Slotenmaker 24-uur Reviews

TrustScore 4 uit 5

1. Slotenmaker
  2. Slotenmaker voor noodgevallen

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Slotenmaker nodig? Wij helpen u als u uw woning niet kunt betreden of preventief voor een veiligheidscheck. Wij zijn 24/7 bereikbaar via 0800 - 66 55 44 6.

Goed

TrustScore 4 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

PERFECT!

Toen ik per ongeluk mijn sleutels in mijn auto liet liggen, was ik behoorlijk gefrustreerd. Gelukkig vond ik de slotenmaker in Spijkniss via een online zoekopdracht. Hij reageerde onmiddellijk op mijn noodoproep en was in een mum van tijd ter plaatse. Hij opende de deur van mijn auto zonder schade aan te richten en gaf me direct advies over het voorkomen van dit soort problemen in de toekomst. Het was een zeer professionele ervaring en de prijs was precies wat ik had verwacht. Zeker aan te bevelen!

13 november 2024

Dit zijn oplichters

Dit zijn oplichters, vooraf geen prijs kunnen doorgeven en ter plekke een prijs van €300 ex btw, ongeacht wat de werkzaamheden zijn! Trap hier niet in, bel dit bedrijf niet!!!

29 juli 2023

Slechte kwaliteit en oplichterij

Slechte kwaliteit en oplichterij
Ik heb slotenmaker Snel gebeld omdat mijn slot moeilijk open ging. Dezelfde dag kwam er een slotenmaker met een leerling het insteekslot vervangen en een nieuwe cilinder plaatsen. Ik heb gevraagd wat de kosten waren, dat was €250,- exclusief reis en arbeidskosten. Ik kreeg een factuur van 24/7 security locks met een bedrag van €810,- Voor een half uurtje werk werd €217,80 in rekening gebracht en koste de cilinder €250,- exclusief BTW. Toen ik de slotenmaker erop aansprak zei hij dat hij dat tot drie keer toe duidelijk gezegd had dat alleen de cilinder €250,- kostte. Ik werd onder druk gezet om direct te betalen en dom genoeg heb ik dat ook gedaan. Later heb ik op internet gekeken wat de kosten van het insteekslot en cilinder zijn en dat is €140,00 inclusief BTW. Verder is de deur beschadigd en zit de handgreep er scheef op. Dus slechte kwaliteit en oplichterij.

5 juli 2022

Geen ster waardig ZIJN VUILLE…

Geen ster waardig ZIJN VUILLE OPLICHTERS mijn buurvrouw had zichzelf buiten gesloten.De woningbouw kon niets voor haar doen.dus heb ik ter goeder trouw gebeld.Zij heeft een rekening van 981,99 gekregen .wat hooguit 200.00euro had mogen kosten.hebben aangifte gedaan en gaan een advocaat in de hand nemen..te erg voor woorden dit vieze tuig!!!!

10 februari 2021

Misbruik van panieksituatie

Misbruik van panieksituatie. Peuter op bezoek sluit moeder en mijn dochter buiten. Kind alleen binnen. Snel de eerste slotenmaker gebeld. Geeft vooraf geen specificatie. Boort onnodig slot uit. De rekening: € 1145! Mijn dochter, perplex, geïntimideerd maar opgelucht dat de panieksituatie is verholpen, betaalt, helaas. Had geen idee van deze vorm van oplichting, nu wel!
Schandalig!

25 januari 2021

Vieze oplichters zijn het

Vieze oplichters zijn het! Mn dochter had zich buiten gesloten, woont net op zichzelf. Eerst tekenen mevrouw, anders mag ik niets doen. Uit goeder trouw tekent ze, en hij breekt vervolgens de deur open en rekent 664,00 euro. Gelukkig belde mijn dochter mij, want dat geld had ze niet. Na dreiging dat de politie onderweg was koos hij eieren voor zijn geld. Hij heeft haar geduwd nadat ze vroeg of ze een foto van de factuur mocht maken... dat mocht ze dus niet. Nou laat maar komen die factuur, dat gevecht gaan we wel aan. Klacht indienen lukte niet, ze hing gewoon de telefoon om midden in het gesprek.

18 september 2020

oplichters.

oplichters.
STOP HIERMEE
vrijdag 1171 euro van mijn moeder afgetroggeld omdat ze buitengesloten was.
ander slot en klaar was je
Ik heb al aangifte gedaan en op sociamedia gepost.
dus jullie zijn nog niet klaar met ons

30 augustus 2020

OPLICHTERS!

Smerige oplichters.. niet intrappen, niet bellen hoe graag je ook je huis binnen wil. Deze mensen MISBRUIKEN de situatie.

11 mei 2020

Overdreven duur

Overdreven duur, verkeerde btw aangerekend, telefonisch contact is nadien onmogelijk. "De manager belt terug". Nooit dus.
Zeer onbeleefd en agressief aan de telefoon.

15 oktober 2019

Fantastische service- 24uursslotenmaker

SUPER fijne service!!!!
Gisteravond grote schrik beleefd met een oplichterspartij die 1000 euro vroegen voor een slot van verkeerde maat en het ter plekke moest afrekenen. Politie kwam erbij- chaos en heel veel gedoe.

Het bedrijf 24uursslotenmaker is toen om 01:00 's nachts gekomen, meneer uit z'n bed opgestaan om mij te helpen. Binnen een kwartier had hij een super goed slot erin en een hele redelijke prijs gevraagd. Wat een ontzettend aardige en eerlijke meneer. Ik raad hun IEDEREEN aan!!!!!!!!!!!

5 april 2019

slotenmaker24-uur.nl malafide praktijken

slotenmaker24-uur.nl nooit inschakelen! Ik kreeg geen kans om over de kosten te beginnen. Deur was al opengeflipt en kreeg dus achteraf een factuur van 318 euro voor nog geen 5 minuten werk (enkel openflippen) en het slot is niet eens gemaakt. Ik heb aangifte gedaan van deze malafide praktijken.

19 augustus 2018

Oplichters

Slot is verwijderd en daarvoor is er een tijdelijk slot geplaatst. Sindsdien nooit meer wat van ze gehoord. Ik kreeg aanvankelijk te horen dat het slot in bestelling was en daarna helemaal niets meer gehoord. We zijn nu inmiddels twee maanden verder.

13 maart 2018

Oplichters!

Slot is gemaakt, maar belachelijk duur. Voorrijkosten van 30 euro vooraf aangegeven, verder kon men niks zeggen. Na drie kwartier was t slot gemaakt. Rekening: 228 euro!!! Direct af te rekenen. Telefonisch werden we daarna niet meer te woord gestaan. Er werd opgehangen. Bedrijf lijkt in Helmond te zitten, maar is Duits. Pure oplichting!! Geen zaken doen met slotenmaker-24-uur.nl!!!!

4 december 2017
Reviews in alle talen tonen. (19 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken