Fantastisk oplevelse fra start til slut. Jeg blev mødt med venlighed, professionalisme og stor sans for detaljer. Mine bryn er blevet så flotte, og resultatet oversteg mine forventninger. Jeg kan varm... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Jeg har tidligere fået lavet bryn, og det er jeg super tilfreds med. For 3 dage siden fik jeg lavet eyeliner både på øverste og nederste del. Jeg kunne godt ønske, at der havde stået, at man skulle... Toon meer
Jeg får lavet volume vipper fast hos Duha og har i dag også fået lavet permanente bryn. Jeg er altid meget tilfreds og Duha er rigtig dejlig at være sammen med. Hun er utrolig dygtig til sit arbejde... Toon meer
Jeg har fået lavet permanent øjenbryn hos Skin A, og jeg er meget tilfreds med hele oplevelsen. Jeg fik en rigtig god og tydelig vejledning, hvor man tog sig tid til at forklare alt og sikre, at resul... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Skønhedsklinik med laserbehandlinger.
Contactgegevens
Jyllandsgade 10G, 7000, Fredericia, Denemarken
- skinfredericia@gmail.com
- skinfredericia.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Jeg fik de flotteste bryn i går
Jeg fik de flotteste bryn i går, hun er så sød, lyttende, imødekommende og sørger for en hele vejen igennem, det var en tryg og god oplevelse og jeg vil altid anbefale folk at køre dertil for bryn og vippe behandlinger 🌸
Helt fantastisk.
Jeg har fået lavet Lip Blush af Duha i Skin by A.
Det er så flot lavet og jeg var helt tryg ved at komme der.
Duha er så venlig, rolige omgivelser.
En rigtig god oplevelse.
En fantastisk oplevelse
En fantastisk oplevelse! Jeg er så glad for resultatet. Mine øjenbryn ser naturlige og smukke ud, og servicen var professionel fra start til slut. Du vil føle dig tryg og godt tilpas. Jeg kan varmt anbefale det!
Er en rigtigt dejlig
Er en rigtigt dejlig, rolig og fin klinik
Man bliver taget godt imod og der bliver fortalt hvad der sker under hele processen.
Meget imødekommende personale.
Alt i alt var min behandling hos den rigtigt gode og jeg rigtigt glad for mit resultat
Altid god service!
Jeg er altid meget tilfreds og Duha er rigtig dejlig at være sammen med. Hun er utrolig dygtig til sit arbejde og man bliver hurtigt tryg i hendes hænder. Hun får alle mine varmeste anbefalinger. ❤️
Rigtig dygtig og god behandling
Dua er rigtig sød, dygtig og lytter meget til ens ønsker men samtidig vejlede i hvad der passer godt til ansigtet. Kan varmt anbefale Dua
Kh. Jessie
Super behagelig oplevelse og meget…
Super behagelig oplevelse og meget dygtig og professionel. Jeg kommer helt sikkert igen:)
God og kvalitative service.
Super service hos Duha…
Duha er virkelig dygtig og lytter godt…
Duha er virkelig dygtig og lytter godt til ens ønsker. Jeg har fået de flotteste naturlige øjenbryn. Jeg kan varmt anbefale Duha ❤️
Super flot resultat og sød ejer :-)
Super flot resultat og sød ejer :-)
Super god service
Super god service. God velkomst. Sød til at forklare undervejs. Gør sit arbejde til UG. Hun er smilende og sød og for en til at føle sig tryg
Jeg fik lavet bryn..
Jeg fik lavet bryn i går, og er yderst tilfreds med resultatet.. Meget professionelt og hygiejne er i top..
Super behandling hos Duha
Jeg har fået lavet hybrid-bryn af Duha. Første behandling og med mange flere i vente; for Duha er utrolig dygtig!
Man er tryg, når man lægger sig i hendes stol til en behandling. Hun er præcis og fortæller hvad hun gør og hvorfor.
Jeg kan varmt anbefale hende!
Fik lavet lash lift og resultatet er…
Fik lavet lash lift og resultatet er virkelig flot. Jeg er super glad og meget tilfreds. Kan klart anbefales
De varmeste anbefalinger herfra
Jeg fik lavet brow lamination for første gang og jeg er virkelig glad for resultatet😍 Mine bryn ser naturlige, flotte og meget professionelle ud.
Hun er utrolig dygtig, imødekommende og lyttende og man kan tydeligt mærke, at hun arbejder med hjertet. Hele oplevelsen var tryg og behagelig.
Jeg forstår godt, hvorfor hun er kendt for sine bryn. De varmeste anbefalinger herfra!🌟
Uproffesinelt tilgang og ødelagte vipper
Desværre oplevede jeg en meget dårlig service og endte desværre med ødelagte øjenvipper.
Jeg fik foretaget et lash lift, men under hele behandlingen virkede behandleren mere optaget af at skrive beskeder på sin telefon end af selve behandlingen, mens jeg lå med permanentvæsken på vipperne.
Resultatet blev, at mine vipper bøjede bagover og trykkede ind i øjenlågene. Da de efter 2–3 uger begyndte at rette sig, knækkede de og stod i alle retninger.
Behandleren var opmærksom på, at jeg har lange vipper, og burde derfor have testet, hvilken størrelse pad der passede bedst til mig, hvilket desværre ikke blev gjort. Vipperne virker ydermere overbehandlet som om hun glemte tiden (jeg talte 4 sange spillet i baggrunden)
Da jeg kontaktede hende dagen efter, foreslog hun at rette vipperne, men det følte jeg mig ikke tryg ved efter oplevelsen.
Permanente bryn
Fik lavet bryn og jeg er superglad! Duha var sød venlig og professionel og forklarede undervejs. Kommer helt sikkert igen🤩
Jeg blev taget godt imod og Duha er…
Jeg blev taget godt imod og Duha er meget sød og dygtig. Jeg fik lavet en microneedling behandling og indstil videre god resultat. Helt klart et sted jeg vil komme igen. Jeg kan stærkt anbefale behandling ved Duha.
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.