Ruim 3 weken geleden hebben we via e-mail een verzoek bij Slokky ingediend om onze fles om te ruilen voor een andere kleur. Daarna nog enkele e-mails gestuurd met de vraag om op ons verzoek te reage... Toon meer
Deze prachtige thermosfles werd door Slokky snel en netjes verpakt bezorgd. Zowel koude als warme dranken blijven in deze fles vele uren lang hun temperatuur behouden. Heel handig ook tijdens het spor... Toon meer
Superleuk! Je kan deze thermoflessen helemaal naar smaak kiezen en zelfs personaliseren :) ik ben helemaal blij met mijn slokky en hij gaat overal mee naartoe. Hij is ideaal voor onderweg om koffie me... Toon meer
Super kwalitatieve fles met goed prijs/kwaliteit verhouding. Alleen al de verpakking was een cadeautje. Voor warme dranken is deze fles ideaal! De fles wordt zelf niet warm zodat je je handen niet v... Toon meer
Bottle your personality.
Nederland
- info@slokky.com
- slokky.com
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Luv it
Luv it. Echte hele mooie verpakking en de fles is top. Vind het ook erg fijn dat voor zowel warme als koude dranken te gebruiken is. ;)
Fijne en snelle service
Fijne en snelle service. Mooie en stevige fles die tegen een stootje kan.
Mooie kleur en de gravering erin in heel mooi en netjes afgewerkt.
Drinken blijft lang koud en warm. Echt ideaal voor onderweg.
Super blij met deze mooie Slokky
Praktische en mooie drinkfles
Echt een super fles. Ik gebruik hem nu 2 weken en mn drankjes blijven super koud en warm. Ook fijn dat je niet de smaak van je vorige drankje blijft proeven.
Leuk kado van manlief
Van mijn man deze fles gekregen. Hij vond dat ik te veel plastic flesjes in huis haalde, dus was dit zijn oplossing. En so far ben ik er heel blij mee.
Levering duurde lang
Heel blij met de fles, alleen kwam deze 2 dagen te laat binnen. Maarja, het was ook wel druk bij de bezorgdiensten. Ik weet dus niet of Slokky hier zelf wat aan kan doen.

Antwoord van Slokky
Duurzaam en mooi!
Goede investering! Erg happy met mijn Slokky thermosfles. Ze zijn duurzaam, houden mijn drinken goed koud en warm en kunnen tegen een stootje.
Helemaal top!!
Ik gebruik mijn Slokky fles nu een aantal weken en de fles is gewoonweg geweldig! Ik gebruik de fles dagelijks voor mijn thee, en zelfs na enkele uren is mijn drankje nog heerlijk warm. De matte purple kleur ziet er stijlvol uit en de dop sluit goed af, zonder lekken. Een onmisbare metgezel voor onderweg!
Service alsof je in een winkeltje staat
Mijn moeder heeft mij een thermoskan gegeven voor mn werk. Ik vond het zelf wat duur maar je weet hoe moeders zijn. De thermoskan met karabijnhaak blijft goed aan mijn tas hangen en mn koffie blijft heerlijk warm. Ook ben ik absoluut niet bang dat de thermoskan gaat lekken. Nu wil het dat na een week of drie de karabijnhaak een losse sluiting begon te krijgen. Dus dat heb ik meteen gemaild.en nog die zelfde week kreeg ik een setje nieuwe karabijn haken opgestuurd. .. uitstekende en vooral persoonlijke service.
Fantastisch bedrijf
Fantastisch bedrijf. Persoonlijk contact is fijn. De beker met karabijnhaak is geweldig voor iedereen en in mooie kleuren.
Altijd fris en koud water mee
Mijn slokky is de eerste thermofles die ik ooit gekocht heb en wat ben ik er blij mee!! Niet gedacht dat de fles het drinken zo goed warm en koud kon houden. Pas wel op met de fles op een glazen tafel te zetten, de fles is namelijk volledig van RVS en kan krasjes op de tafel maken. Kan Slokky aan iedereen aanraden!
Net op tijd, maar top kado!
Als kado voor een vriend heb ik een fles met gravering besteld. Een mooie fles met een chique verpakking.
De levering duurde wel wat lang (op maandag besteld en pas vrijdag in huis). Dit kwam volgens Slokky door het personaliseren van de fles. De levering duurt dan 3 dagen langer. Dit was mij niet duidelijk?!
Mooie producten, goede webshop en leuke naam!
Mijn tweede Slokky fles die ik via de webshop heb besteld, dit keer als kado voor iemand anders inclusief giftbox en wenskaart. Het bestellen verliep prettig (goede webshop) en de naam Slokky blijft leuk haha!
Prima aankoop en service.
Correct geleverd en de fles ziet er goed uit. De buitenkant van de fles ziet er op het eerste oog stevig en krasvast uit. Als de fles helemaal gevuld is vind ik het wel vrij zwaar, om die reden zou ik de fles persoonlijk niet snel meenemen op een verre wandeltocht.
Mooie en fijne thermosfles
De thermosfles gisteren ontvangen. Is mooi, licht van gewicht (voor een RVS fles), maar lijkt erg stevig.
De verpakking is plastic-vrij en eigenlijk te mooi om weg te gooien. Puik werk!
Toppie!
Door een collega die een donker paarse fles heeft ben ik bij Slokky terechtgekomen. De keuze was reuze, maar ik heb uiteindelijk zelf voor een zwarte Slokky gekozen.
Ik ben zeer tevreden met de aankoop. De fles houdt mijn drinken lekker koud en gaat overal naartoe dankzij de meegeleverde karabijnhaak.
Mooie fles en goede klantenservice
Prachtig vormgegeven thermosfles (in een mooie donker blauwe kleur) en een vriendelijke klantenservice. De fles was snel bezorgd, alleen de extra gekleurde dop die ik erbij had besteld zat niet in het pakket.
Contact opgenomen met de klantenservice en direct een reactie teruggekregen. Ze hebben de dop alsnog snel toegestuurd met een extra presentje voor het ongemak. Alsnog een goede ervaring dus!
Positieve ervaring
Ik heb meerdere waterflessen van Slokky, waar ik tot nu toe geen enkel probleem mee heb gehad. Zien er mooi uit en goede kwaliteit. Geen spijt van mijn aankopen.
Mooie fles maar kleur iets anders dan foto
De 'mono white' fles is echt puur wit, dus lichter dan op de foto's. Verder een prima drinkfles voor tijdens het sporten.

Antwoord van Slokky