Professionele huidkliniek!
Ben zeer tevreden over mijn behandelingen door Sofie en Dr. Wu. Heb meerdere moedervlekken en andere plekjes laten weg shaven en laseren en het resultaat is heel mooi geworden!

Antwoord van SKN2
Een cosmetisch dermatoloog kent de huid van binnen en van buiten. Zo wordt er niet alleen meegedacht vanuit cosmetisch, maar ook vanuit dermatologisch oogpunt. Wij bieden u de best mogelijke behandeling die bij u past. U kunt bij SKN2 o.a. terecht voor het verwijderen van moedervlekken, behandeling van pigmentvlekken en het laseren van uw bikinilijn.
Grauwaartsingel 476 – 478, 3541DA, Utrecht, Nederland

Antwoord van SKN2
Weer op kundige en prettige wijze geholpen door mevr Tillema.

Antwoord van SKN2
Wat een fijne duidelijke uitleg. Eerst een intakegesprek gehad. Daarna goede adviezen gekregen met duidelijke uitleg. Na de intake kreeg ik gelijk een microneedling behandeling en hebben we een vervolgafspraak ingepland. Leuke bedrijf en fijne meiden waar je je gelijk op je gemak voelt. Super fijn!

Antwoord van SKN2
Wat een prachtig resultaat!.
Had mijn overbeharing in het gezicht veel eerder moeten laten laseren!
Vond het toch spannend maar huidtherapeut Sofie Tillema wist mij direct op mijn gemak te stellen.
Inmiddels mijn onderbenen ook laten laseren en wat ontsierende bloedvaatjes op mijn bovenbenen.
Uiteraard is de behandeling niet geheel pijnloos maar dat word je tijdens de intake allemaal duidelijk uitgelegd.
Wat een super aardige en professionele benadering kun je hier verwachten! Absoluut 5 sterren waard.

Antwoord van SKN2
Super fijne behandeling gehad. Leuke, lieve meid met verstand van zaken.

Antwoord van SKN2
Zeer effectieve gezichtsbehandeling (reiniging & ontharing). Professioneel met veel zorg en aandacht! Top locatie en zeer transparant in het maken van afspraken. Echt een aanrader!

Antwoord van SKN2
Bikinilijn laten laseren. Fijne sfeer. Totaal niet ongemakkelijk, fijne laser en mooi resultaat. Aanrader!

Antwoord van SKN2
Super goed geholpen voor mijn acne problemen! Erg fijne locatie in Utrecht dicht bij het OV.