Ik was mijn sleutels kwijt en de…
Ik was mijn sleutels kwijt en de slotenmaker was binnen 20 minuten bij me. Ze hebben mijn deur zonder schade geopend en waren super vriendelijk. Echt een redding, want het was laat in de avond.
Uw veiligheid, onze prioriteit. Slotenmaker365 helpt u bij al uw hang- en sluitwerk, van advies tot en met de vakkundige plaatsing. Wij weten altijd de beste keuze, van budget tot meer exclusievere oplossingen en adviseren u graag! Wij werken alleen met degelijke hoge kwaliteit materialen en merken die een lange levensduur en betrouwbaarheid garanderen. Wat kunnen wij voor u doen: * Advies over hang- en sluitwerk, deur- of raambeslag * Montage, plaatsing van nieuw hang- en sluitwerk, deur- of raambeslag: - Sloten: insteeksloten, meerpuntssluitingen, cilinders, hangsloten, poortsloten - Sluitkommen - Sleutelplaten - Deurschilden - Kerntrekschilden - Deurkrukken en krukstiften - Drangers - Scharnieren - Raamsluitingen - Kierstandhouders - Dievenklauwen - Briefplaten - Tochtwering als tochtkleppen - Rosetten - Deurbeveiligers (tegen flippen) - Veiligheidsschilden - Insteekgrendels Nieuwe deuren op maat laten plaatsen en netjes afhangen Het vervangen van Amerikaanse, zogenaamde ‘goal’ sloten, door europees hang- en sluitwerk waarbij de grote gaten perfect worden weggewerkt.
Morsestraat 11i, 4004 JP, Tiel, Nederland
Super blij met de snelle en professionele service van deze slotenmaker. Ze hebben binnen no time mijn slot vervangen. Erg handig dat ze overal in de buurt werken, zo stond er snel iemand voor de deur.
Na een inbraak in de buurt heb ik een slotenmaker gebeld voor advies over inbraakbeveiliging. Ze hebben mijn hele huis gecheckt en sloten vervangen. Zeer deskundig team en snel ter plaatse.
Mijn slot was oud en moest echt vervangen worden. De slotenmaker kwam langs en binnen een uur was het gefikst. Ze gaven ook nog eens 5 jaar garantie op het nieuwe slot.
De slotenmaker kwam mijn deur openen toen ik buitengesloten was. Het duurde maar 20 minuten voordat ze er waren. Geen schade aan mijn slot en ze waren super vriendelijk.
Ik moest de sloten in mijn nieuwe huis vervangen en deze slotenmaker heeft het perfect gedaan. Ze gaven ook gratis advies over inbraakpreventie, wat waardevol was. Betrouwbare slotenmaker die ik iederen aanraad.
Ik had mezelf buitengesloten en belde een slotenmaker. Ze waren er binnen 20 minuten en openden mijn deur zonder schade. Super snelle service, echt een aanrader voor een betrouwbare slotenmaker in de buurt.