Skistart Reviews

TrustScore 4 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Useriøse priser. Skulle kjøpe Oakley Radar Plate briller til 1504 kr (vist med 45% rabatt på på siden hvor brillen vistes). I handlekurven var 45% rabatten borte og nå var prisen 2735 kr. Useriø... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Veldig fornøyd med kjøpet mitt hos Skistar. Leveringen var rask, produktet var helt i tråd med beskrivelsen, og prisen var god sammenlignet med andre steder. Ble litt overrasket over de mange negat... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Var igrunn litt skeptisk etter å ha lest endel dårlige erfaringer her på trustpilot..( De/dere kunne godt hatt et fungerende tel.nr man kan henvende seg til for spørsmål.etc) Bekymringene var imidlert... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Wintersportwinkel
  2. Avontuurlijke sporten
  3. Kampeerwinkel
  4. Buitensportwinkel
  5. Hardloopwinkel
  6. Sportkledingwinkel

Geschreven door het bedrijf

Vi er et familieeid selskap som ble grunnlagt i 2004 i Älvdalen, nord i Dalarna. Vi tilbyr et komplett utvalg innen langrenn og rulleski, som vi selger både på nett og i vår butikk i Älvdalen. Uansett om du trenger langrennsski, skismøring, reservedeler eller annet utstyr, finner du alt du trenger fra ledende merkevarer hos oss! Det viktigste for oss har alltid vært at du som kunde blir fornøyd – både når det gjelder den profesjonelle veiledningen du får og utstyret du velger å investere i. Derfor tilbyr vi deg det samme produktutvalget, tjenestene og behandlingene som er tilgjengelige for eliteutøvere. I tillegg har vi utviklet våre egne unike strukturer, som har ført til stor suksess, inkludert VM-gull.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

92 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har ikke mottatt pakken enda

Har ikke mottatt pakken enda. Merkelig med kundetilfredshetsundersøkelse før det!!!

Takk for at du la igjen en anmeldelse. Det hjelper oss mye.

Dessverre hadde Postnord problemer med forsinkelser i noen forsendelser gjennom tollen i Norge under Black Week, og dette har påvirket deg. Vi beklager dette på det sterkeste. Informasjonen vi har mottatt fra Postnord er at alle pakkene nå har ankommet Norge og er på vei til deg.

Til din informasjon ble alle bestillinger sendt i tide fra oss, men siden de går samlet på en pall gjennom tollen i Norge, blir de ikke skannet før de har passert tollen (og det kan derfor se ut som om vi ikke har sendt bestillingen din).

Ta kontakt med oss ​​via supportskjemaet nederst til høyre på nettsiden vår, så gir vi deg en liten kompensasjon for forsinkelsen.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Får stadige påminninger om å vurdere…

Får stadige påminninger om å vurdere opplevinga, men har enda ikkje fått nokon pakke. 10 dagar etter bestilling står pakken framleis som registrert, men ikkje sendt.

Fint å få ei skikkeleg forklaring på kvifor det vart sånn etter å ha lagt inn omtale.

Ikke imponert

Vel, det kan jo bli bedre. Men bestilte sko den 28/11 og i dag er det den 9/12 og det står foreløpig bare registrert hos PostNord. Ringte kundeservice og hun mente den lå i kø ho tollen, men det blir ingen toll på den. Så jeg skjønner ikke helt. Håper bare den kommer fram til jul. Jeg har mottatt pakker fra alle andre jeg bestilte i samme tidsrom
. Skjønner det tar lenger tid fra Sverige men PostNord har ikke fått pakken ennå. Er ikje akkurat imponert og kommer nok ikke til å bestille herifra igjen.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Forsinket leveranse av varer pga Black Week

Varene var ikke sendt etter 2 uker, men fikk etter hvert melding om at det var problemer med sending pga Black week. Varene ble levert.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ikke mottatt. Fått purring på å gi anbefaling.

Fått purring på å gi anbefaling.
Har ikke mottatt mine Icebugs løpesko og kontakt oss skjema fungerer ikke.
Denne butikken er ikke til å stole på

Dårlig kundebehandling

Dårlig kundebehandling. Satte min bestilling 29. Nov og nå 9. Des er pakken fremdeles ikke sendt til posten.

