soffor i vårt hus och på vårt sommarställe. De här sofforna används minst, är nyast och av sämst kvalitet. Vi fick höra att vi kunde köpa nya ben och tydligen också ett nytt armstöd för en massa tusenlappar. Efter att ha bedrivit olika företag i många år så är jag faktiskt lite chockad över hur de hanterat denna reklamation. Jag skulle verkligen vilja veta hur Folkhemmet och Sits har tänkt att vi behandlat sofforna för att de ska vara självförvållat. Får man inte sitta eller ligga i dem?

24 februari 2023

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.