Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Der er altid god service, om det er på Messenger med spørgsmål, hurtig levering eller fejl i bestilling, så får man høflig og venlig tilbagemeldinger. Slikket er altid friskt og lever op til bille... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nemt at bestille, hurtig levering og et godt udvalg👌 DOG mangler jeg at kunne finde “knappen” på hjemmesiden, hvor jeg kan få faktura tilsendt. Såfremt jeg skal benytte jeres. Butik i firmaregi ( k... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nem og overskuelig hjemmeside, kæmpe udvalg af forskellige typer slik, der fint kan tilpasses den kræsne gane eller folk med preferæncer(veganere osv). Og afhængigt af den søde tands insisteren, så... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Mega lækker og frisk slik. Elsker at slikket kommer fra et sted hvor der ikke har stået en masse børnefamilier mm og rodet i samme bøtter 😅. Dog var navnene skrevet på “forkerte” poser så vi måtte ge... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Snoepwinkel

Geschreven door het bedrijf

SlikEkspressen er online Bland Selv Slik, når det er bedst – men også meget mere end det. Hos os kan du ikke kun sammensætte din egen slikpose – du finder også et stort udvalg af kreative og unikke slikgaver, der er perfekte til enhver anledning. På vores hjemmeside og i appen kan du nemt blande dit favoritslik og få det leveret direkte til døren med GLS. Leder du efter en gave, har vi gjort det enkelt for dig at finde noget særligt. Vores udvalg af slikgaver er skabt til at sprede glæde – uanset om det er til fødselsdag, firmagave, værtindegave eller bare fordi. SlikEkspressen.dk er din destination for både klassiske favoritter og spændende nyheder inden for slik og snacks. Vi håndplukker vores sortiment med fokus på kvalitet, friskhed og smagsoplevelser, så du altid får en oplevelse, der lever op til forventningerne. Vores slikgaver er designet med øje for både smag og udtryk. Fra flotte gaveæsker til fyldte champagneflasker – alt er pakket med omtanke og klar til at skabe smil hos modtageren. Vi leverer hurtigt og pålideligt, så du ikke skal vente længe på din bestilling. Har du brug for det, tilbyder vi også afhentning fra vores lager i Brøndby. Vi leverer både til private og virksomheder, der ønsker en anderledes og sikker gaveidé, som næsten alle elsker. Vores gaveunivers gør det nemt at finde noget, der passer – uanset anledning og budget. Hos SlikEkspressen sætter vi en ære i at give dig en god oplevelse hele vejen fra bestilling til levering. Vores kundeservice står altid klar til at hjælpe dig. Tak fordi du vælger SlikEkspressen – vi glæder os til at gøre din næste slikoplevelse lidt sødere.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Stor anbefaling

Hurtig levering og lækker slik

27 juni 2025

Hej Nanna

Tusind tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner! 🌟
Vi bliver så glade, når både levering og slik lever op til forventningerne – og især for din fine anbefaling!
Vi glæder os til at sende godter til dig igen en anden gang. 🍬😊

Lækkert og friskt slik

Det var lidt svært at komme i kontakt med Slikekspressen til at starte med, men da jeg først kom igennem, så rykkede de også hurtigt! Altid hurtig levering og lækkert, frisk slik.

27 juni 2025

Tusind tak for din ærlige anmeldelse og de 4 stjerner! 🌟
Vi er rigtig glade for, at du er tilfreds med både levering og slik – og ikke mindst, at vi fik løst det hele hurtigt, da du kom igennem.
Vi beklager besværet i starten og tager det med os, så vi kan blive endnu bedre fremover. 💪🍬

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Blev syg

Varen kom hurtigt, men jeg fik maveonde og skidesyge i 5 dage efter jeg havde spist slikket

13 juni 2025

Hej Freja

Tusind tak for din anmeldelse – og undskyld, at der er gået så lang tid, før du hører fra os.
Det er rigtig ærgerligt at læse, at du blev syg, og vi er kede af, at din oplevelse ikke var god. Heldigvis er det ikke noget, vi ellers hører om, men vi sætter stor pris på din feedback og tager det med os fremover.

Skulle du mod forventning opleve noget lignende en anden gang, er du altid velkommen til at kontakte os direkte på team@slikekspressen.dk, så vi hurtigt kan finde en løsning sammen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig ekspedition og hurtig levering

Hurtig ekspedition og hurtig levering. 5 store stjerner herfra 👍

31 mei 2025

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 store stjerner! ⭐⭐⭐⭐⭐
Det betyder meget for os, at både ekspedition og levering gik hurtigt – lige som det skal være! 👍🍬

Jeg har lavet 2 ordrer på få dage

Jeg har lavet 2 ordrer på få dage, har lige modtaget fars dags gave og bestilt en mere til mine børns far.
Wauw! Lækker lækker slim, super fedt koncept! Jeg køber gerne hos jer :-)

Bh. Michelle Kim Parker.

31 mei 2025

Kære Michelle

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner! 🌟
Hvor er det dejligt at høre, at både fars dags gaven og konceptet har ramt plet.

