Et fint sted men oplevelsen svarer ikke til hvad en romantisk ophold med 3 retters gourmetmiddag (kartoffelsuppe, marineret svinemørbrad og citronformage) koster. Vi fik kaffe, kage og en flaske vin... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord
Vi havde fået et gavekort til et ophold for 2 personer til en værdi af 3.295 kr. inkl. 1 overnatning, 1 hovedret og rundvisning. Selve stedet er virkelig skønt med masser af charme, historie... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi er netop hjemvendt efter en enkelt overnatning på deluxesuiten. Vi skulle nok have booket en overnatning mere, da vi brugte noget tid på at finde os til rette - vi kommer normalt ikke så fine st... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Dejligt ophold Vi havde akut brug for en forkælelse… Og jeg skal love for vi fik det på Skrøbelev gods 🥰 Lige fra jeg bestilte til vi tog hjem. Chefen som bare forstod vores situation l... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Midt i det H.C. Andersen kaldte Danmarks have er Skrøbelev Gods beliggende. I årstallet 1669, midt i den aristokratiske og ekstravagante periode, blev Godset bygget. Det prægtige gods er blevet fuldstændig renoveret og er nu et romantisk hotel med smukke dobbeltværelser og suiter med egen jacuzzi De flotte og dekorative lofter og antikke slots møbler, guld spejle, krystal lysekroner og prægtige ægte tæpper, giver Skrøbelev Gods ved det sydfynske øhav en uovertruffen imødekommenhed og charme. Vi kan tilbyde dig den perfekte ramme for et romantisk gods- & herregårdsophold, det være sig bryllup eller fest i de elegante selskabslokaler, firmafest, kursus & konference eller et luksus weekendophold med familie eller gode venner. Det sydfynske øhav er stadig et af de fortrukne område for den kræsne feriegæst. Den gamle herregård og nu gods er en smagsfuld kombination mellem gammelt og nyt. Det er beliggende kun 3 kilometer fra Rudkøbing og ca. 15 minutters kørsel fra Svendborg.
Geschreven door het bedrijf

Gastronomisk lunch & middag med imødekommende og smilende tjenere

Skrøbelev Hedevej 4, 5900, Rudkøbing, Denemarken

Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Antwoord van Skrøbelev Gods
alt for dyrt i forhold til kvalitet og service, levede slet ikke op til forventningerne

Antwoord van Skrøbelev Gods
Vi var 2 Pers og et vennepar.
Venlig modtagelse og fin oplysning om opholdet. Rigtig god rundvisning og op lysninger om godset. Lækre værelser og dejlig at der ikke var TV. Medvirkende til et afslappende ophold. Dejlig middag, men lige et lille minus til betjening
Vi bestiller vin og fik den serveret men så glemte man lige maden som vi måtte vente 50 min på.
Men ok alle kan fejle.
Et rigtig godt ophold.
Vi kommer helt sikkert igen.
Friedrich Callesen

Antwoord van Skrøbelev Gods
Stemningen på stedet og personalet var søde og i mødekommende. Rigtig god rundvisning og dejlig mad i restauranten

Antwoord van Skrøbelev Gods
Vi havde et gavekort til dette sted og anvendte det i maj. Egentlig et hyggeligt sted. Men ordet TILLÆG kom til at dominere oplevelsen. 2 kopper kaffe ved ankomst kostede 90 kr! Der var tillæg for helligdag, tillæg for weekend, tillæg for hund, tillæg for at få en forret eller en dessert. Og vi var nødt til at købe ekstra mad, da hovedretten var noget, en sulten 5 årig nemt havde spist op. Rundvisningen var lidt komisk, rundviser sludrede løs om visse personer, som jeg ikke må nævne.
Der var ikke TV på værelserne og egne mad og drikkevarer måtte ikke nydes på værelset og området!
Ærgerligt nok kom disse ting til at trække en ellers rimelig oplevelse ned.

Antwoord van Skrøbelev Gods
Der var en venlig modtagelse, værelser var fine og behagelige.
Maden var virkelig god.
Udenom var holdt fint, og man lagde ikke mærke til, at enkelte bygninger stadig skal istandsættes

TAK til alle på Skrøbelev Gods🤗
Vi har haft et dejligt lille familieophold på det smukke SKRØBELEV….
Vi har oplevet skønhed- historie- meget lækkert mad og ikke mindst et dygtigt venligt personale😊
Vi kommer meget gerne igen!
Birthe med familie

Antwoord van Skrøbelev Gods
Jeg holdt min 50 års fødselsdag på Skrøbelev Gods og havde en helt fantastisk weekend sammen med mine gæster. Rammerne var perfekte og personalet var opmærksomme og fornemmede hvad vi havde brug for inden vi spurgte. Jeg kunne ikke have ønske mig en bedre weekend.

