3,7

Gemiddeld

Probleem met retour

Op 9 mei 2025 ontving het bedrijf mijn retour. Helaas tot op heden nog geen terugbetaling ontvangen (4 juni). Op contact wordt niet gereageerd.

Edit 14 juli 2025: terugbetaling ontvangen.

4 juni 2025

Vogel vaas voor tulpen die niet past

Vogel vaas voor tulpen van mijn man en zoon gehad voor mijn verjaardag,besteld via bol.com maar het kwam van Sjoek, maar bij binnenkomst pastte het boven stuk niet op het onderstuk dat wankelde en helaas was de kleur ook niet wat ik wilde dus had mijn man een mail gestuurd naar Sjoek of t geruild kon worden, voor een wel passende vaas en andere kleur, bij betaling geen probleem, maar daar kwam geen bericht op terug, dus heeft mijn man 1 februari mail naar bolcom gestuurd dat het retour komt….
Retourbericht terug gehad dat de vaas retour moest naar Sjoek! 3 februari is ie daar bezorgd in dezelfde verpakking als waar ie in gekomen is! Dat is nu 3 weken geleden.
Tot op de dag van vandaag niks meer van gehoord!
Schandalig!!!!

19 januari 2025

Goede ervaring

Zeer snel verstuurd. Had gevraagd om het heel goed in te pakken ivm breekbaarheid. Het pakketje was zeer goed verpakt en het was heel aangekomen. Heel erg blij mee.

26 november 2024

D23 Expo 2024 Collector's Set ge…

D23 Expo 2024 Collector's Set ge pre-orderd. Dacht dat deze op hun site stond voor 150€.

De set komt uit, en de mensen van Sjoek zien dat dit een zeldzame toch gewilde set is.

Gevolg,

Even later op hun website voor 199€

Wij krijgen een bericht/mail dat de set niet meer te verkrijgen is bij hun (enkel misschien binnenkort vanuit Australië). Niet dus.... en onze bestelling word gewoon gecanceld.

Mocht ik nog een mailtje krijgen voor een set met een redelijk prijs (mits de pre order) dan zou ik gewillig zijn om deze review aan te passen. Maar ik verwacht dat als we hier nog een berichtje van zoude krijgen, dat ze ons de broek gaan aftrekken voor deze set.

(zoiets van, we kunnen u een set opsturen, maar dan voor 300€ of meer)

Dit terwijl we wel optijd erbij waren.

Zeer spijtig, maar als je een echte collector bent zoals ons, raad ik je aan om niet op deze mensen/Sjoek te rekenen.

Zeer Zeer spijtig!

17 augustus 2024