10.12-2025
Snakket med post nord, de har ikke fått noe pakke over grensen.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Lang leveringstid og svartid på…

Lang leveringstid og svartid på kundeservice .. Pakken min har stått som registrert hos PostNord i over en uke nå, men er tydeligvis fortsatt ikke blitt levert inn til PostNord

30 november 2025

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

It came late my package

I didn’t have my package but it was marked like delivered, after 3 days I got the message that my package was here .. but you asked me how was the product before it came.. now I got it .. it’s great .!! Thanks.!!

24 november 2025

Skistart har endret hjemmesidene

Skistart har endret hjemmesidene. Og byttet lager.
Nå kan vi heller ikke logge oss på "Min Konto"
Jeg bestilte nye ski i Juli til nesten 7000 kr. Fikk beskjed for 10-12 dager siden at ordren ble annulert. Måtte da legge inn ny ordre på samme ski. Så skulle jeg få tilbake pengene. De skulle bli overført for en uke siden, men har aldri sett noe til pengene. De har sluttet å svare på mail fra meg. En forferdelig opplevelse og elendig service! Anbefaler å holde seg langt unna Skistart.no til de har fått ordnet opp i lageret sitt og fått fiksa Login og hjemmesidene sine.

4 september 2025

Hei Geir,
Det stemmer at vi i Skistart har byttet lager og kundesupport. Jeg er på den nye kundesupporten og ber deg kontakte oss på kundsupport@skistart.com eller via "Kontakt oss" nederst til høyre på skistart.no.

Jeg kan ikke se at du har vært i kontakt med oss ​​siden vi endret nettstedet, men vi vil selvfølgelig sørge for å hjelpe deg umiddelbart.

Jeg beklager sterkt at vi ikke kunne hjelpe deg raskt og korrekt fra starten av.

/Johan, skistart.no

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Positiv opplevelse,godt utvalg av…

Positiv opplevelse,godt utvalg av kvalitetsprodukter, rask levering og gode betalingsløsninger

5 juni 2025

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Mangler kritisk informasjon på nettsiden

Skistart er et nettsted som selger ski og skiutstyr, noen ganger med gode rabatter. En god del av det de selger er helt kursnt vare. Jeg kjøpte et par rabatterte Salomon felleski, men det viste seg at det ikke var mulig å feste et par Rottefella Move bindinger på dem. Det er ingen informasjon på nettsiden om systemet/standaren på bindingsfesteplaten på skiene jeg har kjøpt, så jeg klare ikke finne ut om det finnes et adapter å få kjøpt. Ingen advarsel eller angivelse av system under spesifikasjonene for produktet. Emballasjen beskyttet skiene godt, men er umulig å gjenbruke, så retur er vanskelig. Jeg har forsøkt å kontakte selger, men blir møtt av en chatbot som kun er trent på sending- og returspørsmål. Ingen mulighet til å få kontakt med et menneske.
Oppdatering: Jeg fikk kontakt med kundeservice, de var hyggelige, og de kunne opplyse meg om:
1. at det ikke finnes noe adapter slik at man kan sette på en vanlig binding (NIS/IFP)
2. At salomon har egne Move-bindinger, men at de heller ikke passer skiene jeg har kjøpt
3. At de ikke har noen bindinger som passer til mine ski
4. På spørsmål om hva slags standard eller typebetegnelse det er på bindingsplatene på skiene jeg har kjøpt, lot de være å svare, og bare lukket kommunikasjonen. Så det vil være umulig for meg å finne en binding som passer uten å ta med skiene til en sportsbutikk.

19 mei 2025

Antwoord van Skistart

Hej Thomas, vi håller på svarar på din chat nu. Vi har inte bemanning på plats sena kvällar men svarar så snart vi har möjlighet. Du kan också ringa in till oss fram till 11.30 eller välja att bli uppringd om det passar bättre, skriv i så fall i chatten så ringer någon som kan bindningarna upp dig.
Tel 21 93 76 33
I chatt kan du skriva "kundeservice" eller "menneske" så kommer du till oss

God kundeservice og oppfølging

God kundeservice og oppfølging. Nettsiden er lagt opp med mange spørsmål slik at man kan forsikre seg om at man få det produktet som passer til en selv. Høy kvalitet på skiene og monteringen av bindinger.

