Slaaplekkerzacht Reviews

4,7

Ik heb voor mijn caafs een hangmat en een stabelbed met hangmat besteld, ze zijn van goede kwaliteit en zien er ook goed uit al vond ik wel dat de hangmat die bij het houten huis hoorden wel ietsjes t... Toon meer

Een webwinkel waar je leuke dingen kunt kopen voor je huisdieren. Maar ook nuttige zoals bijvoeding. Heb al diverse keren mutsen en schootlappen of bijvoeding besteld. En alle keren wordt je netjes ge... Toon meer

2 huisjes gekocht voor mijn beertjes. Ze waren er op het eerste gezicht al verliefd op! Ze zitten en slapen er dagelijks in. Ik ga ook zeer binnenkort de cageliners bestellen. De levertijd is wellicht... Toon meer

Uitstekend

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Mooie huisjes in stoffen naar keuze

Super mooie cavia huisjes en tunnels! Zelf de stoffen uitkiezen is natuurlijk extra leuk. De website voelt ouderwets, maar de producten zijn erg professioneel. Na een week waren ze al gemaakt en bezorgd. Ze zien er super netjes uit. Weet zeker dat ze lang mee zullen gaan.

22 augustus 2025

TOP TOP TOP

Zeer snelle levering. Vriendelijke dame, spulletjes van goede kwaliteit en heel mooi gemaakt en ontworpen door Milou! Wij zijn fan en nieuwe klant! 🧡

26 augustus 2024

Ik blijf hier maar bestellen ;-)

Ik heb hier al heel veel moois (en zachts ;-) ) gekocht voor mijn cavia's! Je kunt hier voor een mooi prijsje kwalitatief goede spulletjes kopen. Netjes afgewerkt en fijne stoffen. Snelle levering ook. Echt een aanrader!

16 augustus 2024

Vanuit het asiel als tip slaap lekker…

Vanuit het asiel als tip slaap lekker zacht gekregen voor de cavia’s. Na wat wikken en wegen toch over gegaan voor fleecedekens voor de kooi, peepads en tunnel. Heel fijn en leuk dat je je eigen stoffen kan kiezen veel verschillende kleuren en patronen. De levertijd is inderdaad lang maar dit word ook netjes aangegeven na de bestelling en op de website. Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit en het eindproduct de cavia’s genieten er veel van!

Ze slapen dan nu ook lekker zacht ;)

13 april 2024

Mooie tunnel / blije cavia’s

Aanrader! Heel blij met tunnel voor onze cavia’s. Ziet er mooi uit en fijn formaat. Leuk dat je zelf stoffencombinatie voor tunnel kunt kiezen. Prettige communicatie met eigenaresse van Slaaplekkerzacht. Wijn komen zeker nog een keer bij deze verkoper terug.

8 december 2023

Helemaal super

Bestel hier nu regelmatig spullen voor mijn cavia’s. Fantastisch mooi wat er elke keer weer binnenkomt. Cavia’s zijn blij, ik dus ook! Levertijd erg snel. Heel fijn

28 september 2023

Voor herhaling vatbaar!

Ik heb in 2017 een slaapmuts voor de cavia's besteld die met regelmatig wassen nog steeds meegaat. Nu heb ik een tweede besteld en kon kiezen voor fleece aan de binnenkant. Lekker zacht! Het ziet er weer heel netjes afgewerkt uit. De levertijden zijn passend voor handgemaakte producten. Op de site staat max. 2 weken, voor mij was dat steeds ruim binnen de tijd.

7 april 2023

Mooie, fijne spullen

Erg mooie spullen waar de cavia's blij mee zijn. Ik had al hoesjes voor om de ice pods besteld en nu een hooizak. Handig dat de cavia's zich hier niet aan kunnen bezeren en zoals gezegd erg mooi. Goede service, het (even) wachten meer dan waard. Aanrader!

9 januari 2023

Geweldig bedrijf!

3 bedjes/mandjes gekocht voor mijn drie cavia'tjes, Ze waren er op het eerste gezicht al verliefd op! Ze zitten en slapen er heerlijk in!

De levertijd is wellicht langer dan gewend, maar dit staat duidelijk aangegeven op de website omdat alles handgemaakt is en dat kost heel veel tijd. Volledig begrip daarvoor, maar het is het wachten waard. Erg tevreden!

