Styr unna! Får ikke varen som er betalt for, og ingen svar fra kundeservice. Varene blir bestilt fra Kina, så her er det like greit og bestille fra Temu eller Wish selv. Tracking på forsendelsen viser... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Skogskatt.no er svindel kort og godt. Varer kommer ikke. Sporing er i beste fall falsk. Uansett, når du handler på nettsteder du ikke kjenner fra før, ikke betal på forhånd!
Bestilte sokker, de ble levert i postkassen etter ca. 2 uker. Sendes fra Kina. Pris for produkt + frakt var ikke verdt det, da kvaliteten på produktet var dårlig. Anbefales ikke.
Nisse/gnom kalender Bitteliten kalender i forhold til reklamen. Bildet viser 3 nisser, og det gis inntrykk av at det er noe nissegreier hver dag, men kalenderen er full av masse gummijuggel.... Toon meer
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
SVINDEL !!
SVINDEL !!! Hadde det vært mulig å gi -stjerner så hadde de fått -100 av meg.
Vi kjøpte julekalender med fotballfigurer til guttungen. 400kr for 24 miniaturfigurer av det som skal ligne fotballspillere, totalt desformerte ansikter. Alle spillere er like, noen har skjegg, vi klarte ikke kjenne en engang. Figurene er av gummi, hvis du klemmer litt på figuren så knekker de i to. Katastrofe !!!
STYR unna denne nettbutikken
STYR unna denne nettbutikken, er bare svindel! Kjøpte adventskalender som skulle være kjempe stor med flotte tøy nisser inni, det er 3 tøy nisser resten er pittesmå plastikk ting. Betalte over 400kr for denne, den er ikke verdt 50kr en gang! De burde virkelig skamme seg!!!!
Styr unna
Styr unna. SVINDEL TIL DE GRADER. De viser en STOR Julekalender med gnomer/julenisser. Fikk på døra i går. Var jo liten. Styr unna.
DETTE ER REN SVINDEL ALT SAMMEN.STYR…
DETTE ER REN SVINDEL ALT SAMMEN.STYR UNNA
Ikke kjøp noe her
Ikke kjøp noe her. Forferdelig dårlig svindelside. Du blir lurt på alt du kjøper og de svarer deg ikke på mail og du får ikke returnert. Møkkaside
Advarsel dette er en svindel
Advarsel dette er en svindel. De lurer deg. De reklamerte med en Mega stor julekalender og Halloween kalender. Fikk miniatyr utgave. De svarer ikke prøvde avbestille samme dag. Går ikke legge ved bilder dessverre, ellers hadde jeg gjort det.
Lot meg lure og bestilte magnetisk…
Lot meg lure og bestilte magnetisk frontrutedeksel. Bare juks. Det er søppel, og er lager av tynn nylon som kan sammenlignes med stoffet i en paraply.
Advertisement for gloves was a scam
Advertisement for gloves was a scam. Bougjt the gloves and they didnt perform at all, especially on promised waterproof.
Stay away
Chinese company in a norwegian looking shell
Ubrukelig kundeservice som ikke svarer
Ubrukelig kundeservice som ikke svarer. Er en dropshipping nettbutikk som betyr null varelager i Norge (varer sendes fra Kina) og ekstremt dårlig kvalitet på produkter. Støtter kun ordentlig norske butikker fra nå av!
Dårlig vebside og produkter
Vi har vestilt magnetisk frontrute for bil. Det er ikke bare at vi ventet så lang tid, men det som vi har mottatt er ikke det samme som som er i annonse. Vi har fått noe søppel fra Kina, uten magneter, tynt som nylon ... eneste som matcher er fargen. Nå ser jeg at fleste anmeldelser her er som min, negative.
Vebsiden anbefales ikke, hold dere unna disse svindlere.
Fikk aldri varene eller bekreftelse men…
Fikk aldri varene eller bekreftelse men ble trukket
Ordered a modelmaking drill &…
Ordered a modelmaking drill & screwdriver set with battery driven handle, received a manual one with only screw bits. Not what I ordered at all.
Disappointed at having been fooled. These guys are thieves.
billige ubrukelige kopier med bilde fra merkevare
Trudde eg kjøpte stichy fra en norsk butikk, da dei brukte bilder og video av stichy i annonsa. fekk billig ræl fra kina som ikkje kan brukast meir en 30 sekund. lang leveringstid.og ingen vits i å klage då en må ha testa den etter 48 timer for å klage. eg var på ferie då den kom sidan den brukte mange veker i posten.
Klesfikseren,prislappfester haha.
Klesfikseren. Jeg må le. Og skulle ønske jeg hadde lest her inne først. Det er samme du fester prislapp med, og jeg får fader ikke min til å fungere en gang. Styr unna. Dette er ikkenoe klesfikser, lager hull i klærne!!!! Prøvde i en altfor dyr kjole,dessverre.
Kjøpte en Klesfikser pistol som skulle…
Kjøpte en Klesfikser pistol som skulle være et enkelt redskap for å feste til små sømmer eller annet. Når jeg fikk utstyret fra Skogkatt var det ikke det jeg fikk. Jeg fikk en som så helt lik ut som på reklamen men det viste seg å være et helt annet verktøy enn det de sier på sine sider. Det er en prislapp fester, ikke klesfikser. Kan ikke brukes på klære i hele tatt siden den lager store hull i klærne og fester selvsagt ikke det du ønsker å feste. Dette er lureri, styr unna produktet, bedre å bruke vanlig nål og tråd evt sy på trykk knapper.
Defekte varer
Prøvde den håndholdte symaskinen som er reklamert for overalt. Lager kjempestor hull i klærne og er bare søppel. Kjøpte også en massasjebørste til katt som er defekt.
Tok kontakt med de. De sa jeg skulle beholde varene og få 30 prosent tilbakebetalt. Noe som er helt tullete når det er defekte varer...
Styr unna !
Annonsert vare var endret til en mye enklere vare der du bestillte.
Annonser vare var et lite verktøy som kunne brukes både til drilling og skruing, og var oppladbart. Et praktisk lite verktøy. Jeg studerte ikke det bittelille bildet som muligens dukket opp fra intet, da jeg bestillte...da jeg tok det som en selvfølge at det var rett verktøy, det annonserte,som bestillingen gjalt.
Jeg mottok et mye enklere apparat i går, det var kun til å skru, og ingen ladebehov...
Du snakker om, ...for et sleipt opplegg.
Sendt klage-email i dag, ber om returadresse. Og vil ta det opp med Klarna.
Jeg så samme annonsen i dag, med det avanserte lille verktøy, men da jeg gikk inn på bestillingssiden , så jeg det lille bildet av jukseverktøyet,...så det er tydelig at de tjener penger på svindelen.
Dette er en kinabasert nettside
Dette er en kinabasert nettside. Prduktene jeg mottok er overpriset (koster langt under 1/3 på temu), og kvaliteten så dårlig at jeg ikke tør bruke dem. Usikker på om de er CE- godkjent. Retur til Kina koster en formue. Når du ber om retur/refusjon blir du tilbudt å beholde varene for halv pris. Tenker butikken tjener grovt på at folk ikke orker returnere. Kjøp heller samme vare på temu.
Dit is Trustpilot