Het enig wat je bereikt is het afvallen van je portemonnee. Ik ben zegge en schrijve 100 gram afgevallen. Met een potje zou je 5-7 kilo afvallen. Allemaal nonsens.
Slimming Gummies
Ik ben er ook ingetrapt. Ondanks 'onafhankelijk' onderzoek en vele uiterst positieve reacties, doen ze helemaal niets. Ik val/viel er zeker niet vanaf. Ik had ook eerder op trustpilot moeten kijken!... Toon meer
Had 2 flesjes besteld en achteraf helaas de recensies gelezen. Had per mail gevraagd om de bestelling te annuleren. Na 2 dagen maakte ik mij zorgen, echter hun antwoord stond in mijn spam box en ik b... Toon meer
Geld retour
Ik had een mail geschreven naar slimming gummies, ik schreef dat de gummies niet hielpen bij afvallen, in mijn geval, binnen 24 uur had ik mijn geld terug. Super netjes , bedankt.
Heb het 2 maanden gebruikt .Het enige…
Heb het 2 maanden gebruikt .Het enige dat "afgevallen"is, is mijn girorekening.
Verdikken ipv vermageren
Het voorgehouden resultaat wordt niet waargemaakt, in tegendeel. Ik behield hetzelfde eet- en bewegingspatroon en werd dikker door het innemen van de gummie. De stoelgang werd ook een pak moeizamer. Tijdens het filmpje wordt geen link gelegd met de testperiode van 14 dagen waarna je de zending, indien ontevreden, mag terugsturen.
Conclusie: laat je niet verleiden door het mooie filmpje zoals ik en vele anderen, de gummies helpen NIET.
Bestaat niet
Ik lees zo de reviews en het verbaast me hoe naïef/onwetend mensen zijn. Er bestaat niet zoiets als "vetverbrander". Enige effectie afvalmethode is je eten. Of je nou sport of niet, je voeding is het aller belangrijkste. Zorg voor een goed dieet. Drink elke ochtend een glas water en eet een banaan met wat noten en kwark. Al die afslankpillen zijn één grote oplichting. Trap er niet in.
prijzige vitamine
Het zijn de duurste vitamine gummies die ik ooit gekocht heb. ik zou na 21 dagen 11 kilo kwijt zijn echter het zijn er 0. Beetje jammer dat mensen die stoeien met een overgewicht op deze wijze geld afhandig te maken.
Nou net als alle andere revieuws
Nou net als alle andere revieuws, waardeloos en oplichterij
2 potten verder met 0,0 % resultaat
Dus goede raad…. Niet doen
Oplichterij
ik vind dit is gewoon een leugens
ik vind dit is gewoon een leugens, ik gebruik al 2 potjes en geen resultaat gezien, zou wel kunnen als je niks eet behalve 2 gummies per dag, zo zeker niet aanbevelen, is geld weggooien. ik denk alle reclame is naar de mensen betaald dat ze ervaring die ze niet hebben gehad delen om nog meer dit zooi te verkopen
Echt oplichterij heb al een pot…
Echt oplichterij heb al een pot gebruikt en zelfs een kilo bijgekomen
Ik ben nu een maand bezig
Ik ben nu een maand bezig, maar nog niets afgevallen. Moest 10 kg in 1 maand. €54,- teveel ervoor betaald. Allemaal nep.
Doet niks
Lekker, maar voor een snoepje veeeel te duur. Verder werkelijk geen enkel resultaat.
Waardeloos product
Waardeloos product. Geen gram afgevallen. Als je contact opneemt krijg je standaard praatjes. Bah!
Money for nothing and shit for free
Bestelling Slimming Gummies nooit ontvangen.
Bestelling nooit ontvangen.
Benieuwd of er reactie op mijn mail komt...
Ik heb 109 euro uit gegeven en ben in…
Ik heb 109 euro uit gegeven en ben in een maand 2.5 kg aangekomen, Contact opgenomen en ze reageren totaal anders als in de advertentie, gewoon eten sporten hoeft niet,nu allemaal wel,dus samengevat ben ik knap opgelicht.
Onbegrijpelijk dat mensen je zo behandelen.
Dom van mij dure les.
Ben geen gram afgevallen
Ben geen gram afgevallen. Toen ik beklag deed kreeg ik de mededeling dat ik naar de dokter moest gaan
Waardeloos
Waardeloos. Een hele maand twee gummies per dag gekauwd maar geen gram afgevallen.
Er dat lag niet aan het eten.
Toen ik het aangaf zei men doodleuk datbik me dan niet aan hetvdieet had gehouden. Er waren helemaal geen dieetvoorschriften. En zat zelfs een foutieve bijsluiter bij
Oplichters
Natuurlijk zoals altijd weer iets neps. Het zijn gewoon weer nieuwe oplichters met een nieuw product. Het beloofd weet van alles maar er is weer eens niks van waar. Je valt er geen gram van af!
Ik kwam aan!
Ik kwam aan!
Ik sportte 3 x in de week. Eet bijna geen koolhydraten alleen groente en fruit. 2 plakken brood en verantwoorde muesli. Drink geen alcohol en neem mijn vitaminen.
De bestelling en het arriveren van het…slimming gummies
De bestelling en het arriveren van het product verliep uitstekend. De gummies zijn ook lekker. Op de bijsluiter stond dat één gummie per dag voldoende was, maar via internet informatie moesten het er twee zijn. Ik heb twee potten besteld. Eén ervan is nu op. Helaas ben ik nog geen gram afgevallen. Mijn eetlust is verminderd en ik eet minder. Ik begin aan mijn tweede pot en dan maar ervaren hoe het gaat.
Rotzooi, het is fake
Rotzooi! Nu 1 pot leeg, werkt niet. Ben er weer ingetrapt. Koop dit niet het is fake.