Onze zoon had 8 skilessen, na 4 lessen was hij op de een of andere reden onzeker en een klein beetje bang geworden. Dit lag niet aan de lessen die werden super goed gegeven en de meiden waren super li... Toon meer
Service bij afhalen was prima, hoewel de winkel gesloten was toch mogelijk iets af te halen. De website is echter dramatisch, onoverzichtelijk, contact en afhaalmogelijkheden niet te vinden en ook pro... Toon meer
Vandaag, woensdag 13 april, van uit Heerlen vertrokken naar Heemskerk om ski's te laten slijpen. Had van te voren een telefonische afspraak gemaakt. Wekte meteen vertrouwen. Kreeg goede uitleg van Mar... Toon meer
Probleem voeten? Voor Skicentrum Heemskerk geen probleem. Zeer goed geholpen met het fitten van nieuwe skischoenen. Normaal gesproken zijn mijn brede voeten met een hoge wreef een ramp om goed zittend... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Kom naar onze skischool & skiwinkel in Heemskerk of shop online op onze uitgebreide webshop!
Communicatieweg 4D, 1967 PR, Heemskerk, Nederland
- 0251-248500
- info@skicentrumheemskerk.nl
- skicentrumheemskerk.nl
Vraagt klanten om een review
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Geen levering
Ruim een week bestelling geplaatst, er is nog niets geleverd
Skicentrum is niet bereikbaar. Niet via WhatsApp.
Telefonisch krijg je antwoordbandje dat het een feestdag is en ze gesloten zijn.
goede snelle service
Geweldige service
Even snel skischoenen laten frezen en de service was top! Het was erg snel en gezellig! Ondanks de krappe timing met het skiseizoen toch zo snel behandeld. Echte vakmensen!
Alles perfect
Prima geleverd op de geplande datum
Goede en kundige service.
Goede en kundige service.
Heb mijn schoenen gekocht en laten fitten. Fijn personeel en deskundige en snelle service.
Snel en netjes!
Zeer kundig in bootfitten
Zeer kundig in het bootfitten van je skischoenen. Had veel last van drukpunten waardoor de schoenen na 2 uur skiën echt uit moesten. En nu kan ik ze de hele dag aan!
Top zaak - professionals
Top zaak. Goed advies ski’s en correcte levering met full service beurt. Speciale dank aan Jesse. Aanrader deze zaak !
Uitstekende slijp/wax clinic
Goede uitleg en de technische achtergrond van slijpen en waxen met demonstratie. Alle vragen werden beantwoord.
Skicentrum Heemskerk
Skicentrum Heemskerk, was prima te bereiken tijdens de bestel procedure. Na afrekenen van mijn skies, ging binnen korte tijd mijn tefeloon en vroeg een medewerker naar mijn maten om de skies af te stellen. De skies werden snel geleverd. Ik ga er de komende jaren veel plezier van hebben.
Nette service in de winkel en met…
Nette service in de winkel en met bestellen. Ze geven trouwens ook erg goede skiles.
Duidelijk.
Snelle en vriendelijk service
Snelle en vriendelijk service. 1 berichtje en alles werd gelijk geregeld. Top!