Antwoord van Skrøbelev Gods
Kompetente,imødekommende og venligt personale. Værelset rent og nydeligt. Stor ros til hele personalet

Vildt dyrt ophold
Skrøbelev Gods samarbejder med et firma der hedder SAF Partners ApS som vi har fået gavekort til på værdi 5895 kr.
Havde 10 forskellige datoer og ringede for at få Skrøbelev Gods til at give os ophold på en af disse, jeg snakkede med en mand fra Skrøbelev Gods, han sagde nej til alle datoer, alt var udsolgt :(
Har fået et gavekort der er betalt for flere overnatninger som de ikke kan/vil indløse uden mere betaling. Mod at betale 1200 kr. ekstra kunne vi få opholdet, alle andre datoer blev det kun dyrere. Værelserne var ikke at råbe hurra for selv om man skulle betale ekstra.
Det er på stedet forbudt at indtage mad og drikkevare man har medbragt. Udløser en kæmpe bøde :(
Men det er tilladt at stå og ryge foran værelserne så man må holde vinduerne lukket.
Selv om opholdet var dyrt fik vi stor ekstra regning.
Vil ikke anbefale det til andre uden jeg ved de har masser af penge.
I alt blev opholdet så dyrt at vi kunne have holdt en ferie på et bedre hotel med alt inkluder på Gran Canaria.
Vi var i meget god tid da vi forsøgte at bestille ophold, vi havde mange datoer vi kunne, det billigste vi kunne få var at betale kr. 1200 ekstra ellers steg det voldsomt. Vi er ikke ryger, så ikke i orden andre gæster ryger foran værelset😰 kommer ikke igen.

Antwoord van Skrøbelev Gods
Fantastisk opphold i Godsforvalterboligen med dejlig mad to aftener i træk. Skøn atmosfære og søde sjove tjenere. Da min lille baby ikke ville være med til noget som helst på vores anden aften gik en sød tjener over med varm mad til mig. Det var virkelig god service og hele følget følte sig godt taget hånd om.
Et lille forbedringspotentiale: der var ingen kroge eller bøjler til at hænge overtøj på i gangen eller i de to værelser i stue etagen, men det var også det eneste jeg savnede på det tre dage lange ophold.

Antwoord van Skrøbelev Gods
Vi har nydt opholdet den 29/9-1/10-25.
Rammerne levede op til vores forventninger. Rundvisning på godset var en oplevelse. Vejret var sol alle dage. Både personale og morgenmad, frokost, aftensmad var super. Vi vil kun varmt anbefale.
Tanker til ejer og personale. Tak
Mvh
Aarestrup Smith

Antwoord van Skrøbelev Gods
Voldsomt dårlig oplevelse med Skrøbelev Gods. Vi havde bestilt et ophold gennem Deal.dk og ringede tre måneder forinden vores planlagte besøg, hvor vi får fortalt, at der ingen ledighed er af den type værelse ved vores 5 mulige datoer. Sjovt nok havde de fuld ledighed ved de opgraderede værelser på alle datoer, hvorfor vi så vælger at betale for en opgradering (det er hvad det er).
Ca. 1,5 dag inden vores ophold bliver svigerfar indlagt på sygehuset i kritisk tilstand med adskillelige blodpropper i hovedet, så vi ringer for at informere om, at vi ikke har mulighed for at komme derned alligevel. Vi beder derfor om en ny dato inden d. 20. december. De siger, at det kan vi godt, men at det vil komme til at koste 995kr ekstra pr. overnatning. Skrøbelev siger, at det er de selvfølgelig meget ked af at høre, men at de må opkræve det beløb på 2000kr for den sene aflysning. Taget situationen i betragtning, synes jeg det er smageløst at opkræve ekstra gebyr ovenpå den allerede opgraderede Deal.
Var der mulighed for at give godset 0 stjerner, så havde jeg gjort det! Vi kommer aldrig til at overnatte her. Sørg for at I er sikre på at I kan møde den bestilte dato uanset om der skulle opstå en nødsituation. Der er i hvert fald ikke noget medmenneskelighed at hente fra Skrøbelevs side.

Antwoord van Skrøbelev Gods
Vi var 8 personer af sted hvor af 6 personer boede i Godsejerhuset i helt fantastiske idylliske omgivelser og 2 personer på kærlighedsstien i det skønneste værelse 17-19/9 2025 Vi startede første dag med en helt fantastisk frokost med 5 forskellige råvare😋skøn betjening af sød og venlig tjener senere en dejlig rundvisning på godset, derefter en vinsmagning der var utrolig underholdende senere aftensmad der kan ikke sættes en finger på den fantastiske gourmet middag med gode vine næste dag startede med dejlig morgenbuffet o.s.v. Alt i alt en skøn oplevelse der VARMT kan ANBEFALES👍👍👍👍👏👏👏👏🇩🇰🇩🇰🇩🇰VH Brian og Maj-Britt🇩🇰

Antwoord van Skrøbelev Gods
Smukke omgivelser fine værelser hyggelig restaurant og meget vigtigt maden var bare perfekt rigtig lækkert
MVH. Flemming

Antwoord van Skrøbelev Gods
Lees meer over geverifieerde reviews.