SkønhedOgNegle.dk Reviews

TrustScore 5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Dejlig nemt at bestille fra SkønhedOgNegle. Kun super gode produkter at vælge imellem. Får altid virkelig gode deals, fordi jeg har tilmeldt mig nyhedsmails. Sødeste Bjørg udvælger selv alle produkter... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Skønneste Bjørg yder altid Top service….og lidt til ❤️ En fornøjelse uanset det drejer sig om en online bestilling eller en behandling i klinikken. Så sød og imødekommende, altid.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Elsker alle deres produkter🤩 Man kan virkelig mærke at Bjørg selv har testet dem, og selv står 100% ved dem. Har aldrig købt noget jeg ikke var tilfreds med, også er det fantastisk og hurtigt service... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er ny kunde, og jeg må sige at jeg er mere end tilfreds. Jeg købte en vippe serum hos dem, og betalte hele 199 kr mindre end hvad den koster alle andre steder. Desuden kan man se alle ing... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Nagelstudio
  2. Cosmetische producten leverancier
  3. Cosmetische producten groothandelaar
  4. Schoonheidssalon
  5. Wellnesscentrum

Geschreven door het bedrijf

Hos SkønhedOgNegle.dk koster fragten 49 kr. ved levering til en GLS Pakkeshop eller bestiller du for mere end 699,- kr. er fragten helt gratis. Levering på 1-4 hverdage. Alle vare er specielt udvalgt.

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

20 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service og hurtig levering 😊

5 september 2022

Kh Team Skønhed & Negle

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Virkelig skuffende kundeservice håber andre læser denne anmeldelse før køb

Virkelig skuffende kundeservice

Købte 2 hairplus øjenvippe serum 3ml i hver. Da den ene ikke engang holdt 4 uger, åbnede vi den helt nye og så den heller ikke havde mere en lidt under 1 ml i.

Kontaktede skønhedOGnegle.dk da jeg både synes 1000kr er utrolig mange penge for næsten ingenting. Skrev en mail for at fortælle dem måske der var nogle fejl på flere af deres serum, evt forkert opbevaring.

Får et svar tilbage, der hedder: jeg har ikke har lukket den rigtigt! (Øh, den var helt ny med lukke-klistermærke på.) plus jeg kunne bare købe igen og bruge flere penge på en ny selvom jeg ville få lidt rabat.

Simpelhen for ringe man ikke bliver troet på, eller de vil tjekke deres vare så andre kunder ikke får samme oplevelse.

Så kan ikke andet end at dele min oplevelse og sige, lad være med at købe din hairplus serum der, medmindre du gerne vil købe en ny få uger efter. (De ikke billige)

Modsvar tilbage:

Jeg skal ikke købe mere hos jer, da i ikke løser det problem som en kunde reportere til jer.
Mine forhenværende anmelder har intet at gøre med dette problem eller din virksomhed. Det er vigtigt at fortælle hvordan man bliver behandlet af virksomheder generelt. Det virkelig pinligt hvordan du taler udenom et aktuelt problem og din løsning er man skal betale flere penge til jeres ubehøvlet virksomhed. Jeg har ikke bedt om penge tilbage eller en ny, men stadig vælger du ikke engang at tro på kunden.

Bare fordi du nævner mit fornavn istedet gør det ikke jeg sletter denne anmeldelse.

Håber virkelig andre melder tilbage om samme problem og du personligt får dårlig smag i munden.

Rigtig god dag tilbage - Bjørg Lamhauge

19 augustus 2022
Review zonder uitnodiging

Hej Jackie Ferdinandsen
Vi kan se at du er rimelig kvik med alle dine 23 stk. 1-stjerners anmeldelser herinde på Trustpilot under navnet Maria. Vi ved ikke hvorfor du bruger navnet Maria og uden et efternavn da du hedder Jackie :)
Først og fremmest, så måler og vejer Tolure som sagt alle deres produkter inden de bliver sendt ud af døren. Vi har forhørt os både hos vores leverandør selve producenten, og det du skriver der siger de at de aldrig har hørt om før og at det ikke kan lade sig gøre hvis låget har været skruet ordentligt på. Og så vil det ikke kunne lade sig gøre at måle hvor mange ml der er i en Hairplus serum da den er tyk i konsistensen og ikke kan hældes ud.
Som vi skrev til dig i går, så selv om der ikke er noget galt med produktet vil vi dog altid gerne strække os lidt og vi ville derfor give dig 50% på dit næste køb af serum - Max 2 stk. dvs. at du ville få 1 stk. gratis af os + gratis fragt. Vi går meget op i god service som man også kan se på alle de gode anmeldelser vi får. Det tilbud vi har tilbudt dig synes vi er meget fair, men at du ikke vil tage imod vores tilbud er helt op til dig.
God dag til dig Jackie.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har bestilt flere gange og har altid været 100% tilfreds. Lækre produkter og hurtig levering. Tak for det.

12 augustus 2022

Antwoord van SkønhedOgNegle.dk

Vi takker for den super gode og søde anmeldelse og håber at se dig igen ❤️ Kh Team Skønhed & Negle

Altid fantastisk handels-oplevelse

Jeg elsker at handle hos Skønhed og Negle. Der er altid gode tilbud, super service og nærmest dag-til-dag levering. En kæmpe anbefaling til Bjørg og hendes onlineshop Skønhed og Negle.

9 augustus 2022

Hurtig ekspedit 👍

2 augustus 2022

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering. Gode tilbud. Drømmescenarie ville være gratis fragt.

13 juni 2022

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Anmeldelse Skønhed&Negle Jeg kan kun varmt anbefale Skønhed&Negle. Altid den bedste service, og virkelig gode varer og tilbud, og hurtig levering.

Anmeldelse Skønhed&Negle

Jeg kan kun varmt anbefale Skønhed&Negle.
Altid den bedste service, og virkelig gode varer og tilbud, og hurtig levering.

2 juni 2022

God pris

God pris, hurtig levering

5 april 2022

Fantastisk service hurtigt levering

Fantastisk service hurtigt levering. Bedste side ever. Er en fast kunde. Vil altid være det.

3 april 2022

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Den bedste hjemmeside med de skønneste…

Den bedste hjemmeside med de skønneste produkter😍 service og levering er altid helt i top👌🏼Jeg er og bliver fast kunde👌🏼

1 april 2022