- Prijs/Kwaliteit verhouding is top bij slabdepot. Het is een transparant bedrijf met goede producten. Groot assortiment waarbij elke verzamelaar zijn collectebles goed kan beschermen en kan toonstell... Toon meer
Super goede winkel voor producten om mijn pokémon slabs veilig op te bergen en in display te laten staan. Producten zijn van hoge kwaliteit en goede service, aardige kerels!
Bij Slab Depot vind je hoogwaardige opbergkoffers voor al je waardevolle collectibles. Of je nu Pokémon trading cards, sportkaarten, of Funko Pops verzamelt, onze stevige koffers bieden de perfecte bescherming voor jouw collectie. Onze opbergkoffers zijn speciaal ontworpen om jouw items veilig te vervoeren en op te bergen, met ruimte voor slabs en losse kaarten. Bescherm je verzameling tegen beschadigingen en houd alles overzichtelijk en georganiseerd met de premium cases van Slab Depot. Ideaal voor verzamelaars die waarde hechten aan veiligheid en stijl.
Nederland
- info@slabdepot.eu
- slabdepot.eu
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Slabdepot
Slabdepot
Super bedrijf , makkelijk contact te krijgen , snelle service maar vooral een ZEER GOEDE service👌👌
Goeie kwaliteit en vriendelijke gasten
Goeie kwaliteit en vriendelijke gasten
Top service
Hele goede service snelle levering en bij evt problemen ook direct geholpen met een goede oplossing klantvriendelijkheid zeker een 10 waard !
Kwaliteit met een hoofdletter!
Snelle levering goede service kan niets anders zeggen echt top kwaliteit !
Persoonlijk en zeer vriendelijk contact
Persoonlijk en zeer vriendelijk contact. De slab koffers zijn niet alleen ontzettend mooi, maar ook de (klanten)service is ongekend goed. Slab depot weet zich hierdoor te onderscheiden van alle concurrenten. Ik ben er ontzettend blij mee en raad iedereen aan hier te bestellen. Ik hoop in de toekomst nog een koffer nodig te hebben en zal hem dan zeker hier bestellen!
Mooie slab koffer
Ontmoet op een pokemon beurs, aardige gasten en klasse materiaal. Erg blij met mn slab koffer 🥳😁
Hele mooie case snel geleverd goede…
Hele mooie case snel geleverd goede kwaliteit
Slab koffer carbon
Mooie koffer.. degelijk meteriaal..
Ben ze op de beurs tegen gekomen..
Aardige gasten.. denken mee met je..
Mooie prijsjes😁👍
Een zeer mooi product voor de juiste…
Een zeer mooi product voor de juiste prijs. De kaarten zijn top beschermd en de koffer is top beschermd op de hoeken. Personeel is zeer vriendelijk, en item was snel ontvangen. Zeker om aan te raden!
Slap Depot for the W
Door het snelle en fijne contact word je goed geholpen. Het verzenden van de kaarten is snel en word goed ingepakt. Slap Depot voor de W!!
Altijd netjes geholpen
Altijd netjes geholpen! Denkt mee met de klanten, koffers van slab depot zijn top!
Uitstekende koffer
Los van de topkwaliteit van de koffers: supervriendelijk contact, uitstekende service. Ik heb er inmiddels eigenlijk weer een nodig.
Snel geleverd en een kwalitatief…
Snel geleverd en een kwalitatief hoogstaande koffer. Zou Slabdepot dus zeker aanbevelen!
Prachtige displays
Onlangs heb ik op een Pokémon-beurs twee slab cases gekocht waar je één slab in kunt doen. Mijn slabs zien er prachtig uit in de cases en ze zijn enorm goed beveiligd!
Slab Depot steekt met kop en schouders boven van wat er op de markt is
Geweldig!. Super goede service. Snelle verzending en werkelijk top kwaliteit. Heb the 90 en the Display gekocht. Kan niet anders dan Slab Depot aanraden!. Slab Depot steekt met kop en schouders boven van wat er op de markt is kwa koffers en accessoires.
Super! 10/10
Van de week mijn 2e case aangeschaft!
Cases zijn super clean en de service is ook echt top! 10/10 zou ik aanraden ze bij Slab Depot te halen!
Geweldige service
Geweldige service! Koffer(s) snel bezorgd, kwaliteit is super. Allerlei soorten slabs (PSA, Becket en CGC) passen. Erg blij mee.