Vi er så glade for din besked og sender meget gerne mere lækkert guf din vej igen snart. 🍬😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Skønt mit slik er tilbage

Skønt mit slik er tilbage. Virkelig god service da der var udsolgt i yndlings slikket. Altid nemt og hurtigt og fine bøtter til opbevaring

15 mei 2025

Kære Caroline

Tusind tak for din dejlige anmeldelse og de 5 stjerner! 🌟
Hvor er det skønt at høre, at yndlingsslikket er tilbage – og at du er tilfreds med servicen, når der engang imellem er udsolgt.
Vi er glade for, at du sætter pris på både hurtigheden og vores bøtter til opbevaring. 🍬😊

Super 🌟🌟🌟🌟🌟

Super lækker slik og frisk.Hurtig levering 🌟🌟🌟🌟🌟

18 april 2025

Hej Dorte

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner! 🌟
Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med både det friske slik og den hurtige levering. 🍬🚀

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

For lang leveringstid……….

27 maart 2025

Kære Søren,

Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Vi er kede af at høre, at leveringstiden ikke levede op til dine forventninger – selvom pakken blev leveret inden for 48 timer. Vi forstår godt, at det kan føles som lang tid, når man ser frem til at modtage sin pakke.

Vi håber dog, at du var tilfreds med selve produkterne. Hvis slikket levede op til dine forventninger, ville det betyde meget for os, hvis du ville genoverveje din anmeldelse, da leveringen blev håndteret at DAO og derfor har været ude af vores hænder.

Vi tager naturligvis din feedback alvorligt og bruger den til løbende at forbedre vores service.

Endnu en gang, tusind tak for din bestilling - det sætter vi stor pris på.

Kan kun anbefales

Kan kun anbefales, lige til døren hvis man ønsker det,
og det er bare dejligt.
Der er alt hvad hjertet begærer af søde og sure ting.

25 maart 2025

Kære Inge,
Tusind tak endnu en gang for din flotte anmeldelse! Det betyder meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse. Vi sætter stor pris på din feedback og vil gøre vores bedste for fortsat at leve op til den høje standard, du beskriver.
Du ønskes en fantastisk dag!

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Super fint koncept, men...

Super fint koncept. Det eneste der lige mangler, er at man kan vælge leveringsdato ligesom når man sender blomster. På den måde er man sikker på, at folk modtager slikket på rette tidspunkt. En levering på 1-3 dage, er lidt træls når man gerne vil have det leveret til en bestemt mærkedag.

24 maart 2025

Hej Agnethe,

Tusind tak for de fine ord – hvor er det dejligt, at du kan lide konceptet! 🙏

Du har helt ret i det med leveringsdato – det ville gøre det meget nemmere, især når man vil overraske nogen på en bestemt dag. Det er noget vi vil arbejde på at forbedre og håber at kunne tilbyde i fremtiden.

Du skal have tusind tak for din feedback, vi sætter virkelig pris på, at du tog dig tid til at dele dine tanker med os.

Du ønskes en dejlig dag.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

personalet har altid smil på læben

21 maart 2025

Antwoord van Slikekspressen.dk

Hej og tusind tak for din anmeldelse! Det betyder rigtig meget for os, og vi er utrolig glade for, at du har haft en god oplevelse.
Din feedback giver os lyst til at fortsætte med at gøre vores bedste hver eneste dag.

Må du få en fantastisk dag!

Super god oplevelse fra jeres side

Super god oplevelse fra jeres side

19 maart 2025

Kære kunde,
Din anmeldelse er vigtig for os, og vi vil fortsætte med at arbejde hårdt for at opretholde den høje standard, du har oplevet. Tak for at dele din feedback.

Frisk slik super godt

Frisk slik super godt

16 februari 2025

Kære Henning,
Tusind tak for den flotte anmeldelse.
Vi vil fortsætte med at arbejde hårdt for at opretholde den høje standard, du har oplevet. Tak for at dele din feedback.

Vi er kun mennesker

Vi er kun mennesker.

Jeg havde bestilt to kg. og fik kun 1 kg. men inden jeg havde set mig om så var det andet kg. på vej med ekstra slik for fejlen. Så godt, tusinde af tak.

19 februari 2025

Kære Jeannette,
Vi sætter stor pris på din støtte og de positive ord! Det er altid vores mål at levere den bedst mulige service, og vi er glade for at høre, at vi har levet op til dine forventninger.
Fortsat rigtig dejlig dag.

Dejlig men og godt ,hurtig

6 februari 2025

Kære Brith,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Efter at have haft problemer med med at…

Efter at have haft problemer med med at få mine varer og kontakt til firmaet har jeg været i kontakt med Tilde som har løst problemerne eksemplarisk
Mvh
Annette

10 december 2024

Kære Annette,
Tusind tak for den flotte anmeldelse og de venlige ord. Jeg er rigtig glad for at høre, at jeg kunne hjælpe dig med at løse problemerne på en tilfredsstillende måde. :-)
Det er vigtigt for mig at sikre, at vores kunder får en positiv oplevelse, og din feedback er en vigtig del af denne process. Så tusind tak for din feedback.

Skulle du have spørgsmål eller brug for hjælp en anden gang, er du altid velkommen til at kontakte os.

Du ønskes en rigtig glædelig jul.

Med venlig hilsen,

Kun godt at sige og god service

Kun godt at sige og god service

28 november 2024

Kære Tulle,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Let at bestille og betale. Hurtig levering

Let at bestille. Hurtig levering👍

Nem betaling
Lyn hurtig levering

10 november 2024

Kære Susan,
Tusind tak for den flotte anmeldelse og de rosende ord.

MEGET tilfreds

Der er så lækkert og stort udvalg af slik! Derfor har vi bestilt over flere gange hos jer.
Derudover, så er leveringen perfekt!!

19 november 2024

Kære Mette,
Mvh. Tilde SlikEkspressen

Lees meer over geverifieerde reviews.