8 december 2022

Fantastisch bedrijf

Fantastisch bedrijf, mooi producten. Mijn cavia's en egel zijn erg blij met de slaapzakken en tunnels. De ice pods en de hoesjes eromheen waren erg snel binnen en zelf nog 2 hoesjes extra gekregen. Ik ga zeker vaker bestellen en raad het iedereen aan!

27 augustus 2022

Zeer tevreden

Al een paar keer besteld voor mijn kleurmuisjes, hangmatjes, tunnels en puntmutsen en vind het elke keer geweldig. Met liefde en zorg gemaakt, heel netjes afgewerkt en prijzen zijn zeer gunstig. Bovenal zijn mijn muisjes er dol op. Ze slapen er graag op en in en als het vies is gooi ik het gewoon in de was. Vanwege hygiëne moet ik echt op 90% wassen maar het blijft toch mooi en in model.

1 juni 2022

Fantastisch

Hele mooie theemuts voor mijn caafjes besteld. Je mag zelf de stof kiezen, of je er ook een kussentje bij wilt of niet en verschillende maten. Heel veel keuze. Erg blij mee!

7 maart 2022

Klantvriendelijkheid kan beter

Ik heb in een jaar tijd 3x wat besteld. Mijn eerste bestelling was ik zeer tevreden over. Waren de kleine peepads. Daarvan vroeg ik of er 3 een paar cm groter gemaakt konden worden, dat hebben ze zonder vergoeding gedaan, heel lief! Ik gebruik ze nog steeds, zijn nog steeds goed. Natuurlijk door het vele wassen nu wel wat minder van kwaliteit.
Omdat ik zo tevreden was een aantal maanden later mijn tweede bestelling gedaan. Dit was een grote bestelling. Maar helaas sinds deze keer met een slecht gevoel achter gebleven. Had een hangmatje uit de voorraad paar dagen later dan mijn bestelling (die nog gemaakt moest worden) besteld met de vraag of deze gelijk met de andere meegezonden kon worden dus dat ik daar niet extra verzendkosten over moest betalen. Nee dat ging dus niet, dus moest extra verzendkosten betalen op mijn grote bestelling!! Daarbij was het hangmatje uit de voorraad ook niet degene die ik gekozen had! Mailcontact over gehad maar er werd niet opin gegaan.
Van mijn grote bestelling was bekend dat 1 fleecekleur mogelijk niet genoeg was. In het Mailcontact wat ik had, aangegeven welke dan de tweede keus van kleur mocht zijn.
Toen mijn bestelling, veel sneller dan verwacht, binnen kwam was ik blij dat de eerste keus kleur er nog was. Maar ik vond mijn hooizak zo klein! Niet voor een cavia! Daarbij pasde een hangmatje niet op de standaard van het stapelbed, te groot waardoor het niet strak zat!
Toen ik dus in mijn mail mijn bevindingen vertelde zei ze mij dat ze speciaal vaart achter mijn bestelling gemaakt had, wat ik niet eens gevraagd had! Dat ze mij extra 1m touw had toegestuurd gratis! Op de factuur staat duidelijk dat ik ervoor betaald heb! En de hooizak had dus niet de maten die ik gezegd had. Kortom erg teleurgesteld en zeker nadien hoe ik behandeld werd bij deze bestelling!
Van de week toch weer een bestelling gedaan. Was er erg snel en alles verliep goed.

1 februari 2022

Perfect

Wat leuk, en mijn Fret heeft er veel plezier van hij gebruikt ze allebei graag zowel de kubus als de slaapzak en ze zien er heel leuk uit en mooi gemaakt👍👍

17 november 2021

Al ruim 10 jaar absolute topkwaliteit!

Dit is hét adres voor prachtig maatwerk voor je huisdier. Of het nu gaat om cavia's, konijnen en hamsters, of om honden en katten: de kwaliteit is fantastisch. Zelfs na veelvuldig wassen blijven de producten in perfecte staat. De prijzen zijn bovendien zeer schappelijk; de kwaliteit is vele malen beter dan bij soortgelijke producten uit de dierenwinkel.

Update: Omdat ik een tijdje geen kleine huisdieren meer had, heb ik destijds alles aan het dierenasiel gedoneerd (zegt veel over de duurzaamheid!). Sinds kort hebben we echter een kat, en in april 2026 heb ik hier een mooie mand op maat laten maken. Wederom ben ik dik tevreden: de mand werd razendsnel thuisbezorgd. Een absolute aanrader!

5 oktober 2021