Heerlijke middag (2 uur) met gezin gevaren. Konden dichtbij (vrij)parkeren. Vriendelijk ontvangen. Korte uitleg over vaarroute, regels en sloep. Vaarkaart was duidelijk. Nette sloep, kussens en zelfs... Toon meer
Boot wordt van te voren niet gecheckt. Bij terugkomst wordt er kleine schade gevonden, blijkt onze schuld te zijn. Vervolgens wordt de boot meteen meegegeven aan de volgende groep dus schade kunnen we... Toon meer
Mijn vriendinnen en ik genoten van een heerlijke tocht doorheen Breda! We werden zeer goed ontvangen en de werking van de boot werd duidelijk uitgelegd. We kregen ook een routebeschrijving mee die ons... Toon meer
Hey! Wat leuk dat je benieuwd naar ons bent. Ons kent ons in Breda dus we maken graag kennis! Wij zijn Vincent, Sandor, Rashan en Patrick; boot en Breda liefhebbers in goed en slecht weer. Wij namen het roer in eigen hand en realiseerde uit passie de lang gekoesterde droom van een bootverhuur in de Parel van het Zuiden. Hieronder nemen we je graag mee aan boord van ons verhaal en ons streven. Hopelijk maken we ook snel persoonlijk kennis en zien we je bij ons op de kade!
Veilingkade 12a, 4815 HC, Breda, Nederland
- 06 20220634
- info@sloepverhuurbreda.nl
- sloepverhuurbreda.nl
Heeft 33% van zijn negatieve reviews beantwoord
Het gezelschap was gelukkig top
Het gezelschap was gelukkig top, maar dat lag volledig aan onszelf.
Bij de boeking werd een borrel én rosé beloofd. De borrel was er, maar de rosé was nergens te bekennen.
Daarnaast hadden we €35 per borrelplank betaald. Voor dat bedrag verwacht je toch wel iets bijzonders, maar we kregen letterlijk een plank met wat plakjes salami, een paar stukjes kaas en wat deegstokjes. Dat stond totaal niet in verhouding tot de prijs.
Bij aankomst werden we ontvangen door twee ontzettend arrogante jongens. We moesten zelf naar de boot lopen en kwamen vervolgens een boot binnen die niet eens was opgeruimd; overal lagen nog borrelnoten van de vorige huurders.
Toen we weg wilden varen ging het eigenlijk meteen al mis. We snapten de boot niet en vroegen om hulp. Eén van de jongens stond er alleen maar naar te kijken en deed verder helemaal niks. De uitleg die we kregen stelde ook weinig voor, dus daar hadden we niets aan.
Op de website staat dat deze boot geschikt is voor mensen zonder vaarbewijs. Dat geloven wij echt niet. Het roer reageerde pas na ongeveer 30 seconden, waardoor sturen ontzettend lastig was. Dat ligt niet aan “niet kunnen varen”, maar aan een boot die gewoon niet geschikt is voor beginners.
Bij terugkomst moesten we ook nog zonder hulp aanmeren. Daarna werd verwacht dat we de hele boot zelf leeg zouden halen, terwijl onze eigen spullen ondertussen al waren opgeruimd. Toen we vroegen of dat niet de taak van de medewerker was, kregen we als antwoord: “Volgens mij is dat jullie taak?” Dat zegt eigenlijk alles over de service.
Het enige positieve punt was dat we van tevoren belden dat we een kwartier later zouden zijn. Daar werd vriendelijk en professioneel op gereageerd. Helaas hield de professionaliteit daar ook meteen op.
Al met al een enorme teleurstelling. Voor de prijs die je betaalt verwacht je een stuk betere service en kwaliteit. Wij komen hier absoluut nooit meer terug en raden dit ook niemand aan.
Een leuke middag op het water.
Wat een top ervaring bij de sloopverhuur in Breda! Het personeel is echt ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Vanaf het eerste moment werd alles duidelijk uitgelegd en voelden we ons meteen welkom. Ze nemen de tijd voor je en denken echt met je mee, wat het hele uitje nog leuker maakt.Dankzij hun goede service hebben wij zorgeloos kunnen genieten op het water. Absoluut een aanrader als je Breda eens op een andere manier wilt ontdekken!
