Gezellig kleinschalig festival met net als afgelopen jaar goede dj met muziek dat goed bij de sfeer paste!😄 Verschillende eet kraampjes, mijn man en ik kozen voor vers gemaakte pizza. Na 25 minute... Toon meer

1. Wijnhandel

Slurpini is dé specialist als je wilt genieten van mooie Italiaanse wijnen en heerlijke Italiaanse lekkernijen.

4,5

Uitstekend

Bij Slurpini vind je onbekende pareltjes van lokale Italiaanse wijnboeren

Mijn vriendin en ik zijn gek op Italiaanse wijnen hebben inmiddels al aardig wat wijnen van Slurpini geproefd. Onze toppers zijn toch echt wel; Pinot Grigio en Ramato van Foffani, Luce di Lave bianco, Cambino en de mooie rode wijnen van Coali.
Allemaal stuk voor stuk pareltjes.
Helaas niet meer in het assortiment, maar onze favoriete rode wijn is de Arpago. Zelfs deze valt in de smaak bij mijn vriendin, die geel liefhebber van rode wijn is. Deze is zacht, fruitig en erg toegankelijk, zelfs bij mensen die niet echt van rode wijn houden.

Zon op je pad

5 februari 2025

Super leuk festival in Zeist

Super leuk festival in Zeist. Heerlijk weer, heerlijke wijnen en eten. En de sfeer zalig. Prachtige plek in het park. DJ draaide goed, dus heerlijk festival gevoel.

9 september 2023

Top muziek maar dronken personeel

Verschillende eet kraampjes, mijn man en ik kozen voor vers gemaakte pizza.
Na 25 minuten wachten kregen we eindelijk onze pizza’s door een duidelijk niet meer nuchtere pizza bakker. Hij liet zich ook samen met een andere jongeman achter de kraam erg negatief uit over de organisatie van het festival terwijl wij ernaast stonden.. Behoorlijk onprofessioneel! Desondanks smaakte de pizza goed.

9 september 2023

Wat een fantastisch wijnfestival heeft…

Wat een fantastisch wijnfestival heeft Slurpini dit weekend neergezet, heerlijke wijnen, geweldige antipasti en verse houtgestookte pizza’s. Ook waren er diverse wijnboeren over uit Italië om alles over de wijnen te vertellen. Dikke aanrader!

15 september 2023

Slurpini wijnfestival

Afgelopen weekend op het Slurpini wijnfestival in Zeist geweest, dit was erg gezellig met een groot aanbod aan heerlijke Italiaanse wijnen. Daarnaast was het erg leuk dat er meerdere wijnboeren zelf aanwezig waren naast de Slurpini (wijn)bar!

Bovendien waren er verschillende foodtrucks aanwezig met o.a. heerlijke pizza’s en was er ook een live DJ.

Kortom, goed georganiseerd en ik kijk uit naar de volgende editie!

9 september 2023

Het was een super workshop.

Het was een super workshop.
De sfeer was geweldig omdat het gewoon bij hem thuis is en niet zo groot!

Ik ga nu lekker genieten van de echte carbonara die ik van hem heb geleerd :)

Top workshop.

5 juli 2022

HEMD bij Slurpini!

Met 9 mannen van HEMD heerlijk Italiaans gegeten en prachtige wijnen geproefd. We zijn zeer gastvrij ontvangen en we hebben leuke uitleg gekregen bij de gerechten en de wijnen. Een super gezellige avond!

29 juni 2022

Inspirerende proeverij!

Hele leuke en leerzame wijnproeverij gehad met Olivier. Hij vertelt enthousiast over de herkomst van de wijnen en maakt een mooie samenstelling van de wijnen. We hebben heerlijke wijntjes geproefd met lekkere hapjes erbij!

16 maart 2022

Aanrader!

Met ons team hebben wij een 4-gangen diner met bijpassende wijnen in het huiskamerrestaurant van Slurpini gehad. Wat een beleving, heerlijke wijnen en wat was het gezellig. Olivier en Sophie zijn hele vriendelijke mensen, die een heerlijke avond uit voor je verzorgen. Een absolute aanrader!

25 januari 2022

Wijnproeverij

Ontzettend gastvrij ontvangen.
Uitleg over de kleur, tranen, ruiken en proeven heel enthousiast verteld. Mooie presentatie welke druif wijnboer streek enz. De gastheer verteld het met veel passie en brengt het enthousiast over. Heel interactieve wijnproeverij.

Kortom een aanrader.

19 november 2021

...als oudere dame bestel ik

...als oudere dame bestel ik seizoenswijn-spijspakketten van Slurpini...primavera inverno autunno en estate.Italiaanse kwaliteitswijnen met informatie de wijnen af te stemmen op de maaltijden.De proefpakketten zijn online te bestellen..Heerlijk ,het pakket wordt thuisgebracht! Altijd iets in huis voor de visite en ik weet dat ik goede wijnen aanreik.Samen genieten,proeven en proosten.Soms geef ik een fles wijn als kado mee...Dank je Slurpini...ik kijk er weer naar uit! Goede mooie zomer met het zomerpakket...Saluti de zon in het glas...

19 juli 2021

Ook voor Italianen super!

Hele leuke host (leuke vrouw ook overigens) met veel passie waan je je echt een moment in Italië. Goede prijs kwaliteitverhouding en als echte Italiaan heb ik ontzettend veel geleerd! Kortom, zeer zeer aan te raden. Ook leuk kado te geven.

15 juli 2021