Sky Sense

Oplichters!!! Vorig jaar in november winterjas besteld, maar waardeloos lelijk regenjasje gekregen. Stappen ondernomen via nietbezorgd.nl en heb gelukkig mijn geld terug.

Bende oplichters die blijkbaar maar ongestoord kunnen blijven verder doen. Kleding besteld en betaald. NOOIT aangekomen. Op mails werd er geantwoord met uitvluchten. Uiteindelijk "iets" chinees on... Toon meer

Bestelling 2 hoodies met bedrag van €62,91. Bestelling ontvangen 2 waardeloze synthetische t- shirts met een waarde van nog geen €5. Mail gestuurd naar sky- sense maar daar zitten medewerk... Toon meer

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Oplichtersbende! Zoals in eerdere reviews ook al…

Zoals in eerdere reviews ook al uitgebreid gemeld.....nooit hier iets bestellen. Dit zijn oplichters die niet leveren wat je besteld hebt en vervolgens niet meer bereikbaar zijn. In mijn geval ging het gelukkig maar om een artikel van 30 euro, maar het blijft zonde van het geld. NOOIT HIER KOPEN DUS!!

22 januari 2025

ook ik ben erin gestonken

ook ik ben erin gestonken, maar liefst 4 fleece blouses gekocht, door dat de korting bij elk product opliep. toch 140 euro bij elkaar. inderdaad waardeloze jasjes toegestuurd gekregen en lees nu dat vervolgen van de producent niets oplevert. snert en ik had me zó voorgenomen nooit meer in zo'n nep advertentie te trappen. weer leergeld moeten betalen

Foute levering

Foute levering. Heb een winterjas met witte voering en capuchon besteld van € 49,95 .Kreeg een klein pakje met hierin een plastic regenjasje geleverd. Heb nu een verzoek gedaan bij NietBezorgd.nl om het bedrag terug te vorderen. We wachten nog even of Sky Sens nog reageert.

Artikel niet geleverd

Meer dan 2 weken geleden bestelling gedaan en wacht nog steeds. Ze hebben me geantwoord na 4 dagen dat ik een mail heb gestuurd en beweren dat het alsnog zou geleverd worden. Mijn track en trace link is niet meer beschikbaar en de site ook. Ben dus mijn 40 euro kwijt.
Oplichters zijn het! Wees gewaarschuwd...

Oplichters Opgepast niets kopen

Oplichters Opgepast niets kopen. Jas gekocht en ze sturen niets op Gangsters !!!
Nietbezorgd.nl is bezig om mijn geld te recupereren. En klacht is ingediend bij de politie. Ondertussen is de site verwijderd maar hebben ze nu al nieuwe opgericht. Sky-sense.co.nl
Opletten is de boodschap. U geld word doorgesluisd naar Hong-Kong en u mails beantwoorden ze in het NL. Maar u pakje komt nooit !!!

18 januari 2025

Ik heb een jas besteld bij Sky-sense.nl…

Ik heb een jas besteld bij Sky-sense.nl kijk op track en tracé,bestaat de winkel niet meer en ben ineens al mijn gegevens kwijt, pure oplichting! Ben wel mijn geld kwijt!na 2 maanden heb ik een jas aangekregen een plastieken vodje dat je onderweg in een winkel koopt voor 1€ oplichters!

22 januari 2025

Koop hier niet, oplichters!!!!

Op 25/12/2024 Iaarzen gekocht. Omdat de bevestigingsmail uitbleef, kreeg ik al een vermoeden dat het niet klopte. De volgende dag kwam ik er via Trustpilot achter dat het een slechte webwinkel is. Heb direct de bestelling geannuleerd via een mail, daar is niets mee gedaan. Tot op de dag van vandaag zijn laarzen niet binnengekomen. Meerdere mails naar de klantenservice gestuurd, of ze slaan met hun reactie de plank volledig mis of ze reageren helemaal niet. Ik kan niet wachten tot 5/2/2025 hopelijk lukt het nietbezorgd.nl mijn geld terug te krijgen. Teveel gedupeerden, online aangifte gedaan en een melding bij Consuwijzer. Website is inmiddels online, ze mogen er niet mee wegkomen!

