Skagen Fiskerestaurant, SKAGEN Reviews

TrustScore 2.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Trist take away fra Skagen Fiskerestaurant, Kolding. Pil selv rejerne var som gummi, den tilhørende mayonnaise var smags løs og havde mest tilfælles med smørefedt. Den rå laksetatar asian style sma... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vi var 9 personer og jeg var samme sted for år tilbage hvor det var godt. Denne gang ufattelig dårlig betjening. Ventetid på simple bestillinger. Totalt ødelagt mad der var well well well gone. Ved he... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi havde en magisk aften på Skagen Fiskeresturant. Startede godt nok med at blive ført til et bord meget tæt ved larmende bestik, måtte insisterer på at få et andet bord. Herfra kan vi kun komme med... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Virkelig dårlig takeaway Fish and chips i flot æske. 3 slags fisk som alle må have været længe i frituren, for de var uden smag og saft. Bare tørre og sprøde. Pommes også sprøde. Dips ok, men vi spist... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Restaurant

Geschreven door het bedrijf

Ved Skagen havn på toppen af Danmark ligger de legendariske fiskepakhuse, som er tegnet af Thorvald Bindesbøll. Her har Skagen Fiskerestaurant haft til huse i mere end 40 år. Vi har udsigt over Skagen Havn på 1. række, autentitet med sand på gulvene, friskfanget fisk og hver sommer tilbyder vi store musik-oplevelser. Vi har en holdning til mad og de gode friske råvarer. Som navnet lyder, er fisk det centrale element i vores menu, vel at mærke frisk fisk og skaldyr, som nærmest er hevet op ad farvandet lige uden for vores dør.

Contactgegevens

Slecht

TrustScore 2.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Alle reviews

27 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Helt igennem dårlig service…

Helt igennem dårlig service med uanstændige ventetider og en udpræget ligegyldig holdning.
Servicen er bedre på de øvrige restauranter på havnen men det er jo også selvbetjening.
Det er nu tredie gang og dermed slut med Skagen Fiskerestaurant

20 juni 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En vidunderlig aften på Skagen Fiskerestaurant!

Vi var på Skagen Fiskerestaurant i maj 2022, til et privat arrangement. En ikke mindre end fantastisk aften! Maden var på et niveau, sjældent set, når vi snakker danske fiskerestauranter ! Alt var vel tilberedt, og deres Hummerbisque, går over i historien. Personalet var utrolig søde og meget opmærksomme, og der var intet at sætte en finger på! Tak for en vidunderlig aften, det er så absolut ikke sidste gang vi kommer forbi og nyder den skønne mad, de skønne vine, og ikke mindst, det søde personale.....

12 juni 2022

Rådnet krabbe

Helt forfærdelig oplevelse. Vi havde bestilt skaldyrs buffet. Da vi fik de serveret maden, så krabben lidt underlig ud og lugtede, men alligevel prøvede vi lidt. Den smagte underligt. Derfor tilkaldte vi en tjener for at forklare der simpelthen var noget galt med den. Tjeneren tog den ud til kokken, som sagde den var rådnet! De havde serveret os rådnet krabbe.

Der var rigtig meget diskussion om prisen. De ville have vi skulle betale 750kr for buffet. Vi ville simpelthen ikke give ind til at betale for rådnet mad. Til sidst betalte vi for vinen. Det sidste gang vi kommer der!

- Alice Thers
(Skrevet fra min nieces konto)

6 juni 2022
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Gennemsnitlig oplevelse

Når vi er i Skagen, hvilket vi er 1-2 gange om året, er vi altid på Skagen Fiskerestaurant. Måske vi har ændret os, men vi husker det som bedre.

Den her gang valgte jeg helleflynder på pasta. Normalt får jeg Moules frites, men de sidste par gange har de være halvkolde og fritterne lidt til den "tørre""side.

Fisken var steget meget hårdt på den ene side, hvilket gjorde den var svær at skære i og så var den over tilberedt, altså meget tør. Pastaen smagte dog dejligt. Min mand fik en ribeye - kødet var ok, men ikke mere end den det. Igen var fritteren ikke værd at skrive hjem om, og salaten lidt til den kedelige side.

Når vi skal spise der igen, bliver det fordi vi sidder på den skønne terrasse og nyder lidt at drikke og bliver sultne, og ikke fordi vi har bestilt bord.

Servicen var dog i top.

29 mei 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har netop afholdt min 60 års…

Jeg har netop afholdt min 60 års fødselsdag på Skagen Fiskerestaurant for 80 gæster. Måske er alle tjenerne ikke fuldt uddannede som tjenere, men deres service og venlighed overfor gæsterne er i særklasse. Maden og autentisk miljø er helt i særklasse. Vi glæder os til at komme tilbage til sommer og nyde solen på terassen sammen med friskfangede fisk og skaldyr. Ole

19 mei 2022

Framragende

Sublim og yderst velsmagende oplevelse på Skagen fiskerestaurant i Skagen. Betjening i top. Autentisk og meget hyggelig atmosfære. Vi kommer igen hurtigst muligt.

