Sliponline Reviews

4,4

Sliponline is een betrouwbare webshop voor het bestellen van ondergoed. De klantenservice is vriendelijk en goed telefonisch en per email bereikbaar. Bij mijn bestelling waren 2 van de 6 onderb... Toon meer

Online Spaanse sloffen besteld, na 10 dagen sloffen slap en voelen alsof ze al gebruikt waren voor gekocht . Via Bol terug gestuurd, maar dat kan niet product is gebruikt. Ze kunnen het wel ( heel v... Toon meer

Bamboe shirts zwart met V hals besteld zag dat ik verkeerde lengte had besteld direct gebeld en laten aanpassen klantenservice zag dat ik vorige keren een andere maat besteld had en vroeg of ik die n... Toon meer

Voor de eerste keer kwamen wij voor een bestelling bij Sliponline terecht. Een ruime keuze op allerlei onderkleding. Bestelling geplaatst en de volgende dag in huis. Het resultaat was grandioos. M... Toon meer

1. Ondergoedwinkel

Sliponline.nl is de webwinkel op het gebied van ondergoed en nachtkleding, door de jaren lange ervaring (40+ jaar) van onder andere de eigenaren op het gebied van ondergoed en nachtkleding kunnen ze jou perfect helpen om het juiste ondergoed te vinden. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan ondergoed en kleding, wat wij constant blijven uitbreiden met nieuwe artikelen. Zodat wij aan jouw wensen kunnen blijven voldoen, kun je iets niet vinden? Laat het ons weten.

Uitstekend

Vraagt klanten om een review

Heeft 57% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

31 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Perfect bedrijf

Bestelling geplaatst en de volgende dag in huis. Het resultaat was grandioos.
Mooi product en even met de klantenservice gesproken.
Zeer vriendelijk, heel behulpzaam en meedenkend, maar bovenal ook heel lieve medewerksters

7 oktober 2025

Waarom moeilijk als vriendelijk kan..

Tja, ik ben waarschijnlijk ouderwets maar wil het toch kwijt. Zoals de Amerikanen zeggen:
“A complaint is a gift”
Een week geleden al een klacht ingediend over het afleveren van een slecht Sloggi product: boxershorts. Kosten €30 incl. Verzendkosten enz. Zeer voorkomend en met juichende berichten wordt aangeboden om een passende oplossing te vinden. En ja
hoor. Er komen voorstellen voor een vervangend product. 1 wordt uitgekozen. Ik: in de veronderstelling dat dit een compensatie is voor de miskoop. Dom van mij gedacht natuurlijk. Nee, er volgt een bevestiging van mijn bestelling… ho, wacht even ik heb niets besteld. Gemaild dat dit niet de bedoeling en ook niet de afspraak is. Bestelling geannuleerd en anders krijg je dat heen en weer gemail en verzendingen. Waarom makkelijk als het moeilijk kan. Enfin, eens maar nooit meer die slippers online. Zoek wel een ander service-minded lingerie bedrijf. Genoeg te vinden.

24 september 2025

hemden extra leng besteld gewone…

hemden extra leng besteld gewone gekregen 1 keer opgespoeld in koud water en nog eens 10 cm gekrompen kunnen dus niet retour passen dus nergens naar

8 augustus 2025

Antwoord van Sliponline

Goedemorgen Jos, Bedankt voor je mailtje, Wat vervelend om te horen. De hemden zijn wel degelijk extra lang en geschikt voor de langere man, daarop krijgen we ook veel goede reviews bij dit product. Alleen 10Cm horen ze ze niet te krimpen. Zou je kunnen doorsturen wat de lengte van de hemden nu zijn? van het schouderbandje tot onderkant hemd, dan kunnen we dit voor je nakijken.

Bedankt alvast!

Super fijne site

Super fijne site overzichtelijk, ruim assortiment prijs/kwaliteit ook prima. Met vragen wordt je echt super netjes geholpen doen alle moeite met je mee te denken zo fijn. En levering supersnel.

25 juli 2025

Een bh geleverd gekregen 80 B die in…

Een bh geleverd gekregen 80 B die in werkelijkheid slechts een omvang van 62 cm had. (Dorina niet gevulde bh zonder beugel - Tiffany). Belachelijk klein dus.

