SlaJeSlagReviews

8.271
TrustScore 4 uit 5

4,2

4 sterren om het een geweldige site is om aan mee te doen en mooie producten Voor 5 sterren zijn er 2 tal dingen wat misschien meer aandacht mag krijgen. De verzendkosten en administratie k... Toon meer

Al een behoorlijk aantal zaken gekocht bij slajeslag. Tot nu toe alles prima verlopen. Twee keer ging iets kapot; zonder aarzelen werd het item vervangen en een ander geld terug ontvangen. PRIMA, ZO... Toon meer

Prima aankoop dit x, adviesprijs is vaak veel te hoog ingezet om je het gevoel te geven dat je een koopje hebt gekocht. Als je later checkt op google dan zie je de werkelijke prijzen. dus resume, alle... Toon meer

1. Hobby's en handwerk

Wij snappen dat je een goede deal wilt scoren. Én de kick van het winnen. Om dit mogelijk te maken, veilen wij elke dag de coolste gadgets, de handigste apparaten en de mooiste cadeaus. Bovendien heb jij de controle: jij bepaalt je eigen prijs. Zo word je bij ons een echte winnaar. Wij gunnen iedereen een goede deal. Daarom is het bieden leuk én makkelijk. Ook willen we het zo eerlijk mogelijk laten verlopen. Sla je slag en scoor!

Goed

TrustScore 4 uit 5

8K reviews

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

(8.271)

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

accu-handzaag merk "Fiat"…

Het is 27 januari 2024 alweer bijna iets langer dan een jaar geleden, maar ik heb hier nog steeds moeite mee.

Ik heb een accu-handzaag merk "Fiat" met mijn bod gewonen met een veiling. Omg wat een pleuris ding is dat. Een takje nog geen 2 cm dik en dat ding hangt vast, stop er al mee. Hoe meer kracht je erop zet om wat door te zagen omdat het totaal niet zaagt, en het hangt al vast.

100% opgeladen en dan krijg je dit. Slajeslag gecontacteerd en ja hoor, natuurlijk moet je het zelf naar fabriek terugsturen en dan wordt het eerst nagekeken en hierna krijg je te horen of je een nieuwe toegestuurd krijgt.

Maar ik wil dit pleuris ding niet meer hebben. Ik heb hier geen ander woord voor. Een nieuwe zal net zo presteren. Helaas, geen geld terug en anders is het alweer verstreken om dit nog voor elkaar te krijgen.

Dit was mijn laatste bod daar. Doe aub geen biedingen op dit soort apparaten, want je wordt met dat bingo spul opgescheept. Helaas, mij bod is voor hun een dikke winst geworden. En, dit product was hierna ook niet meer terug te zien. Hiervoor was het regelmatig...

Tja, klaar, hè

5 april 2024

Oplichters!!!

Wat een oplichters zijn deze mensen.

Ik heb gewoon mijn pakketen niet gekregen daarna na 2 maand eindlijk eens een keer wat gekregen na heel lang heen en weer contact.

Dacht ik laat ik het nog eens proberen krijg ik gewoon weer mijn product niet en mijn geld is ook weg... jammer dat ik 1 ster moet geven want zelf die gun ik jullie niet eens. OPLICHTERS!!!

25 september 2024

Beste Bob,

Bedankt voor je review!

Wat vervelend dat het zo is gelopen. Dat is niet de bedoeling. Zou je ons een mail kunnen sturen op slajeslag@webcare.nl dan pak ik of een van mijn collega's dit verder op en bieden we je een passende oplossing!

Fijne dag verder.

2 leuke hondenmanden gewonnen

2 leuke hondenmanden gewonnen.
DHL zou ze leveren niet gelukt.
Nu zijn ze retour gegaan en kunnen ze niks meer doen mooie shit zooi.

3 september 2024

Antwoord van SlaJeSlag

Beste, bedankt voor je review. Helaas kunnen wij een retournering niet terugdraaien, dit wordt automatisch gedaan. Het bedrag zal volledig worden teruggestort, hiermee zou je opnieuw mee kunnen bieden als je wilt! Groetjes, Nadia

Voor het eerst meegedaan.

Van onze buurman hoorden wij over zijn positieve ervaringen met sla je slag. Zodoende wilden wij dit ook proberen. Eerst heel veel producten die geveild werden bekeken en toen we een gadget zagen voor onze zoon en schoondochter, direct een account aangemaakt (wat heel gemakkelijk is). Een bod uitgebracht en gewacht tot de tijd verstreken was. Ja hoor wij hadden gewonnen en na de online betaling zou het artikel binnen 5 werkdagen bezorgd worden. Tot onze verrassing was de bezorging al op de 3e werkdag. Prima en zeer vlot afgehandeld door Sla Je Slag.

12 augustus 2024

Slechte feedback

Nog steeds bestelling niet ontvangen of daar bericht over gehad. Als ik mail stuur wordt er niet op gereageerd.

9 augustus 2024

Beste Nico,

Wat vervelend dat je het product nog niet ontvangen hebt en ook geen reactie ontvangt. We zullen gelijk je mail oppakken.