Ble tatt godt imot. Ekspeditrisen kjente meg igjen fra forrige handel. Hun fant fram noen sko som kunne være aktuelle og jeg fikk prøve. Hun forsto godt mine utfordringer i forhold til hælhøyde - buke... Toon meer

Jeg en ecco sko med 1450kr . Det kvalitet var dårlig, etter bruk for to måneder, stoff er ødelagt Tusen takk for Skoring - Mo i Rana . Med 5 ***** Jeg tok kontakt med Skoring på Mo , de var... Toon meer
Veldig god service da jeg skulle kjøpe sko 🥾 og enda bedre da jeg en stund senere kom inn med en skade på skoen. Tusen takk for veldig god service, at dere brukte mye tid på å hjelpe meg. Jeg handler... Toon meer

Mod Skoven 12, 8541, Skødstrup, Denemarken
Vraagt klanten om een review

Antwoord van Skoringen
A very nice lady behind the counter helped me to a new pair of shoes, which was why I entered the shop in the first place.

Antwoord van Skoringen
Satisfied the quality of the product and the services of worker 🥰
Recommended the store and the product .

Antwoord van Skoringen
Så utrolig mye fint på denne butikken, ikke bare sko, men masse fine vesker og annet accessories. Super service, ryddig og innbydende fremstilling av varene.

Antwoord van Skoringen
Betjeningen var mest opptatt av egen mobil , og viste meg egentlig ikke noe oppmerksomhet før jeg henvendte meg til dem. Hadde det ikke vært for at jeg måtte ha de skoa, pga et rehabiliteringsopphold, hadde jeg masjert rett ut. Jeg har litt trøbbel med bevegelse, men like vel, måtte jeg gå til disken med skoen for å få riktig str. Har opplevd slett kundeservice her tidligere også. Bla i fjor da jeg bestilte sko der, de lovte at de skulle komme da og da, men har fremdeles ikke sett og hørt noe fra de

Antwoord van Skoringen
Jeg måtte bytte skoene. Veldig fornøyd med tjenesten, veldig flink og pålitelig personell. 👍

Antwoord van Skoringen
Very accomodating to all kinds of customers they seems so helpful and happy to ask what you need.

Antwoord van Skoringen
Hyggelig og profesjonell betjening, godt utvalg, god service