Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Den bedste service og rådgivning. I forbindelse med jeg ville købe batterier og udvide mit eksisterende anlæg henvendte jeg mig bl.a. til Skansol. Ret hurtigt viste det sig at Skansol er det mest o... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Flot ladestolpe - for 2 ladeenheder. Søgte flere steder, men fandt her hos Skansol den jeg synes æstetisk tager sig bedst ud. Fair pris for en flot løsning. Kunne godt have informeret at der blev leve... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig god og personlig service. Jeg giver Skansol og Pravin mine bedste anbefalinger🙏 Deye inverteren blev leveret som aftalt, og efterfølgende havde jeg lidt bøvl med at få finjusteret opsæt... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Kunne godt give 5 stjerner 🌟, men så ville der aldrig blive plads til forbedringer, ikke en finger at sætte på vejledningen👍

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Energieopwekkingsapparatuur en -oplossingen

Geschreven door het bedrijf

Bliv grønnere hver dag. Grønne energiløsninger til de bedste priser. Solcelleanlæg, solcelle, inverter, batteri, grønne energiløsninger.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

4,8

Alle reviews

40 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Hej Per,

Tusind tak for den anmeldelse og de pæne ord, der afspejler Skansols kerneværdier. Det betyder meget for os. :-).

Superfin service

Supergodt tilbud på lader.
Superhurtig reaktion på min forespørgsel om hjælp til installation af laderen.

23 februari 2025

Hej Jan,

Super service!

bestilte et batteri søndag aften jeg skulle bruge onsdag på Sjælland, Pravin fik sendt det med det samme, og modtog det tirsdag middag. Alt i alt bare en rigtig behagelig oplevelse at handle med Pravin.

25 februari 2025

Hej Søren,

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Kunne godt give 5 stjerner 🌟

10 februari 2025

Hej,

Vi er glade for, at du er tilfreds med servicen.

Vi bestræber os på at få 5-stjernet anmeldelse.

Vi føler os næsten modstandsdygtige over for at acceptere 4 stjerner, men som du siger, skal der være plads til forbedringer ;-)

Du er velkommen til at sende e-mail med eventuelle forslag.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God dialog og god service

God dialog og god service. Hurtig levering.

28 januari 2025

Hej Kent,

Tålmodighed og grundighed

Jeg har for nylig købt et solcelleanlæg af Pravin fra Skansol.dk. Inverter, batteri, solceller og biloplader og det har været en fantastisk oplevelse fra start til slut. Pravin var yderst professionel og hjælpsom under hele processen. Han besvarede alle mine spørgsmål grundigt og sørgede for, at jeg følte mig tryg ved købet. Hvergang jeg havde en betænkelighed tog Pravin den seriøst og vi fik en snak om det.

Anlægget blev leveret til tiden, og kvaliteten er helt i top. Jeg sætter pris på den ærlige og troværdige kommunikation, og jeg kan kun anbefale Skansol.dk til andre, der overvejer at investere i solceller.

Stor ros til Pravin og teamet for god service og konkurrence dygtige priser.

12 december 2024

Hej Lars,

Vi er glade for, at du er tilfreds med servicen og priser.
Tak for tålmodigheden og samarbejdet under hele processen.

God pris

God pris, hurtig levering

16 januari 2025

Hej Daniel,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service med hurtig respons på…

Super service med hurtig respons på mail spørgsmål

18 december 2024

Hej Finn,

Virkelig fremragende

Virkelig fremragende service, konkurrencedygtige priser og hurtig levering.

27 oktober 2024

Hej Jacob,

Super flik og god hjælp man får

Super flik og god hjælp man får

27 november 2024

Hej Rune,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Søgte en batteriløsning til vores vindmølle.

Søgte en batteriløsning til vores vindmølle. Skansols indehaver Pravin reflekterede d. 19032024, og efter lange og besværlige forehavender, lykkedes det kun grundet Pravins utrættelige og kompetente hjælp at komme i mål i slutningen af nov.👍
Jeg kan ikke takke nok for den hjælp jeg har modtaget, og sender ham alle ønsker om, at andre vil forstå indholdet af denne anmeldelse.🙏

29 november 2024

Hej Jan,

Vi er glade for, at du er tilfreds med servicen.

Tak fordi du har været tålmodig og samarbejdsvillig under hele processen. Det er virkelig fantastisk læring også for os.