Onvriendelijk personeel
Onvriendelijk personeel, totaal niet eerlijk!! Houden waarborg in zonder echt bewijs van de schade.

Antwoord van Sloepverhuur Breda
Op 3 augustus 2025 een 10 persoons…
Op 3 augustus 2025 een 10 persoons sloep gehuurd welke niet besturen was. Wat een ontspannen tochtje had moeten worden met 2 kleine kinderen aan boord bleek een hachelijk avontuur waarbij wij tegen de kade zijn gevaren en een argeloze man nog net zijn benen kon intrekken anders was hij zwaar gewond geworden. Het meest kwalijke is dat het bij de verhuurder bekend was dat deze boot niet te besturen was. Na een klacht te hebben gedaan bij terugkomst werd onze klacht genegeerd.
Schandalig en onverantwoord om deze boot te verhuren. Inmiddels heb ik contact gehad met de eigenaar Dominique waarmee ik een compensatie ben overeengekomen waaraan hij inmiddels keurig heeft voldaan waarvoor respect. Verder heeft hij mij toegezegd de betreffende boot te laten repareren of uit de vaar te nemen.
HUUR HIER GEEN BOOT!
Gewoon hier geen boot huren!
Geven een onbestuurbare boot mee. Schandalig!
Eigenlijk verdiend dit bedrijf geen een…
Eigenlijk verdiend dit bedrijf geen een ster !
Wat een leuk uitje had moeten worden voor een vrijgezelle feest , werd een drama zowel personeel als manager gaan heel onfatsoenlijk om met deze situatie !
Naar netjes de borg te betalen , de boot op .. een ramp deze boot was onbestuurbaar meerdere hebben het geprobeerd , na het bedrijf gebeld geen oplossing mogelijk aangekomen na heel wat botsingen en een onprettig onveilig gevoel terug bij de haven , iemand van het personeel gaf aan dat deze boot moeilijk bestuurbaar was zowel bij aankomt bij de start als toen we na een ramp vaart niet verder gekomen zijn tot de brug en de haven zelf , personeel kreeg aan boort ook geen controle over de boot en gaf aan dat de monteur ook vaak voor deze boot is geweest ,
De manager wilde ons na afloop telefonisch spreken over het gebeuren ,
En onze borg werd ingehouden om de schade te vergoede aan het andere bedrijf , laten we voorop stellen dat de boot in zeer slechte staat en niet te besturen aan ons werd meegegeven wij betaald hebben voor het huren en dan ook nog is de borg inhouden ! Waardoor alles een hele negatieve invloed is geweest op iets wat zo leuk had moeten zijn ! Personeel en manager zijn niet bereid tot een oplossing te komen en lijken zich weinig te interesseren in wat voor reviews er geplaatst worden op internet ! Jullie moeten je schamen dit mag zeker geen bedrijf genoemd worden voor leuke uitjes !
Uit eindelijk is er een oplossing gekomen !
Helaas anders verlopen dan gehoopt
Review – Vrijgezellenfeest 29 juni bij Sloepverhuur Breda
Op 29 juni vierden wij een vrijgezellenfeest en huurden we twee boten bij Sloepverhuur Breda. Helaas bleek Eén van de boten moeilijk bestuurbaar Al halverwege moesten we noodgedwongen terug varen omdat de boot niet te besturen was iets dat ook door de medewerkers werd bevestigd.
Door de gebrekkige besturing zijn we bovendien tegen een andere boot aangevaren, waarbij schade is ontstaan. Erg vervelend, want dit was buiten onze schuld om.
We hebben hierdoor de boottocht niet kunnen afmaken, wat zonde was van een dag die eigenlijk feestelijk had moeten zijn.
Ik heb mijn revieuw aangepast (wij waren erg boos doordat onze dag verpest was) maar we zijn intussen samen tot een oplossing gekomen
Wij hopen echter wel voor iedereens veiligheid dat deze boot echt uit het water gehaald word of iig niet meer verhuurd.
