Niet eens 1 ster waardig .... goedkope gerebdande ali express meuk werkt niet naar behoren zelfs de app is niet meer in eigen beheer maar je dient via yoosee(third party app) te verbinden ... bedrij... Toon meer

Onlangs een Doorguard deurbel met camera gekocht. Kreeg deze niet gekoppeld. Geprobeerd om telefonisch contact te krijgen, lukt niet. Online hulp gevraagd, maar moest door drukte daar wachten tot de... Toon meer

Bij problemen met de Doorquard XS (deurbel/camera) contact gehad met de leverancier Smart Home. Smart Home heeft ons geweldig geholpen en het probleem perfect opgelost zelfs de bijpassende gong wer... Toon meer

1. Beveiligingssysteem leverancier
  2. Beveiligingsmaterialenwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Smart Home Beveiliging producten zonder abonnement sturen een smartphone melding bij bezoeker, inbraak of brand. Zorg voor optimale veiligheid en controle.

2,4

Slecht

Goed dat dit bedrijf is gestopt was…

Goed dat dit bedrijf is gestopt was slechte kwaliteit en ook hele slechte ondersteuning. Artikelen die je zelf ook in China kon kopen. Bol.com was er ook een fan van maar liet mij ook in de kou staan met een slecht werkende camera. Misschien is Bol nu overtuigd

28 maart 2025

CO2 melder kapot binnen een jaar

Beste allemaal,

Heb daar veel gekocht, alles gaat niet lang mee, verleende goede service toen ze nog bestonden, nu kan alles de kliko in.

Ik moest ook hier achter komen toen CO2 melder in garage vreemd ging doen.

Groet, J.H.

13 maart 2024

Ze hadden het netter kunnen achter laten

Ze hadden op zijn minst bestaande en geregistreerde klanten een mail kunnen sturen!
rookmelders deden laatste tijd al vreemd, deurbel geeft niets meer door aan App.
Natuurlijk kan een tech-bedrijf omvallen maar los het netjes op naar reeds betaalde klanten.
dat de producten uit China komen doet er niet toe. (mijn thermo sokken van Terstal of Temu) zijn het zelfde . jammer dat de mannen en of dames deze moeite niet genomen hebben . ervaring en en advies was naar tevredenheid.

9 februari 2024

Niet netjes dat ze gestopt zijn

Niet netjes dat ze gestopt zijn , zonder dat aan te geven. Moest er dus achterkomen doordat m’n camera’s niet meer werkten. Uiteindelijk wel weer aan de praat gekregen. Heb de camera’s afgemeld en weer opnieuw aangemeld in de app. Het werkt nu allemaal weer.

7 februari 2024

Apparatuur werkt niet goed meer

Apparatuur werkt niet goed meer. Wat 'n slechte naservice, het had ze gesierd als zij iedereen beter op weg hadden geholpen, (wat de reden van stoppen ook mag zijn, je hebt wel een commitment met je klanten)
Maar ik heb alles via Tuya Smart app weer aan het werk gekregen; en het werkt zelfs beter als voorheen. Nadeel is echter dat het volgens mij een buitenlands bedrijf is, dus in hoeverre zaken echt veilig zijn, dat weet ik niet (big brother is watching you), maar dat was wellicht met de software SHB ook zo. Maar er is dus nog hoop. De site van Tuya is erg uitgebreid, dus het is even zoeken.

25 oktober 2023

Niet kopen, als gekocht meteen retourneren!

Ik was zeer tevreden, maar nu absoluut niet meer. Ik kreeg ook geen meldingen meer op mijn telefoon en hij reageerde traag. Dus dacht misschien helpt resetten, maar nu maakt hij helemaal geen verbinding meer met de app. Het bedrijf is gestopt/failliet, dus koop geen producten meer van SHB beveiliging. Was netjes geweest als ze mensen dit hadden laten weten. Ik mijn deurbel ook niet met de andere apps verbonden. Ik lees dat sommige anderen dat wel lukt.