16 juli 2025

Goedemorgen Marina,

Bedankt voor je mailtje, wat vervelend dat de bh te klein was. We krijgen tot nu toe wel goede reacties op deze bh, wat vervelend dat deze voor jou niet goed was. Een bh met een omvang van 80CM is nooit 80Cm breed, dit omdat de bh dan gewoon naar beneden zou glijden en niet aan zou sluiten.

Deze zijn dus altijd een stuk kleiner dan 80Cm aangezien ze aan moeten sluiten en moeten blijven zitten en ondersteuning moeten bieden. Natuurlijk rekt de band wel gewoon goed mee waardoor deze geschikt moet zijn voor de omvang die aangegeven staat. Per merk kan de maatvoering wat verschillen waardoor deze misschien beter zou zijn in een omtrek groter.

Groetjes Franca

Product voldoet aan verwachting

Product voldoet aan verwachting, verzending ook keurig maar van 49.99 plus verzendkosten word ik meteen droef. Gewoon 50 euro en gratis verzenden vragen
Daar maak je als bedrijf meer vrienden mee.
Ik moest het voor een oudere meneer bestellen maar voor mezelf zou ik het niet doen.

24 juni 2025

Antwoord van Sliponline

Goedemiddag Annemieke, bedankt voor je review.

Fijn om te horen dat de verzending en producten goed bevallen :)

Onze verzendkosten zijn inderdaad gratis vanaf de €50 euro, we moeten een grens stellen en die ligt voor ons op €50 euro. We kunnen niet per geval apart bekijken of die net wat minder bestellen en daarom recht hebben op gratis verzending. Dit gebeurt automatisch en de grens voor gratis verzending ligt bij ons op €50 euro aangezien het voor ons daaronder te duur is om gratis verzending aan te bieden.

Een fijne dag nog en hopelijk kan de oudere meneer genieten van zijn producten :)

Tevreden klant

Snelle levering en ondergoed mag gewoon retour als het niet bevalt (in mijn geval te groot uitgevallen) wauw dat heb ik bij géén ander bedrijf gezien. Ik ben zeer tevreden met hetgeen ik nog meer besteld heb, het kwam goed overeen met de foto's en beschrijving

24 juni 2025

Antwoord van Sliponline

Goedemiddag Karin, fijn om te horen dat het goed bevalt, dat horen we graag.

Fijne dag nog!

Net wat ik zocht. Prima.

Slipdresses, huidkleurig, besteld om te voorkomen dat mijn lichte jurk doorschijnt. Snelle levering. De slipdresses zijn precies wat ik zocht. Maat klopt. Soepel vallende stof. Lengte 100 cm valt echt op de knie (ik ben 1.76m), dus prima onder een maxi jurk. Lengte 90 cm is geschikt voor onder een kortere jurk.

18 juni 2025

Antwoord van Sliponline

Goedemorgen Rinie, fijn om te horen dat de slipdresses goed bevallen. Dat horen we graag!

Groetjes NIels
Sliponline

als je in Belgie woont, let op!

Levering en contact met klantenservice is prima. Heb een zending geretourneerd en een nieuwe bestelling gedaan. Ik woon in België, maar heb de retourzending vanuit Nederland teruggestuurd. toch houden ze €4,99 in, omdat mijn adres in België is. Heb er over gebeld, maar willen het bedrag niet terugstorten. Jammer, maar dat was dus de laatste keer.

6 juni 2025

Antwoord van Sliponline

Goedemorgen Suzy, Bedankt voor je review. We communiceren inderdaad duidelijk dat het retourneren voor Belgische klanten €4,99 is. Dit omdat wij hier ook hogere kosten aan hebben, de retour stickers en verzendstickers worden vooruit aangemaakt en krijg je in je bestelling. Vandaar dat hier altijd het Belgisch tarief vanuit PostNL naar ons toe wordt gerekend, of je ze nu vanuit NL of Belgie retourneert. Daarom kunnen wij hiervan niet de €4,99 terugstorten, zoals ook duidelijk vermeld staat op onze website en alle retourinformatie.