Ni är bäst! Har man frågor får man snabba svar, supernöjd med produkter. Och snabb frakt. Skulle önska att hemleverans va möjligt, har många vänner som väljer andra alternativ just för att få varorna... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Fantastisk service hos smartdamp. Havde fået nogle kugler som ikke smagte som de plejer. Kontaktede smartdamp på Facebook, og 5 min senere, havde de sendt en ny sending afsted min vej, med den “ri... Toon meer
Meget nemt at bestille ved og mega hurtig levering bestiller man før kl 12.00 modtager man sine vare dagen efter. Så klar anbefalning herfra dbh. Alice
Snabb leverans! Dock onödigt att behöva hämta hos ombud å ej att det kommer hem i brevlådan! Men mentol kllick och mentol dropparna är väldigt bra i smaken, bästa smaken av alla jag provat
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Vi er et dansk firma, som blandt andet tilbyder et bredt udvalg af aroma klik kugler. Vores fokus ligger på udvikling af egne aroma produkter, hvor vi altid kan stå inde for kvaliteten. Vores eget mærke FLAVOURBALL kommer i mange forskellige slags varianter, som f.eks. menthol, mint, blåbær, æble og vandmelon. I kan se hele vores udvalg på www smartdamp.dk, hvor I også kan læse mere om os og vores produkter. Vi står altid klar til at hjælpe, hvis der er spørgsmål eller ønske om at blive forhandler af vores produkter.
Contactgegevens
Parkvej 37, 4293, Dianalund, Denemarken
- Info@smartdamp.dk
- smartdamp.dk
Vraagt klanten om een review
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Hurtigt og nemt
Det er altid en fornøjelse at bestille…
Det er altid en fornøjelse at bestille vare her ! - " De er der " sådan set dagen efter...
Kunne godt bruge et " KOMMENTAR- feldt " i bestillings delen..
Meget hurtig til at sende så kun ++++
hurtig levering
Altid hurtig betjening og god service
Altid hurtig betjening og god service, prisen er også helt fint.
Super hurtig levering
Altid god oplevelse 😊👍🏼
Nem hjemmeside, mange forskellige varianter (selvom det lokker mere😅), venlig kundeservice og hurtig levering 👍🏼
Varen kom hurtigt og lever op til mine…
Varen kom hurtigt og lever op til mine forventninger
Nem at bestille efter få dage modtage…
Nem at bestille efter få dage modtage varen . Meget tilfreds.
Har aldrig haft nogle problemer og…
Har aldrig haft nogle problemer og varen kommer næsten dagen efter at jeg har bestilt.
Kom hurtig er super godt
God og hurtig service
Dit is Trustpilot