17 mei 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ualmindelig dårlig oplevelse på Skagen…

Ualmindelig dårlig oplevelse på Skagen Fiskerestaurant Aalborg - uprofessionel betjening - der blev serveret kuvertbrød og smør uden tallerkner - som vi måtte bede "tjeneren" om komme med.Vi bestilte 4 frokost retter - 2 af dem blev serveret med rugbrød i stedet for det bestilte stegte kartofler. Vi reklamerede og de fjernede rugbrødet og serverede 2 små skåle med stegte kartofler af så ringe kvalitet at de næsten var uspiselige - de var enten stegt for meget eller i beskidt friturefedt - de var helt mørke brune og stenhårde som flæskesvær. Ved betaling reklamerede jeg over maden -hvilket var ilde hørt - og fik den besked at såfremt jeg viste mig der igen - skulle jeg ikke tale sådan til deres personale. Det kommer ej heller til at ske - vi sætter ikke vores ben der mere - en ualmindelig dårlig oplevelse til 953,00 for 4 frokost retter. Tak for mad🤮

17 april 2022
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Dejligt sted

Dejligt sted, super lækker mad og venlig betjening.
Dog et stort problem at blive placeret tæt på et meget højrøstet selskab. Det tager en stor del af fornøjelsen.

15 april 2022

Skuffende oplevelse

Skuffende oplevelse! Alt smagte ens og var trukket op af samme friturebad. Til gengæld var det dyrt!
Tjenerne var søde og venlige. Men de vidste desværre ikke noget om maden.
Kommer helt sikkert ikke igen!

12 april 2022

Ellers tak

Ellers tak - søde tjenere, menneskeligt. Men virkeligt skuffende mad. Bare lad være.

26 maart 2022
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Ingen uddannede tjenere, ikke pengene værd

Alt det der gør, at man tilnærmelsesvis kan acceptere at betale 4 gange overpris for maden udeblev. 45min ventetid på maden, selvom vi havde bestilt på forhånd. Eneste der reelt set skulle forberedes var muslingerne, som slet ikke var gode men kolde/lune. Og tynd persillesovs passer ikke til den slags. Resten på All inclusive var ok. Absolut ikke pengene værd. Tynd præsentation. Nul præsentation af vinen til 550kr, men de havde frækheden at tage 40kr ekstra for postevand. Nærrigt når vi under hele aftenen selv skulle hente brød, og bede dem efterfylde. Vi sad der længe, og alligevel kom tjenerne kun over 3 gange af sig selv. Ansat rigtige tjenere, og de om I kunne skrue prisen lidt ned. Jeg giver jer maks 1år med denne business case. Folk kan få meget bedre rigtig mange andre steder.

20 februari 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bestiller bord på Skagen…

Bestiller bord på Skagen fiskerestaurant Aalborg for at prøve deres 3 retters fiskemenu. Får af vide de har udsolgt pga dining week. Super ærgerligt når man så bliver efterladt med et menukort fra friturehelvedet.
Bestiller en hummerbisque men den er både tynd og bitter.

Tjeneren der imod var sød og imødekommende.

Fiske restaurant er måske et forkert navn til spisestedet.

Dårlig oplevelse og kommer sikkert ikke igen.

17 februari 2022
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Skuffende oplevelse til høj pris

Skuffende oplevelse til høj pris. OK betjening, men : fiskesuppen, som på menuen var beskrevet som ‘cremet’, smagte ok, men det var en gang sjap, som man fik et lillebitte stykke brød til. Dette til den nette sum af 185kr. Muslingerne kaldet “moulles frites dampet i hvidvin …” var ikke ordentligt børstede og halvdelen var enten tomme eller helt lukkede (dem skal man ikke spise), saucen de var dampet i havde ikke meget hvidvin over sig. Pommes frites med aioli var dog gode. Men dyrt at betale 190 kr for en gang aioli..
Selvom stedet er hyggeligt og der er sand på gulvet kan jeg ikke anbefale det.

24 oktober 2021
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bon service mais très cher pour la…

Bon service mais très cher pour la nourriture servie: une moule frite a plus de 40 euros,il faut le faire! Étant Français, je suis attentif à ce que le restaurant propose et au prix demandé. Je mets 1 étoile pour une bonne aïoli. Je ne recommande pas ce restaurant.

24 oktober 2021
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Vi spiste i går aftes på Restauranten

Vi spiste i går aftes på Restauranten. Vi oplevede det samme. Vi bestilte fiskefadet til to personer. Da de kom med maden, havde vi ingen tallerkner og de havde ikke hentet et sidebord. Det resulterede i at muslingerne blev kolde inden vi fik dem. Vi fik senere en meget upassende bemærkning fra en moden servitrice, “at vi allerede havde kværnet vinen”. Alt i alt en knap så god oplevelse, ikke som det plejer at være, måske skyldes det vi sad nedenunder. De andre gange har vi siddet ovenpå. 🥴🥴

20 oktober 2021

I får 5 stjerner

I får 5 stjerner, fordi jeg ikke kan give 4 1/2. Der er meget der trækker op. Lækker lækker mad, vi fik fiskefrikadeller med alt i lækkert fyld. Frisklavet, sprød og stegt helt perfekt. Lækker remoulade, tyttebær og løgkompot dertil. Alt var fantastisk. Lækker vand med smag. Prisen var okay. Det der trak ned var ventetid på at bestille og ventetid på maden. Det tog alt for lang tid. Men altså 4,5 gode stjerner. 🙂

19 oktober 2021

Is dit jouw bedrijf?