20 maart 2025

Antwoord van Skistart

Så hyggelig å lese vurderingen din, tusen takk for at du tok deg tid. Velkommen tilbake!

Bra utvalg

Bra utvalg, priser og rask levering

1 april 2025

Supre ski til god pris

Har kjøpt mange par ski fra Skistar de siste to årene, fordelt på tre bestillinger. Høy kvalitet på ski og montering, til virkelig gode rabatter. I 2023/24-sesongen hadde de svært lang leveringstid og nærmest fraværende respons på kundeservice, derav dårlige omtaler på den tiden. Men skiene kom til slutt.
Nå i 2025 kom leveringen raskt og uproblematisk. Jeg kommer til å kjøpe fra dem igjen.

1 februari 2025

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Hvor er pakken min og når kommer den faktisk fram?

Jeg bestilte et par Altra Lone Peak 9+, dame, farge black/teal, str. 41 - som dere hadde to par av på lager da jeg la inn ordre natt til 3. april (2025). Ordrebekreftelse er mottatt kl. 01:41. Skoene er visstnok sendt fra dere samme dag, 3. april kl. 15:12, men åtte - 8! - dager senere lar pakken seg fortsatt ikke spore på Postnord. Postnord har ikke mottatt pakken ennå. Likevel står pakken oppført som «Levert» når jeg sporer ordrenummeret på Skistarts nettside. Den er absolutt ikke levert. Men pengene er trukket fra mitt kredittkort - det ble gjort det øyeblikk jeg la inn ordren.
Det skal ikke ta mer enn en uke å levere en vare som finnes på lager fra Sverige til Norge, og det skal i hvert fall ikke ta mer enn en uke faktisk å levere pakken til budselskapet fra man har registrert at man har en pakke man vil sende.
Dere har ingen e-post-adresse dere kan nås på, kun telefon og chat. Dette er for dårlig. Hvor er pakken min og når kommer den?

Oppdatering 1, 14. april 2025: Har sendt e-post til oppgitt adresse nå. Pakken er fortsatt ikke mottatt av Postnord.

Oppdatering 2, 25. april 2025: Pakken kom til slutt fram. Men det er ugreit at pengene trekkes fra konto så fort ordre er lagt inn før pakken er sendt, særlig når den ikke kommer fram før (altfor) lenge etterpå. Det er også ugreit at det tar så lang tid før pakken når Postnord og lar seg spore. Det er særdeles ugreit at pakken er registrert som levert på Skistarts egen nettside når Postnord ikke engang har mottatt den. Det er heller ikke akseptabelt at man må ringe for å få kontakt med kundeservice. At et seriøst selskap er mulig å kontakte på e-post er minimum - alt annet tyder bare på at man ikke ønsker kontakt. Sist men ikke minst har kundeservice mast om at jeg skal endre denne anmeldelsen siden de var så greie å svare meg og ta tak i saken. Det er ikke akseptabelt. Så jeg øker fra en til to stjerner fordi varen faktisk kom fram, men denne måten å drive butikk på og forholde seg til kunder er useriøs.

11 april 2025

Antwoord van Skistart

Uppdatering: Har du fått ditt paket, eller spårning på paketet?
Har du kontaktat oss? Vi vill lösa det här

Hej Julle, vill du skicka ett meddelande till info@skistart.com med ditt ordernummer så ska vi hitta vad som skett med pakken
Eller gå in på chatten och skriv Kundeservice så kommer du direkt till oss
/Marie-Louise

Problemfritt

Har handlet her flere ganger. Alltid problemfritt. Lett å finne frem og konkurransedyktige priser.

24 oktober 2024

Good price

Easy, good price

7 april 2025

Antwoord van Skistart

Thank you for this nice review! Welcome back!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Grei nettside ,lett og finne frem

Grei nettside ,lett og finne frem. Rask levering og greie priser på sko,som jeg handlet denne gangen 👍😊

28 maart 2025

Dit is Trustpilot