11 september 2023

Bedrijf bestaat niet meer, daardoor werkt de app niet goed meer

Bedrijf bestaat niet meer. Sinds dat dit bedrijf gestopt is, krijg ik geen meldingen meer via de app, dat het alarm in of uit geschakeld word en bij alarm.
Weet iemand die hier 'n oplossing voor heeft?
Bedrijf zelf reageert niet meer.
En heeft iemand 'n simkaart in de alarmhub geplaatst? Werkt dan 'n melding via SMS wel?
Misschien is dit 'n oplossing. Zelf nog niet geprobeerd.

10 september 2023

Slechte buiten camera, slecht bedrijf

Slechte buiten camera. Verbindingen vallen zo weg. Dan totaal geen bereik meer met de camera. Beveiliging dus onbetrouwbaar. Evenals het bedrijf zelf onbetrouwbaar!!
Totaal geen contact mee te krijgen. Reageren nergens op. Bagger bedrijf en slecht product!

8 september 2023

Buitencamera heeft een cloud voor de…

Buitencamera heeft een cloud voor de beelden, eens per jaar moet daarvoor
Betaald worden gelden worden afgeschreven maar leveren doen ze niet. Na veel heen en weer blijft het stil. Er blijven meldingen binnen komen dat ik moet betalen maar dat is gedaan. Lekker beveiliging camera die niet de beelden opneemt.

7 september 2023

Alle slechte reviews zijn begrijpelijk

Alle slechte reviews zijn begrijpelijk, over hun stoppen en dat de app niet meer werkt. Maar wees allemaal niet zo getreurd en kijk eens verder dan je neus lang is. Smart home had letterlijk de “tuya” systemen uit China. Download de Tuya app, installeer je doorbell en je hebt weer een camera dat functioneert.

4 september 2023

Bedrijf gesloten en app werkt niet meer!!!!

Voorheen best tevreden over de camera’s en de app. Masr nu is bedrijf gesloten lees ik, de app geeft geen meldingen meer sinds enige dagen en er is niemand te bereiken. Ik krijg het niet opgelost maar ben dus niet de enige met dit probleem. Camera’s dus rijp voor de vuilbak?? Kan dit zomaar???? Waar kan ik terecht?

1 september 2023

De app van Smart Home Beveiliging werkt…

De app van Smart Home Beveiliging werkt niet meer goed. Mijn bel gaat niet meer over op mijn telefoon. Op de website van Smart Home Beveiliging staat dat het bedrijf niet meer bestaat maar dat de apparatuur en de app nog werken. Het werkt dus niet meer naar behoren en je kunt hen ook niet meer bereiken. Heb je iets gekocht en dan sluit het bedrijf 😡😡

28 augustus 2023

Beste allemaal mijn camera’s werken…

Beste allemaal mijn camera’s werken terug via de QNECT smart home app.
Pir dedecteerd weer maar de rode lampjes lichten niet op.
Krijg melding op mijn i phone
Morgen proberen we de slimme deurbel
Hou jullie op de hoogte
Neem zeker geen abonnement van 6€ werkt niet bij SHB smart home.

27 augustus 2023

shb smart home video deurbel werkt wel…

shb smart home video deurbel werkt wel met de app van qnest home. bij shb kreeg ik geen meldingen meer op de telefoon. ben 1,5 week aan het zoeken geweest. gelukkig werkt mijn video deurbel weer.
wens jullie er allemaal veel plezier met deze app.
gr. minus

24 augustus 2023

Gestopt, dus deurbel verliest de belangrijkste functionaliteit

Eind 2021 een deurbel met camera gekocht (vanwege meldingen op je telefoon krijgen, in mijn atelier hoor ik de bel niet). Sinds ik terug ben van vakantie krijg ik geen meldingen meer op de telefoon. Naar de website om te kijken of er een oplossing is, blijkt het dat de firma gestopt is. Niet eens het fatsoen gehad om een email naar alle klanten te sturen met deze melding. Waardeloos, niet kopen dus, want je kunt niets meer met de producten.

14 augustus 2023

Is dit jouw bedrijf?