Sj Elektric Reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Hurtig, dygtig, venlig

Det har været en fantastisk oplevelse med firmaet. Der blev ringet tilbage med det samme. Jeg fik en hurtig aftale. Christoffer, elektrikeren, der tog sig af min sag, fik et afbud, så jeg blev ringet op dagen før, om han måtte komme. Venlig, professionel, dygtig, hurtig og bare en stor fornøjelse. Da der efterfølgende var en lampe, der ikke virkede, kom han med det samme og fiksede også det. Jeg kan ikke rose dem nok. Mine bedste anbefalinger.

22 juli 2025

Hurtig, kompetent, God værdi for prisen!

Meget hurtigt svar og fik besøg indenfor en time, i et område hvor der ellers var flere dages responstid.
Meget venlig og kompetent indsats, var færdig på ca. ½ time med løst problem og årsagsforklaring. Rimelig pris, så alt i alt, en top præstation. Det er ikke sidste gang vi anvender SJ Electric!

27 februari 2025

Kabashi Swiss

Je suis habitant en Suisse, et j'ai acheté un appartement non renové à Copenhague.
J'ai fais appelle à SJ Elektric pour tout le côté électricité et c'est un miracle ce que cette entreprise peut faire vraiment je conseil les yeux fermés. Une entreprise sérieuse, d'un professionalisme hors du commun !!!!

27 oktober 2024

De er til at stole på.

Jeg havde et stik af ældre dato, som var begyndt at "hvæse". I frygt for en potentiel brandfare ringede jeg og fik et estimeret tilbud på en løsning af problemet og blev lovet, at de kunne komme inden for cirka 1 time.

De ankom som lovet inden for 1 time, og de brugte 10-15 minutter på at sikkerhedskontrollere samt udskifte stikket.
Eneste minus var, at de ikke kunne tilbyde et dobbelt stik og at elektrikkeren skulle køre tilbage til firmaet hvis jeg ønskede en anden version end det ene han havde med. Det trækker lige en enkelt stjerne ned.

En rigtig god oplevelse alt i alt.

9 november 2023

Super god elektriker

Vi har fået renoveret en gammel lejlighed og skulle have el til hele lejligheden.
Alt lavet til tiden, god kommunikation hele vejen igennem og ingen problemer.
Stor anbefaling herfra

10 september 2021