25 december 2024

2 traingspakken gekocht bij…

2 traingspakken gekocht bij sky-sense.nl.
Na 1 maand wachten kreeg ik 2 zwarte T-shirts met lange mouwen van China.
Mail gestuurd naar de shop met mededeling dat het niet klopt. Nadien antwoord gekregen dat het artikelnummer overeenkomt met de bestelling. Maar door het ongemak wel 10% krijg op mijn volgende aankoop… Ondertussen Nietbezorgd.nl gecontacteerd om deze wanpraktijken aan te geven.
KOOP NIETS BIJ sky-sense.nl , dit zijn oplichters uit Hong Kong!!!

30 december 2024

Wat een stel oplichters..heb jas…

Wat een stel oplichters..heb jas besteld nooit geleverd en ontvangen
Mijn advies aan ieder koop nooit wat bij dit waardeloos oplichters zaakje
Telefonisch kun je ze niet bereiken en via de mail niet eens fatsoenlijk antwoord

31 juli 2024

Het spijt me dat ik niet eerder naar de…

Het spijt me dat ik niet eerder naar de recensies op deze site heb gekeken. Ik betaalde voor een warme winterjas, maar een maand later arriveerde er een klein pakketje ter grootte van een zakdoek. deze site is zeker oplichters!

21 januari 2025

3 januari een winterjas besteld en…

3 januari een winterjas besteld en betaald tot heden nog niks binnen geen reactie op mijn mail.
En na het lezen van de reacties weet ik dus zeker dat ik die jas zeker nooit gaat krijgen.

3 januari 2025

Ze leveren niet wat je hebt besteld

Ze leveren niet wat je hebt besteld. Onbetrouwbaar. Je krijgt een ander product geleverd, iets goedkoops uit China. Per mail geven ze aan dat je kan retourneren voor €20 of kan kiezen voor een kortingscode. Bestel hier niet. Contact opgenomen met nietbezorgd.nl

6 januari 2025

Lieve mensen

Lieve mensen, nooit niks bij deze oplichters bestellen! Bijna 1,5 mnd geleden een dikke winterjas besteld en kreeg van daag het pakketje door de brievenbus. Een flinterdun plastic regenjasje. Wat ik hier in en in triest aan vindt is dat minima denken dat ze een mooie betaalbare winterjas bestellen voor een redelijke prijs en ze dan op deze manier belazerd worden! Hoe is het mogelijk dat deze oplichters nog steeds kunnen adverteren?

Bestel hier niks!!

Bestel hier niks!!! Oplichterij...je krijgt niet wat je besteld.
Als je al iets krijgt na lang wachten dan is het n flut artikel maar niet het product wat je hebt besteld.
Het telefoonnummer op hun site bestaat niet!!

Oplichting eerste klas

Op 6 januari heb ik een hoodie besteld bij Sky-Sense.
Het uiteindelijke resultaat kreeg ik vandaag per post toegestuurd...een 100 % polyester ski pully van de allerslechtste kwaliteit. Eerlijk gezegd had ik geen bestelling meer verwacht. Het bedrijf is niet te bereiken of komt per mail met waardeloze excuses. Een en ander gemeld bij fraudemeldpunt.nl, Niet bezorgd en Airwallex. Dertig euro naar de Fillestijnen.
Karel van den Beld

Het zijn oplichters

Het zijn oplichters, kersttrui besteld maar sport shirt gekregen ver na de kerst. Ze beweren dat het klopt met het artikel nummer maar ik kan nergens een nummer vinden. Terug sturen kost € 20 want het moet naar de Filepijnen? Waarom wordt deze oplichters website niet verwijderd van internet?

19 januari 2025