Lekker zonnedek! 😎
Super dag gehad in Breda! Het weer zat mee en waren blij met het zonnedek 😎
Mooie sloep, vriendelijk ontvangst
We hadden de sloep voor een uurtje gehuurd, echter door vaststaand verkeer zouden we te laat aankomen. Gebeld of we later konden, was geen probleem.
Zeer leuke en vriendelijke ontvangst van gastheer!
Gewoon goed geregeld!
Gewoon goed geregeld. Alles volgens afspraak en vriendelijk geholpen.
Vriendelijk en gastvrij ontvangen
Vriendelijk en gastvrij ontvangen, goede uitleg en behulpzaam.
Genoten van een heerlijk tochtje op het…
Genoten van een heerlijk tochtje op het water afgelopen zaterdag. Heel tevreden over de organisatie, alles wordt duidelijk uitgelegd in de mail en ook voor het varen. Iedereen was erg behulpzaam en aardig. De boot zag er netjes uit. Het enige jammere is dat je de boot niet mag verlaten voor een drankje oid aan de kant. Dus zorg dat je je eigen eten en drinken meeneemt aan boord. Na afloop kregen we nog een waterijsje omdat ik me had ingeschreven voor de nieuwsbrief.
Echt een heerlijke vaart gehad
Echt een heerlijke vaart gehad! Hebben met het vrijgezellenfeestje van mn zusje twee uur een sloep gehuurd met daarbij een hamburger lunch! Zelfs bubbels meegenomen,echt genoten!! Prijs ook super goed!!!
Goede service verleend
Goede service verleend. Klantvriendelijk en behulpzaam. Bootjes werken ook prima en konden zonder problemen over de singels varen. We hebben een erg leuke dag gehad.
Sloepverhuur Breda
Super leuke locatie Belcrum Beach we werden keurig ontvangen en kregen een goede instructie en een kaart mee met de te varen routes en duidelijke informatie. De boot zag er keurig uit met heerlijke kussens de fantastische weersomstandigheden deden de rest :-)
Top!
Super aardige jongens die de verhuur regelen en een heerlijke vaart gehad!
Een keer genieten van Breda vanaf het… water!
Een keer genieten van Breda vanaf het water? Dan is Sloepverhuur Breda zeker een aanrader! Vriendelijke ontvangst en ook mijn vragen vooraf werden vlot en vriendelijk beantwoord.
Waarom geen 5 sterren?
- Voor het parkeren verwezen naar op zich een goede plek, maar heel dichtbij is het op zondag vrij parkeren. Oké, nu een wandelingetje gehad :)
- De handige vaarkaart met nummers van bezienswaardigheden bevat niet de toelichting bij die nummers. Kun je vast scannen, maar ergens op de vaarkaart vermelden zouden wij prettiger vinden.
Wij hebben met 5 volwassenen en 2 honden heerlijk genoten van 5 uurtjes Breda vanaf het water. Zeker doen!
Relax varen met sloepverhuur Breda
We werden vriendelijk ontvangen en na wat adminstratieve handelingen en goede uitleg naar het bootje begeleid, werden we door de medewerker het bootje ingeholpen en konden wij op weg, het bootje heeft een charmante uistraling, is geluidsarm en met prettige zitkussens. Via de vaarkaart volg je gemakkelijk de route en wordt er aangegeven waar je wat meer moet opletten op ondiepe stukken in de singel. Ons gezelschap heeft het varen over de singels van Breda als zeer prettig en relaxed ervaren!
Onwijs leuke dag gehad
Onwijs leuke en gezellige dag hebben wij gehad mede dankzij jullie.
Behulpzaam en vriendelijk personeel.
Heerlijk gevaren en ook nog voor een betaalbare prijs!
Zeker voor herhaling vatbaar en het ook echt aan te raden voor een ander.
Top geregeld en super behulpzaam met…
Top geregeld en super behulpzaam met het inladen van de spullen zodat ik mijn vrouw kon verrassen met ons 26 jarige huwelijk
Fijne boot en mooie route.
Dus nogmaals top