Sliponline Reviews

4,4

Sliponline is een betrouwbare webshop voor het bestellen van ondergoed. De klantenservice is vriendelijk en goed telefonisch en per email bereikbaar. Bij mijn bestelling waren 2 van de 6 onderb... Toon meer

Online Spaanse sloffen besteld, na 10 dagen sloffen slap en voelen alsof ze al gebruikt waren voor gekocht . Via Bol terug gestuurd, maar dat kan niet product is gebruikt. Ze kunnen het wel ( heel v... Toon meer

Bamboe shirts zwart met V hals besteld zag dat ik verkeerde lengte had besteld direct gebeld en laten aanpassen klantenservice zag dat ik vorige keren een andere maat besteld had en vroeg of ik die n... Toon meer

Voor de eerste keer kwamen wij voor een bestelling bij Sliponline terecht. Een ruime keuze op allerlei onderkleding. Bestelling geplaatst en de volgende dag in huis. Het resultaat was grandioos. M... Toon meer

1. Ondergoedwinkel

Sliponline.nl is de webwinkel op het gebied van ondergoed en nachtkleding, door de jaren lange ervaring (40+ jaar) van onder andere de eigenaren op het gebied van ondergoed en nachtkleding kunnen ze jou perfect helpen om het juiste ondergoed te vinden. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan ondergoed en kleding, wat wij constant blijven uitbreiden met nieuwe artikelen. Zodat wij aan jouw wensen kunnen blijven voldoen, kun je iets niet vinden? Laat het ons weten.

Uitstekend

Vraagt klanten om een review

Heeft 57% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

31 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Slechte kwaliteit en slechte service!

Je verwacht, gezien de prijs, een goede kwaliteit t-shirts. Maar niets is minder waar. Super slecht kwaliteit en slecht van model. Heb dit doorgegeven en vervolgens foto's gestuurd waar je duidelijk op kan zien wat er aan de hand is. Zogenaamd wilden ze dit oplossen en vroegen naar meer foto's. Had aangegeven dat de foto's al duidelijk waren en dat zij zelf uit het magazijn de kwaliteit visueel kunnen inspecteren. Ze hebben er niets mee gedaan. Een zeer slechte service van dit bedrijf en zo ook hun afwikkeling. Nooit meer koop ik hier iets.

17 juni 2024
Logo Sliponline

Antwoord van Sliponline

Goedemiddag Perry, Bedankt voor de review en wat vervelend om te horen dat je niet tevreden bent. Ik zie dat je 1 foto hebt gestuurd, maar hierop konden wij helaas geen fout zien, ook niet wanneer we dit vergelijken met producten uit het magazijn.

Daarna hebben we gevraagd om meer / duidelijkere foto's, maar dit wilde je helaas niet doen, dus helaas kunnen wij ook niets oplossen wanneer we niet meer informatie / foto's krijgen.

Ook hebben we de foto doorgestuurd naar het merk zelf, maar ook die geven aan dat ze geen fout zien en ze duidelijkere foto's nodig hebben.

Als je deze alsnog wilt aanleveren dan mag dat natuurlijk en dan kunnen wij het verder bekijken.

Een hele fijne dag nog en we zien je reactie tegemoet.

Groetjes Team Sliponline

Heel tevreden

Snel geleverd en niet in een belachelijk grote doos zoals bij andere online winkels. Ik weet dat de mails die je op de hoogte houden van je bestelling, automatisch gegenereerd worden, maar ze zijn zo opgesteld dat ze je toch een persoonlijk gevoel geven.

7 juli 2024

Snelle levering en hele goede service!

Snelle levering en hele goede service! Ben goed geholpen toen ik contact had via gmail. Helaas bleek het artikel niet passend te zijn voor mij, dus teruggestuurd, wat gemakkelijk ging en binnen 2 dagen had ik mijn geld terug.
Mijn dank voor deze fijne service!
Hartelijke groetjes van Ilse

6 juli 2024

snelle behandeling

Jammer dat er bij een bestelling aldoor om reviews gevraagd wordt. Dat kost een ster.
Verder heb ik alweer iets besteld dus dat zegt in principe al iets. Alleen jammer dat er bij de producten dan een wasvoorschrift zit met de waarschuwing dat het product in de was nog krimpt, waarom niet op de site zodat je dan de juiste maat besteld...

6 juli 2024
Logo Sliponline

Antwoord van Sliponline

Goedemorgen Martin,

Bedankt voor de tip, we gaan kijken hoe we dit goed kunnen verwerken in de productinformatie :)

Fijne dag nog,

Groetjes Niels