Super tilfreds

Super tilfreds

21 november 2024

Hej Jørgen,
Tak for din anmeldelse :-) . Det betyder meget.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har købt et 10kw anlæg fra Huawei…

Jeg har købt et 10kw anlæg fra Huawei af Skansol.
Undersøgte market for solceller, men da jeg fik en snak med dem, vidste jeg at det var dem jeg skulle købe fra👍. De ved meget om solceller, Tilmed de bedste priser på market. Er så glad for mit anlæg. Kan varmt anbefale Skansol

8 november 2024

Hej Brian,
Tak for din anmeldelse Og pæne ord :-) . Det betyder meget.
Jeg håber du har modtaget manglende dele i tide til at fuldføre projektet.

5 stjerne herfra👍👍

Har købt et 10kw anlæg fra Huawei af Skansol (pravin). Undersøgte market for solceller, men da jeg fik en snak med Pravin vidste jeg at det var ham jeg skulle købe fra👍. Pravin ved meget om solceller, man kan stole på ham og så er han en rar mand. Tilmed de bedste priser på market. Er så glad for mine. Kan varmt anbefale Skansol

31 oktober 2024

Hej Henrik,
Tak for din anmeldelse Og pæne ord :-) . Det betyder meget.
Tak for din tålmodighed, selvom der var en lille forsinkelse fra logistikken.
Vi håber du får det bedste ud af projektet.

Venlig betjening

10 september 2024

Kære Bodil,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er virkelig glade for at høre, at du er tilfreds med vores hurtige respons og levering. Vi arbejder hårdt for at sikre, at alle vores kunder får en effektiv og hurtig service, og det betyder meget for os at få din positive feedback.

Hvis der er noget, vi kan hjælpe med i fremtiden, er du altid velkommen til at kontakte os.

Ha' en fantastisk dag!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg købte et strøm meter

Overskuelig hjemmeside og ordren kom hurtigt, dog manglede jeg at kunne følge ordren.

Opdatering: Dét er virkelig god kundeservice at blive kontaktet af firmaet, telefonisk, for at få uddybet grunden til at jeg “kun” havde givet 4 stjerner. Og give en forklaring på at det er fragtfirmaet der har teten ifh til at kunne følge ordrerne 😊

10 september 2024

Hej Susanne,
Tak for din anmeldelse. Vi bestræber os på at give kvalitet og hurtig service. Dejligt at høre du er tilfreds med hurtig levering.

Med hensyn til ordresporing er det noget, som fragtfirma har styr på. Men vi vil informere fragtfirmaet om din oplevelse. Hav en god dag :-)

hurtig svar og levering

26 augustus 2024

Hej Henning,
Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores hurtige svar og levering. Vi stræber altid efter at give den bedste service, og det er fantastisk at vide, at vi har levet op til dine forventninger. Vi ser frem til at betjene dig igen!

28 augustus 2024

Hej Thomas,
Tak for anmeldelsen. Velkommen til grøn revolution :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Skansol var hurtig til at sende de 16…

Skansol var hurtig til at sende de 16 paneller og skinner til mig, en udmærket beskrivelse af montering, og hurtig kontakt over email da der var brug for det. Alt man kunne ønske.

28 augustus 2024

Hej Shaun,
Vi er glade for, at du er tilfreds med servicen, selvom leveringen var lidt forsinket på grund af forsinket levering af dele til vores lager. Velkommen til grøn revolution :-)

Fleksibel og hjælpsom

Jeg har igennem Skansol købt er sol panel til min båd, som nu er tilsluttet og virker upåklageligt.
Jeg er selv fra Sønderjylland, og da jeg ikke havde lyst til at betale 1500kr for fragt for ét enkelt panel, ringede jeg til Pravin, som var super flink og gjorde det muligt for mig at købe et enkelt panel, som jeg så kunne afhente i Flensborg på deres lager.

Der kom et lille håndteringsgebyr fra lageret, tilgengæld fik jeg hjælp med at bære panelet det lille stykke jeg havde helt ned til båden.

I min oplevelse er de hos Skansol super venlige, imødekommende og fleksible.
Hertil havde han også en interesse for opsætningen af hele systemet, delvis selvfølgelig fordi at der kan være mere slag i det. Men min oplevelse var slet ikke at han ville sælge mig noget jeg ikke kunne bruge.
Mere blot at han ville være sikker på at jeg havde alt jeg skulle bruge til at færdiggøre systemet.

5 stjerner her fra for den samlede oplevelse og priser der er bedre end selv discount butikkerne!

14 juni 2024

Hej Rasmus,
Tak for anmeldelsen. Hos skansol er kundetilfredshed ved at levere den optimale løsning førsteprioritet. Vi er glade for, at din båd er en del af den grønne revolution :-)